Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λατρευω τους έλληνες εργολάβους-αρχιτέκτονες! Οτι γυφτιά και παρανομία μπορεί κάποιος να φανταστεί την έχουν κάνει. Μα θα είνα χαμηλοτάβανα σαν τάφοι τα διαμερίσματα για να βγάλουν ορόφους, μα θα έχουν βάλει θεσεις παρκινγκ και πάνω στην είσοδο... Τα πάντα για να βάλουν αγγελία σπιτι με πάρκτινγκ.

Βέβαια και ο αλλος καλός βλάκας που δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα τον κλείνουν όταν αγόρασε το διαμέρισμα. Τεσπα, δεν ξέρω νομικά τι παίζει, αλλά καλά ξεμπερδέματα. Στην δική μου πολυκατοικία, για κάτι τέτοια θεματα, είναι ολοι σφαγμενοι με ολους

Δυο παρατηρήσεις στα γραφόμενά σου.

1. Πιο σωστό θα το ¨μηχανικούς και εργολάβους" γιατί, έτσι όπως το έγραψες, αφενός στοχοποίησες μόνο μια ειδικότητα μηχανικών που ασχολούνται με την πολυκατοικία αφετέρου εργολάβοι μπορεί να είναι και μη μηχανικοί.

2. Ο κανονισμός ορίζει το ελάχιστο ύψος των ορόφων και, σε κάθε περίπτωση, ακόμη και να κλέψει κάποιους πόντους ο εργολάβος στην κατασκευή (και όχι ο μηχανικός στη μελέτη), δεν μπορεί να βγάλει επιπλέον όροφο.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας εχω το εξης προβλημα αριστερα της εισοδου του γκαραζ μου ειναι παρκαρισμενα στην σειρα δυο βαν αρκετα ψηλα με αποτελεσμα να μην μπορουμε να δουμε βγαινοντας απο το γκαραζ με αυτοκινητο η τη μοτοσυκλετα και προφανως υπαρχει εξαιτιας αυτων πολυ σοβαρος κινδυνος ατυχημάτων. Υπάρχει σήμανση σε κάθε μεριά του δρόμου για απαγόρευσης της στάθμευσης τους μονούς ή τους ζυγούς μήνες αντίστοιχα σε κάθε μεριά. Ο δρόμος είναι μονόδρομος και παέι μόνο προς τα πάνω.

Τι μπορώ να κάνω για να μετακινηθούν τα δύο βαν από εκεί που είναι σταθμευμένα και να μπορώ να βγω από το γκαράζ με ασφάλεια;

Υπόψιν απέναντι υπαρχεί πολυκατοικία με πυλωτή άρα δεν μπορούν να μετακινηθούν στην απέναντι μεριά του δρόμου τα δύο βαν.

Ευχαριστώ.

Τι γκαράζ έχεις? Πυλωτή? Κλειστό δικό σου? Υπόγειο με ράμπα? Πόσες εισόδους αυτοκινήτων έχει το σπιτι στο δρόμο?

Χονδρικά να πας στο δήμο να ρωτησεις στο τμημα των τεχνικων εργων(αυτοι ασχολουνται με πεζοδρομια και τα σχετικα. υπαρχει στον ΓΟΚ (γενικος οικοδομικος κανονισμος) αναφορα που λεει οτι αν ο δρομος ειναι μικροτερος απο 4,5 μετρα πρεπει να υπαρχει γωνια 45 μοιρων απο την εξοδο του parking.

Μπορείς να βάψεις σύμφωνα με τα παραπάνω, την περιοχή κάτω στο δρόμο με κίτρινο χρώμα με χιαστή, ακόμα και πινακίδες που λεει απο που εως που απαγορευεται η σταθεμευση μαζι με αριθμό άδειας

Πάντα όλα τα παραπάνω εφόσον είναι νόμιμο το γκαραζ σου και έχεις άδεια απο το Δήμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...