Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θες να ονειρεύονται να γίνουν δλδ...οι επόμενοι CEO στην Silicon Valey ή να ανακαλύπτουν το ράδιο και μετά να μολύνονται από ραδιενέργεια? Στην Ελλαδίτσα του 2015 εισαι...οι μικροεπιχειρηματίες είναι η ραχοκοκαλιά των οικονομίων σε όλων τον Δυτικό κόσμο.

Εσύ τι ονειρευόσουν δλδ στα 24 σου που σου φαίνεται μικρό και ποταπό να ονειρεύεται κάποιος να ανοίξει την δική του επιχείρηση?

Κι εγω για ιδιοκτητης καφετεριας ονειρευουν καμια 8ετια αλλα επειδη μου πηρε χρονο το ονειρο προλαβαν και μου κλεψαν την ιδεα. Εκτοτε ονειρο το να εργαστω σε ενα τετοιο Company. Δεν τα καταφερα ομως.
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επι 5 χρονια το ονειρο σου ηταν να ανοιξεις ενα ρακομελαδικο;

Ελληνικη επιχειρηματικοτητα.

Ναι.Αφου της αρεσει λεει.Δεν ζητησε πληροφοριες για το πως θα μπορουσε να ανασυγκροτηθει καλυτερα το παραγωγικο μοντελο της χωρας και για το εμπορικο ισοζυγιο.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι.Αφου της αρεσει λεει.

Αλλος ενας που συμφωνει κι επιβεβαιωνει απολυτα το point που εθεσα.

Αλλο που το παρουσιαζετε ως διαφωνια για τους προφανεις κι αυτονοητους λογους.

Next.

Δημοσ.

Ελευθερη οικονομια λεγεται.Οτι  αρεσει σε καποιον , εκει δοκιμαζει τις δυναμεις του.

,Μηπως θελεις κεντρικο σχεδιασμο ?   :lol:

Δημοσ.

Αλλος ενας που συμφωνει κι επιβεβαιωνει απολυτα το point που εθεσα.

Αλλο που το παρουσιαζετε ως διαφωνια για τους προφανεις κι αυτονοητους λογους.

Next.

Το να προσπαθείς να υποβιβάζεις θέλω και επιθυμίες άλλων σαν κατώτερες ή σαν "λίγες" ή σαν κοινότοπες έχει βαθιές ψυχολογικές ρίζες...κοίταξε το.

Το τόπικ ανοίχτηκε για να δωθούν πληροφορίες και απόψεις για μια επιχειρηματική κίνηση...όχι για να μπαίνει ο καθένας και να βγάζει τα κόμπλεξ του κριτικάροντας.

• Like 3
Δημοσ.

Να αναφέρω για τα πρακτικά ότι είμαι λογοθεραπεύτρια. Και δεν το λέω για να πουλήσω μούρη (πλέον τα πτυχία ούτε για μούρη δεν έχουν αξία). Εννοώ ότι εάν θέλω δουλειά στο αντικείμενο μου κουτσά στραβά βρίσκω. Το επάγγελμα μου έχει ακόμα καλή αποκατάσταση. Το ρακομελάδικο δεν θα το ανοίξω ούτε για να βγάλω εκατομύρια, ούτε για να το παίξω αφεντικό. Το ρακομελάδικο αν το ανοίξω θα το ανοίξω γιατί γουστάρω να κάνω έναν χώρο που ο άλλος θα συνδέσει με τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

To μαγαζι σου θα ειναι σε μερος με αλλα? Δηλαδη σε πιατσα? Ή οπου ναναι? 

Θα προσπαθήσω να βρω χώρο τριγύρω από το κέντρο, να το βλέπουν περνώντας, δεν ρισκάρω να φύγω παραέξω χωρίς σίγουρη πελατεία.

• Like 2
Δημοσ.

Να αναφέρω για τα πρακτικά ότι είμαι λογοθεραπεύτρια. Και δεν το λέω για να πουλήσω μούρι (πλέον τα πτυχία ούτε για μούρι δεν έχουν αξία). Εννοώ ότι εάν θέλω δουλειά στο αντικείμενο μου κουτσά στραβά βρίσκω. Το επάγγελμα μου έχει ακόμα καλή αποκατάσταση. Το ρακομελάδικο δεν θα το ανοίξω ούτε για να βγάλω εκατομύρια, ούτε για να το παίξω αφεντικό. Το ρακομελάδικο αν το ανοίξω θα το ανοίξω γιατί γουστάρω να κάνω έναν χώρο που ο άλλος θα συνδέσει με τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Θα προσπαθήσω να βρω χώρο τριγύρω από το κέντρο, να το βλέπουν περνώντας, δεν ρισκάρω να φύγω παραέξω χωρίς σίγουρη πελατεία.

Παντως, φιλεναδα λογοθεραπευτρια, απεφυγε να ονομασεις το ρακομελαδικο σου μούρι ή οποιο αλλο συνθετικο προκυπτει απτη λεξη.

Εκτος αν θες να παιρνεις διαφημιστικα φυλλαδια απο συναδελφους σου.

ΑΧ, εκανες edit :D

Δημοσ.

Παντως, φιλεναδα λογοθεραπευτρια, απεφυγε να ονομασεις το ρακομελαδικο σου μούρι ή οποιο αλλο συνθετικο προκυπτει απτη λεξη.

Εκτος αν θες να παιρνεις διαφημιστικα φυλλαδια απο συναδελφους σου.

ΑΧ, εκανες edit :D

Και το έκανα πριν σχολιάσεις γιατί το είδα μετά. Και αν θες να το πάμε εκεί οι λέξεις δεν είναι απτές, δεν αγγίζονται δηλαδή.

Δημοσ.

Και το έκανα πριν σχολιάσεις γιατί το είδα μετά. Και αν θες να το πάμε εκεί οι λέξεις δεν είναι απτές, δεν αγγίζονται δηλαδή.

Εγω δικαιολογουμαι, δεν ειμαι λογοθεραπευτης.

Α και που 'σαι μουρι. Οταν ακολουθει φωνηεν το "και" αντικαθισταται απο το "κι". Επισης μετα απο τελεια, δεν χρησιμοποιειται το και.

Κανε ενα edit τωρα και μετα γραψε οτι το διορθωσες πριν το σχολιασω :)

Δημοσ.

Μου λες δηλαδή ότι ο γιατρός που καπνίζει δεν είναι γιατρός και ο δικηγόρος που παραβαίνει το νόμο δεν είναι δικηγόρος. Και εγώ ως λογοθεραπεύτρια που έχω καταφέρει να κάνω τη μάνα κάποιου να του μιλήσει για πρώτη φορά μετά από ένα εγκεφαλικό δεν είμαι λογοθεραπεύτρια επειδή σε ένα κείμενο στο ίντερνετ έγραψα λάθος μία λέξη. Δεν θα κάνω edit στα "και" μου και το κλείνω εδώ.

Δημοσ.

Πόσα άτομα υπολογίζεις ότι θα χρειαστείς; Εσύ μπορείς να βοηθήσεις σε κάποιο τομέα (πχ μαγείρεμα, μεζεδάκια κλπ) ή απλά δημόσιες σχέσεις θα κάνεις;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...