mixalisxatzimark Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παιδιά πουλάω ένα galaxy Ace 30 ευρώ χωρίς φορτιστή οποίος ενδιαφέρεται μήνυμα
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εδω ανεβαζουμε θεματα για βοηθεια κτλ. Αν θες να πουλησεις πας εδω www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung
maddoctor Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Λάθος μέρος, υπάρχει χώρος για αγγελίες, κοίτα στο πάνω μέρος
river_song Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Δυστυχώς έχω ένα samsung galaxy ace και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μνήμης του τηλεφώνου. Προσπαθώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές αλλά μου λέει ότι δεν είναι επαρκής ο χώρος. Μπορώ να κάνω κάτι ή θα πρέπει να αλλάξω κινητό?? Ευχαριστώ !!!
enidreiogmx Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Δυστυχώς έχω ένα samsung galaxy ace και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μνήμης του τηλεφώνου. Προσπαθώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές αλλά μου λέει ότι δεν είναι επαρκής ο χώρος. Μπορώ να κάνω κάτι ή θα πρέπει να αλλάξω κινητό?? Ευχαριστώ !!! Ή σβύνεις για να ελευθερώσεις χώρο ή το αλλάζεις, απλό.....
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ενυδρειο απανταμε σε οτι γνωριζουμε.... Φιλε μου με το ace εχεις root;;;Αν ναι υπαρχει τροπος με το link2sd....
enidreiogmx Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ενυδρειο απανταμε σε οτι γνωριζουμε.... Φιλε μου με το ace εχεις root;;;Αν ναι υπαρχει τροπος με το link2sd....Το link2sd δεν δουλεύει με όλες τις εφαρμογές. Επίσης εάν μεταφέρεις βασικές εφαρμογές μέσω root, επειδή η κάρτα είναι πιο αργή, λαγκάρει το σύστημα και καθυστερεί πολύ.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δουλευει με ολες τις εφαρμογες και πιο αργο απ οτι ηδη ειναι δεν γινεται...
enidreiogmx Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δουλευει με ολες τις εφαρμογες και πιο αργο απ οτι ηδη ειναι δεν γινεται...Η κάρτα ακόμα και class-10 να είναι, είναι πιο αργή από την rom, οπότε θα γίνει πιο αργό. Διάβασε και εδώ που είναι σχετικό Http://android.stackexchange.com/questions/24465/is-it-possible-to-use-my-sd-card-as-rom-and-my-internal-rom-as-an-additional-ram
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το ace 4 χρονων συσκευη θα γινει πιο αργη....χμμμ....οκ οτι να ναι.... και σαν κατοχος του LG e510 με link2sd και απλη SD σου λεω οτι ανοιγουν στον ιδιο χρονο.....οτι λες τα εχεις δοκιμασει ή απλα το λενε τα λινκς που παραθετεις;;;;
enidreiogmx Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το ace 4 χρονων συσκευη θα γινει πιο αργη....χμμμ....οκ οτι να ναι.... και σαν κατοχος του LG e510 με link2sd και απλη SD σου λεω οτι ανοιγουν στον ιδιο χρονο.....οτι λες τα εχεις δοκιμασει ή απλα το λενε τα λινκς που παραθετεις;;;; Xiaomi Hongmi με modded rom για να περνάνε οι εφαρμογές στην class 10 κάρτα, σε ένα φίλο μου. Είχε μια μικρή, αλλά ανεκτή καθυστέρηση. Το κακό είναι όπως γράφει και στο άρθρο που σου έδωσα το λινκ, έτσι τρώγεται η κάρτα πιο γρήγορα και εάν δεν είναι καλή, την χαιρετάς σύντομα. Δυστυχώς ο φίλος μου δεν είχε επώνυμη και στο εξάμηνο χάλασε.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Η δικη μου τρια χρονια τωρα δουλευει ρολοι.... Δεν ειναι ssd να φθειρεται απο το read and write ....Αν ηταν ετσι τι θα εκανε η nand ;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα