anthoulaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 καλησπερα! πιστευω να ειμαι στη σωστη κατηγορια.. εχω εναν γνωστο ο οποιος εχει κινητικα προβληματα σε ποδια (αυτο πες οκ, ειναι σε καροτσακι) και χερια.. δηλαδη τα κουναει με δυσκολια.. μπορει να παρει πιστοποιηση ecdl; κι αν ναι, θα μπορει να την αξιοποιησει σε κατι; αραγε τετοια ατομα τα δεχονται σε δημοσιες υπηρεσιες, οργανισμους, γραφεια κλπ;; να φανταστειτε εχει τελειωσει τη νομικη....
mylo Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αν εχει παρακολουθήσει επιτυχως 3 μαθηματα πληροφορικής στο πανεπιστήμιο ας παρει μια βεβαιωση από τη γραμματεία του και ας μην ασχοληθεί με ecdl. και ναι ατομα με αναπηρια τα δεχονται στο δημόσιο
paylidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Κανονικα γίνονται δεκτοί σε όλες τις προκηρύξεις εφόσον η θέση δεν απαιτεί σωματική δραστηριότητα ή δεν εμπεριέχει εκθεςη σε πιθανό κίνδυνο. Για να πάρει κανεις βεβαίωση απο το πανεπιστήμιο απαιτείται ξεκάθαρα να εχει παρακολουθήσει τα ανάλογα μαθήματα κάποιος και δε νομιζω στη νομική βα ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με πληροφορική. Θεωρώ πάντως οτι μπορεί κανονικα να δώσει ecdl ή κάποιο αντίστοιχο πιστοποιητικό προφορικά... 1
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 αν εχει παρακολουθήσει επιτυχως 3 μαθηματα πληροφορικής στο πανεπιστήμιο ας παρει μια βεβαιωση από τη γραμματεία του και ας μην ασχοληθεί με ecdl. και ναι ατομα με αναπηρια τα δεχονται στο δημόσιο 5 ειναι τα μαθηματα καλησπερα! πιστευω να ειμαι στη σωστη κατηγορια.. εχω εναν γνωστο ο οποιος εχει κινητικα προβληματα σε ποδια (αυτο πες οκ, ειναι σε καροτσακι) και χερια.. δηλαδη τα κουναει με δυσκολια.. μπορει να παρει πιστοποιηση ecdl; κι αν ναι, θα μπορει να την αξιοποιησει σε κατι; αραγε τετοια ατομα τα δεχονται σε δημοσιες υπηρεσιες, οργανισμους, γραφεια κλπ;; να φανταστειτε εχει τελειωσει τη νομικη.... υπαρχουν ειδικα προγραμματα για να μαθουν ecdl απο οτι ξερω, τωρα για το δημοσιο ναι για καποιες θεσεις τους παιρνουν. Συγκεκριμενα ειχε βγει και σχετικος διαγωνισμος για μονιμους με αναπηρια προσφατα.
anthoulaki Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 σας ευχαριστω για τις απαντησεις, και χαιρομαι μ'αυτα που ακουω. για το ειδικο προγραμμα για το ecdl πως μπορουμε να τα μαθουμε; στην ecdl που ρωτησα μου ειπαν οτι βασει της γνωματευσης ισως προστεθει ενας ακομη επιτηρητης για να τον βοηθαει, και αυτο που ειδα στη σελιδα τους ειναι οτι μπορει να προστεθει επιπλεον χρονος (15 ή 30 λεπτα, αναλογα με την αναπηρια)
anthoulaki Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 καλησπερα και παλι! σχετικα με το ερωτημα μου για τη δυνατοτητα ατομο με κινητικα προβληματα (και συγκεκριμενα αναπηρια που φτανει στο 90%) αν μπορει να δωσει ecdl.. ηθελα να μαθω κατι ακομη, τα τεστακια προσομοιωσης που ολοι κανουμε στο φροντιστηριο πληροφορικης μπορει με καποιο τροπο αυτο το ατομο να τα παρει σπιτι του; μπορει καπως να τ αγορασει; ετσι ωστε να μη ταλαιπωρειται στα πηγαινελα, και να τα εχει εκει, ν αφιερωνει οσο χρονο θελει καθημερινα; και κατι ακομα.. καποιος αλλος τροπος, περα απ το ecdl, υπαρχει για βεβαιωση γνωσεων πανω στη χρηση υπολογιστη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα