Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εεε νταξει ειναι...τωρα στα 188 ενω ειχε φτασει 200!παλι καλα να λες!ετσι κ αλλιως γυρω στα 180-190 παιζει το τελευταιο 3μηνο!
Rude_R Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ευχαριστω ολους. @rude_r οι τιμες εχουν παρει την ανιουσα και δεν βλεπω να πεφτουν με τιποτα.....μαλλον θα δουμε τον 4460 να χτυπαει το 250αρι εντος ολιγου Eχει παει αντιστοιχια δολαριο ευρω ενα προς ενα και οι τιμες εχουν παρει φωτια προς τα πανω. τις τελευταιες 3 βδομαδες κοιταω για τον g3258 και απο 60 ευρω που τον ειχα παρει εγω εχει φτασει τα 75. πρωτη φορα παρατηρω τετοια ανιουσα στις τιμες σε τοσο συντομο διαστημα (κατι παραπανω παιζει που δεν ξερουμε) περιμενω οταν θα βγουν οι νεοι cpu τις ιντελ και αμα ειμαι τυχερος και εχουν βγει και οι νεες καρτες της AMD τι στο καλο... δεν θα πεσουν;;;;; εχω βαλει deadline Σεπτεμβριο - Οκτωμβριο......... διαφορετικα θα τζογαρουμε champion league με τον ολυμπιακο... να καλυψουμε την διαφορα.... καθε χρονια με πληρωνει καλα στους ομιλους :)
trujillo2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εεε νταξει ειναι...τωρα στα 188 ενω ειχε φτασει 200!παλι καλα να λες!ετσι κ αλλιως γυρω στα 180-190 παιζει το τελευταιο 3μηνο! 188 ειναι σε ενα μονο καταστημα Eχει παει αντιστοιχια δολαριο ευρω ενα προς ενα και οι τιμες εχουν παρει φωτια προς τα πανω. τις τελευταιες 3 βδομαδες κοιταω για τον g3258 και απο 60 ευρω που τον ειχα παρει εγω εχει φτασει τα 75. πρωτη φορα παρατηρω τετοια ανιουσα στις τιμες σε τοσο συντομο διαστημα (κατι παραπανω παιζει που δεν ξερουμε) περιμενω οταν θα βγουν οι νεοι cpu τις ιντελ και αμα ειμαι τυχερος και εχουν βγει και οι νεες καρτες της AMD τι στο καλο... δεν θα πεσουν;;;;; εχω βαλει deadline Σεπτεμβριο - Οκτωμβριο......... διαφορετικα θα τζογαρουμε champion league με τον ολυμπιακο... να καλυψουμε την διαφορα.... καθε χρονια με πληρωνει καλα στους ομιλους :) δεν θα κανω οπαδικο το θεμα μου ομως δες ΠΛΕΟΝ σε τι θεση ειμαστε στην ευρωπη και τι θεση ειστε εσεις. 1
infamousjohn Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 .... να καλυψουμε την διαφορα.... καθε χρονια με πληρωνει καλα στους ομιλους :) γι αυτο εμεινες με το διπυρηνο;;; 1
Rude_R Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 δεν θα κανω οπαδικο το θεμα μου ομως δες ΠΛΕΟΝ σε τι θεση ειμαστε στην ευρωπη και τι θεση ειστε εσεις. Οπα ρε παιδια χαβαλε κανω μην το περνετε τοσο σοβαρα!!! (μην βαρατε!!!) γι αυτο εμεινες με το διπυρηνο;;; προτυμο VFM αγορες και απο την στιγμη που με καλυπτει στις αναγκες μου ναι. (παντως χωρις να πω αν πονταρω υπερ η κατά τσιμπισατε αμεσως βλεπω τουλαχιστον υπαρχει αυτογνωσια) και για να μην ξεφυγη το θεμα εχω κερδισει πονταροντας και υπερ του ολυμπιακου και κατα. (τα τελευταια 4 χρονια καθε πρωτο ματς στο καραισκαικη ειναι διπλο και πληρωνει πολυ καλα, και το αμεσως επομενο εξω διπλο υπερ του ολυμπιακου.) με την μονπελιε την ανατροπη στο live με το που μπηκε ο μητρογλου το πληρωθηκα επι 12! και χτυπησα λαπτοπακι.... τα ρεστα john μας τα φαγε η pokerstars! :) αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να προσβαλω οποιοδηποτε φιλαθλο του ολυμπιακου για κανενα λογο. χιουμορ εκανα αν καποιοι παρεξηγησαν το υφος μου ζητω συγνωμη και ελπιζω να το κατανοησαν τωρα! 1
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 δεν υπαρχει bottleneck me thn 280 και τον g3258 (edit: βεβαια θελει λιγο tuning να πας στα 4 / 4.3 ) σιγα το offer...... για τα 3 με 5 ευρω διαφορα; εγω αυτο που εκανα για μενα πηγα σε g3258 και εβαλα πιο καλη μητρικη και τωρα περιμενω ποτε θα πεσουν οι τιμες για να αλλαξω cpu..... (ι5/ι7) παντως η συνθεση στο ποστ #8 ειναι σουπερ.!!! (απλα δεν ειμαι fun της asrock) Φανταζομαι μιλας για μεταχειρισμενα γιατι οι τιμες σε καινουργια δεν πεφτουν. Καλο παραδειγμα ο επεξεργαστης μου 2 ετων παρακαλω και η τιμη του οχι μονο δεν εχει πεσει,αλλα εχει ανεβει κιολας http://www.skroutz.gr/s/3405133/Intel-Core-i7-4770K-Box.html?from=catspan http://www.skroutz.gr/s/1762521/Intel-Core-i7-3770K-Box.html?keyphrase=i7+3770k και εδω μια απο τα ιδια. Επισης το παραπανω που γραφεις δεν ειναι ο ορισμος του Value For money, just saying
Rude_R Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Φανταζομαι μιλας για μεταχειρισμενα γιατι οι τιμες σε καινουργια δεν πεφτουν. Καλο παραδειγμα ο επεξεργαστης μου 2 ετων παρακαλω και η τιμη του οχι μονο δεν εχει πεσει,αλλα εχει ανεβει κιολας Επισης το παραπανω που γραφεις δεν ειναι ο ορισμος του Value For money, just saying Μιλαω στο τι θα ηθελα να γινει :) συνηθως στους ιντελ η διαφορα τιμης προς τα κατω ειναι απο 20 ως 40 ευρω (πολυ λιγο) ενω στους AMD οι τιμές μπορουν να πεσουν πολυ περισσοτερο ανάλογα τον επεξεργαστη παντα. Δυστυχως την εν λογω στιγμη οπως προαναφεραμε οι τιμες εχουν εκτοξευθει προς τα πανω!!!!!!!! και κανενας δεν ξερει αν θα συνεχισει αυτη η πορεια η αν θα πέσουν. θα δουμε...! τωρα οσο αφορα το vfm ειναι στις αναγκες του καθενα και τι εχει σκοπο να κανει στο μελλον. για σενα τι θα ηταν VFM? Ωστε να προτεινεις και στο φιλο trujillo μια σύνθεση,
trujillo2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 μαγκες μελετησα ολες τις προτασεις και οντως η συνθεση του γιατρου ειναι η καλυτερη ομως παραπανω γραφω πως τον βολευει το e-shop
ChaniaExpress Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 αν μπορεις λιγα παραπανω τοτε αλλιως am3+ φιλε.Αλλα θα δεις καλυτερες επιδοσεις με i5....
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δαγκωτό ο fx 6300 αν ακριβύνει τόσο ο 4460. Μακράν το πιο ολοκληρωμένο πακέτο στα χρήματά του, υστερεί σε single core, ωστόσο σε αντίθεση με έναν g3258 και έναν i3 θα παίζει όλα τα παιχνίδια ομαλά και δεν θα παρουσιάσει stuttering στα απαιτητικά από επεξεργαστή παιχνίδια. O 6300 παίζει μπάλα μόνος του στα χρήματά του με τις επιδόσεις του σε πολυνηματικές εφαρμογές και παιχνίδια αλλά και multitasking, ένα από τα καλύτερα vfm.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Κάνει για gaming, απλά στο ποσό αυτό όταν μπορεί να μπει i5 4460 δεν τίθεται λόγος για x4 860k. Πρότεινα τον fx 6300 ως εναλλακτική οικονομικότερη σε περίπτωση που ανέβει αρκετά ο i5, είναι αρκετά καλύτερος από τον 860k και σε multiplayer τύπου battlefield και multiasking αν θελήσει θα έχει το πάνω χέρι μπροστά στον athlon. Ωστόσο, κάθισα και σκέφτηκα το άλλο, αν ακριβύνει αρκετά ο i5, παίρνει μια καλή b85 ο φίλος σου και είναι εντάξει με τον i5, χωρίς να χρειαστεί να πάει προς amd μεριά, μιας και για παιχνίδια είναι μονόδρομος ο i5. 2
trujillo2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 με b85 θα την παλέψει ο i5?? νόμιζα Ότι είναι μονόδρομος η Η97 ....όσο για τον 6300 νόμιζα εχει πιο αδυναμους πυρηνες από τον kaveri......
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 με b85 θα την παλέψει ο i5?? νόμιζα Ότι είναι μονόδρομος η Η97 ....όσο για τον 6300 νόμιζα εχει πιο αδυναμους πυρηνες από τον kaveri...... Αν το οικονομικο ειναι θεμα,αγορασε H97 asrock απο το Skroutz που ξεκιναει μολις απο 81ευρω. Μονοδρομος ειναι οι H97 απο την αποψη οτι ειναι οτι πιο πληρες για κλεδωμενους επεξεργαστες. Οσο για τους Amd αν στο Budget χωραει i5 απλα διεγραψε τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα