Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο σωματείο ή τελως πάντων κάπου που να γίνονται μαθήματα πετοσφαίρησης στην Αθήνα, για ενήλικες. Από το σχολείο ήθελα να ξεκινήσω, όμως τότε με τις πανελλήνιες και τώρα με τη σχολή δεν το έπραξα. Γνωρίζει κανείς είτε ακουστά είτε από προσωπική ή φίλου του εμπειρία; Επίσης, τώρα στα 21 που είμαι, είμαι μεγάλος μήπως για αυτό το άθλημα πλέον; Thanks guys!

Δημοσ.

google ρε λεβεντια, βρες ενα γηπεδο βολευ, πηγαινε απο εκει, δες ποιοι συλλογοι ή εκπαιδευτες παιζουν, και ρωτα εκει περα

και υπαρχουν και τα τηλεφωνα

Δημοσ.

google ρε λεβεντια, βρες ενα γηπεδο βολευ, πηγαινε απο εκει, δες ποιοι συλλογοι ή εκπαιδευτες παιζουν, και ρωτα εκει περα

και υπαρχουν και τα τηλεφωνα

το εψαξα ρε λεβεντια στο γοογλη, δεν βρηκα κατι, γι'αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Μαθήματα, να σε μάθουν δηλαδή πως παίζεται το βόλεϊ, δε νομίζω να γίνονται πουθενά σε ενήλικες. Πήγαινε στην ομάδα βόλεϊ του Δήμου σου και ρώτα. Άμα δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις μπορεί να σε πάρουν. Για σύλλογο δύσκολο, αλλά δε χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις παντού.

Πάντως η σεζόν τελειώνει όπου να ναι, άρα όπου και να πας θα σου πουν για μετά το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...