KostasI Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εχει αυτες τις μερες καμια ιωση;; Εγω γενικα εχω αλλεργια τετοιον καιρο(γυρη κτλ) οποτε πριν 3 μερες ξεκινησε το φτερνισμα κτλ.Οκ λεω φυσιολογικο.Χτες το πρωι ξυπνησα ομως με εναν απιστευτο πονολαιμο ,πονοκεφαλο και γενικα ΧΑΛΙΑ.Η αληθεια ειναι οτι δεν μου εκοψε να βαλω θερμομετρο εκεινη την ωρα.Με 2 τσαγακια ο πονολαιμος περασε αλλα απο χτες το βραδυ που εβαλα πρωτη φορα εχω 37.5 σταθερα εκτος απο το πρωι που ξυπνησα και ειχα 37.1 Νιωθω καλυτερα απο χτες αλλα παλι εχω 37.5 Για πειιτε και εσεις...:Ρ
Mikeasdf Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σημερα ξυπνησα με πονο στο λαιμο (πισω απο τον ουρανισκο).Νταξει το περιμενα, και οι 5 στο σπιτι μου αρρωστησαν διαδοχικα ο ενας μετα τον αλλον 2 φορες και την ειχα γλυτωσει.Βγηκα και για καφε με την αρρωστη ξαδελφη, περπατησα παραλια με ζακετουλα σε αερα+υγρασια.Ε, δε θελει κ πολυ
KostasI Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σημερα ξυπνησα με πονο στο λαιμο (πισω απο τον ουρανισκο).Νταξει το περιμενα, και οι 5 στο σπιτι μου αρρωστησαν διαδοχικα ο ενας μετα τον αλλον 2 φορες και την ειχα γλυτωσει.Βγηκα και για καφε με την αρρωστη ξαδελφη, περπατησα παραλια με ζακετουλα σε αερα+υγρασια.Ε, δε θελει κ πολυ Και πυρετο;;Εγω πηρα ponstan αλλα δεν βλεπω προκοπη..:/
Mikeasdf Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Και πυρετο;; Εγω πηρα ponstan αλλα δεν βλεπω προκοπη..:/ Πυρετο οχι..δε νομιζω να ανεβασω.Θα μου περασει αυριο/μεθαυριο
ZAKKWYLDE Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εγώ σημερα απέκτησα μια ιδιαίτερη επαφή με τη τουαλέτα. Πυρετός έφτασε μέχρι 38.1, μετά έπεσε...
revolver1990 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Περαστικά. Ξεκούραση και κάνα depon,χαμομηλάκι. Και προς θεού μην βγαίνετε έξω αν δεν έχετε αναρρώσει.Καταλήγετε να κολλάτε και τους υπόλοιπους.....
KostasI Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 :Ρ Τωρα επεσε στο 37 με ponstan!!! Ελπιζω αυριο να στρωσω εντελως. Ειχα κανα δυο χρονια απο τον στρατο να κανω πυρετο και μου την δινει..
WorldOfGlass Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εγώ σημερα απέκτησα μια ιδιαίτερη επαφή με τη τουαλέτα. Πυρετός έφτασε μέχρι 38.1, μετά έπεσε... R.I.P
revolver1990 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 :Ρ Τωρα επεσε στο 37 με ponstan!!! Ελπιζω αυριο να στρωσω εντελως. Ειχα κανα δυο χρονια απο τον στρατο να κανω πυρετο και μου την δινει.. 5 χρόνια.....από όταν άρχισα να παίρνω βιταμίνες.Αποκορύφωμα φέτος.Να έχουν αρρωστήσει όλοι οι φίλοι,συγγενείς και γω τπτ.Πιστεύω ότι σε ένα σημείο είχαν φτάσει να θέλουν να με κολλήσουν.
KostasI Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 5 χρόνια.....από όταν άρχισα να παίρνω βιταμίνες.Αποκορύφωμα φέτος.Να έχουν αρρωστήσει όλοι οι φίλοι,συγγενείς και γω τπτ.Πιστεύω ότι σε ένα σημείο είχαν φτάσει να θέλουν να με κολλήσουν. Και βιταμινες,και αμινοξεα,και πρωτεινη και οτι θες...Απ'ολα εχω διατροφικα...Αλλα κααααποοοιος καταραμενος μου την εκανε..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα