katz Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν τα παρουσιαζω τραγικα. ΕΙΝΑΙ δυσκολα. Αλλιως θα εβλεπες παντου μαγαζακια των 10-15 τραπεζιων, τοσο δυσκολο ειναι νομιζεις να ανοιγει ο οποισδηποτε απο ενα χωρο εστιασης; Κοιτα. Το θεμα ειναι τι πλανο εχεις κανει. Δυσκολα ειναι αμα πας να ανοιξεις ενα τετοιο μαγαζι στην τυχη και οπου βγει οπως κανουν πολλοι ειδικα με κατι τυροπιταδικα μπουγατσες ψιλικα κλπ που κλεινουν στο 2μηνο... Τα βαζεις κατω και λες τοσο νοικι εχω τοσα εξοδα κτλ τοσο κοσμο υπολογιζω στην χειροτερη και βλεπεις τι γινεται.. Σιγουρα μολις το ανοιξεις θα εισαι σε αλλη βαση το θεμα ειναι να εχεις υπολογισει ολες τις παραμετρους απο πριν. Ξαναλεω..μην τρελαθουμε, ενα μπατζετ πλαν δεν ειναι και δυσκολο να το κανεις.. Μια χαρα ευκολο ειναι να υπολογισεις απο τωρα τα εξοδα σου.. Ειπαμε, νοικια τεβε ικα λογαριασμοι τον μηνα και αδεια μουσικης το χρονο. τα παγια. Βλεπεις ποσα τραπεζια εχεις τι τιμες ποσα γεμισματα υπολογιζεις, ποσες μερες θα εισαι ανοιχτος, ποσες θα εισαι γεματος. Ολα αυτα με τα πιο επιφυλακτικα και ταπεινα νοιμερα που πιστευεις.. Και βλεπεις αν σε συμφερει η οχι. Χαρτι και μολυβι θελει Το πιο δυσκολο ειναι η διαχειριση προσωπικου απο μια απειρη 24χρονη, και οτι ειναι μαγαζι νυχτας με οτι μπορει να συμβει εκει. 1
bluesattack Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ενα ατομο δεν φθανει ετσι και αλλιως. @ pournaras ποσα ατομα εχεις εσυ ? (απο περιεργεια ρωταω)
pournaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ενα ατομο δεν φθανει ετσι και αλλιως. @ pournaras ποσα ατομα εχεις εσυ ? (απο περιεργεια ρωταω) Ολοι μαζι (μετραω κι εμενα και το συνεταιρο) 2,5 μεροκαματα κουζινα, και 4-5 μεροκαματα μπαρ-σερβις, αλλα το λειτουργουμε σχεδον 24ωρο. 45-50 ατομα μεσα και περιπου 20 εξω (αν γεμισει). 1
John323 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πολυ πολυ κακη ιδεα να ανοιξεις μαγαζι χωρις εμπερια στον χωρο η εστω ενα ατομο να δουλεψει διπλα σου που να εχει εμπειρια. Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πολυπλοκο και δυσκολο να τρεξεις αποτελεσματικα ακομα και ενα μικρο συνοικιακο τσιπουραδικο χωρις να μπαινεις μεσα. Μην μου αρχισετε τις παπαριες για τολμη και τα τοιαυτα, εδω θα αρχισουν να τρεχουν οαεεδες, ικα ρευματα ενοικια και αυτα δεν δινουν περιοδο χαριτος μεχρι να μαθεις την δουλεια! 1
AntiCambeR Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν στην θεωρια ειναι 1 φορα δυσκολο τοτε στην πραξη ειναι 10. Αν απο την αρχη δεν ξερεις τι να κανεις,τοτε μεχρι να τα μαθεις ισως να ειναι ηδη αργα γιατι θα "εχεις μπει μεσα". Πρεπει να βοηθησει ανθρωπος εμπιστος που εχει εμπειρια.Αλλιως ειναι αρκετα μεγαλυτερο το ρισκο. Ειναι δυσκολο να επιβιωσει καποια μικροεπιχειρηση.Βλεπουμε καθε ειδους καταστηματα κλπ με εμπειρια που ηταν χρονια ανοιχτα να κλεινουν το 1 μετα το αλλο.Οχι μονο αυτα που εχουν ανοιξει προσφατα.Αυτο και μονο εχει μεγαλη σημασια.
MT60RS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 βασικες θεωρητικες πληροφοριες (που δεν εχουν και πολυ σημασια μπροστα στην εμπειρια) http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse2/sdo/tour/2007/Giampani/attached-document/2007Giampani.pdf
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δεν έχω ιδέα πως ανοίγεις ρακομελάδικο. Αν ανοίξεις ποτέ πάντως θα με no1 πελάτης παπάμε ρακόμελο *.*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα