Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μου ηρθε ειναι ενα μήνυμα στο κινητό οτι κερδισα ενα κουπονι 40 ευρω για τα carrefour μαρινοπουλος ηπαρχει τετοια πιθανότητα γιατι δεν εχω ακούσει κατι τετοιο  

Δημοσ.

Εξαρτάται από τον αποστολέα (αριθμό) και το περιεχόμενο του μηνύματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βοηθούσαν...

Δημοσ.

το μήνυμα ελεγε οτι η ψηφιακή αλληλεγγύη έφτασε στα carrefour kai carrefour μαρινοπουλος με εχτρα 40 ευρω και αποστολέα έδειχνε την ιστοσελίδα των carrefour πηγα στον λογιστη και μου εδωσε το κουπονι αλλα οταν πηγα στα carrefour μου ειπαν οτι εληξε πως γινετε αυτο αφου το μήνυμα εσταλει πριν 4 ημέρες ποτε πρόλαβε να ληξει ?

Δημοσ.

το μήνυμα ελεγε οτι η ψηφιακή αλληλεγγύη έφτασε στα carrefour kai carrefour μαρινοπουλος με εχτρα 40 ευρω και αποστολέα έδειχνε την ιστοσελίδα των carrefour πηγα στον λογιστη και μου εδωσε το κουπονι αλλα οταν πηγα στα carrefour μου ειπαν οτι εληξε πως γινετε αυτο αφου το μήνυμα εσταλει πριν 4 ημέρες ποτε πρόλαβε να ληξει ?

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα κουπόνι των 40 ευρώ με την ψηφιακή αλληλεγγύη, από τη στιγμή που αυτή αφορούσε κουπόνι των 230;

Μήπως ήταν κάτι άλλο;

Εκτός αυτού, η ψηφιακή αλληλεγγύη δεν αφορά τα καταστήματα Carrefour, αλλά δεκάδες αλυσίδες προϊόντων τεχνολογίας, καθώς και εταιρίες κινητής.

Μήπως να το ψάξεις περισσότερο;

Το κουπόνι τι αναγράφει επάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...