Erosa Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια η κοπέλα μου και θέλω να τις κάνω ένα εξαιρετικά ξεχωριστό δώρο. Λοιπόν. Είμαστε και οι δύο 18 χρονών και είμαι μαζί απο τα 13(φένεται περίεργο) και θέλω να τις κάνω ένα δώρο που δεν θα το θυμάται για πάντα. Δεν θέλω αυτά που πέρνει κάθε άντρας στην κοπέλα του περι κοσμιμάτων και διαφορα αλλα. Η σχέση μας είναι πολυ καλη και πολυ ωριμη εννοω οταν είμαστε εξω ειμαστε με παρεα και γενικα δεν ειμαστε των "πολλων φιλιών και φλερταρισματος" οταν ειμαστε εξω. Μας αρεσει να ειμαστε γενικα ολοι μαζι μια παρεα τοτε. Ο λογος που θελω να ειναι ξεχωριστο ειναι επειδη σε λιγο καιρο θα ειμαστε φοιτιτες και θελω να με θυμαστε. Το σχεδόν σιγουρο ειναι οτι δεν θα χωριστουμε γιατι ειμαστε απο τον ιδιο τοπο και θα βρισκομαστε ακρετες φορες. Θα της δωσω ενα βιβλιο πολυ ωραιο που το ειχα διαβασει και εγω αλλα θέλω κατι πιο ψαγμενο ακομα. Σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας οποιος μπορει ας απαντησει. Θελω πληθώρα απαντησεων . Πλακα κανω οποις εχει καμια ετσι ομορφη ιδεα θα το εκτιμουσα πολυ αν απανταγε. Φιλικα.
*nenya* Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Τα πιο ξεχωριστά, τα πιο ιδιαίτερα πράγματα είναι αυτά που φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι για το ταίρι μας. Π.χ. κάτι που έκανα πρόσφατα: έφτιαξα ένα σχέδιο που σχετίζεται με το αγαπημένο hobby του αγαπημένου μου. Και πήγα και τύπωσα αυτό το σχέδιο σε μπλουζάκι. Είναι λοιπόν κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο (θα του το δώσω σύντομα και πιστεύω θα του αρέσει). Μπορείς να φτιάξεις κι εσύ κάτι ανάλογο για το κορίτσι σου. Τόσα χρόνια την ξέρεις.
Erosa Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 40 ευρώ budget. Θα μου άρεσαι αν μου δίνατε λογικές ιδεες.
lifeowner771 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Eνα αλμπουμ με φωτογραφιες σας, δεν θα ηταν ασχημο.Επισης να της παρεις κατι το οποιο εχει να κανει με ενα hobby της, η κατι που της αρεσει.
Backpacker Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Πως να του πεις τώρα αυτού του γλυκού και αθώου παιδιού πως θα καταλήξουν τα πράγματα όταν φύγουν φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις?Νιώθω σαν να πω σε ένα αγοράκι ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης...δεν μπορώ να το κάνω... Για το θέμα του τόπικ όμως...κάνε της δώρο καμιά ψηφιακή κορνίζα γεμάτη με φωτογραφίες σας. Άκου άλμπουμ...σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!! 3
Pa0ki Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν ψάχνει δώρο για επέτειο ή σάντα βαλεντάιν ρε παιδιά Γενέθλια έχει, ας της πάρει κάτι να το χαρεί, φωτογραφίες και παπαριές 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Κι αλλο τοπικ για δωρα γενεθλιων/επετειων στην γκομενα/γκομενο;
g_alkis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτό το πράγμα να ρωτάνε όλοι για το ίδιο θέμα;
ultralisk Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ένα παιδί?...σίγουρα δεν θα σε ξεχάσει μετά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα