Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας νέος τρόπος όπως φαίνεται για να χωρίσει νόμιμα ένα ζευγάρι είναι το Facebook σύμφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Μανχάταν.Σύμφωνα με τη New York Daily News, το συγκεκριμένο Δικαστήριο ενέκρινε την αίτηση μιας γυναίκας η οποία διαμένει στη Νέα Υόρκη, προκειμένου αυτή να προσκομίσει τις συνομιλίες μεταξύ της ιδίας και του λίαν συντόμως πρώην άντρα της στο Facebook, ως αποδεικτικά έγγραφα για την έγκριση του διαζυγίου της. Πιο συγκεκριμένα, επί τρεις βδομάδες ο ίδιος θα λαμβάνει τα μηνύματα που θα του στέλνει μέσω του κοινωνικού δικτύου η σύζυγός του, χωρίς να παίζει ρόλο αν θα τα διαβάσει ή απλά θα αρνηθεί να απαντήσει.

Μέχρι πρότινος, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ο δικηγόρος του αιτούντος έπρεπε να παραδώσει ο ίδιος την αίτηση διαζυγίου στον/ην σύζυγο αφού πρώτα έπρεπε να κάνει την απαραίτητη έρευνα για να τον/την εντοπίσει, κάτι που αποτέλεσε αφορμή και για πολλές κινηματογραφικές ταινίες.

Στην προκειμένη περίπτωση που ο σύζυγος είτε δεν έχει κάποιο σταθερό τόπο διαμονής ή εργασίας είτε απλά αποφεύγει την διαδικασία, η προσκόμιση των εγγράφων είναι απαραίτητη χωρίς όμως τις επίμονες προσπάθειες του αντιδίκου για την εύρεση του/της συζύγου.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειμαι περιεργος μεχρι που θα φτασει αυτη η τρελα με τα "social media"....

πιθανον να μην εχει οριο η κατηφορα.....

Δημοσ.

Εγώ λέω να καταργήσουμε και την ομιλία, επαφή.... όλα πιά μέσω social media... σχέση - παντρεμένο ζευγάρι μέσω social media χωρίς επαφή.... το επόμενο βήμα...

• Like 5
Δημοσ.

Και για διαμεσολαβητής-Δικαστής μπαίνει το PAYPAL  :devil:

ελεος με την μαλακια το facebook εγω κλειδωσα το account μετα απο 6 μηνες χρησης οταν πρωτο ανοιξε

μπραβο! εσυ καταλαβες απο την αρχη οτι προκειται για μια φουσκα!

• Like 1
Δημοσ.

Αντε... με το καλό να δουμε και κατάργηση των δικαστηρίων, και αντικατάσταση του σώματος των ενόρκων με Like/Dislike. Επίσης οι ποινές μπορούν να περιλαμβάνουν και ξεκατίνιασμα, κάτι που ήδη γίνεται καθημερινά. Λίγη νομοθεσία χρειάζεται ακομα και όλα θα πάνε καλά.  

Δημοσ.

Εδώ πιστεύω θα διαφωνούσε ακόμα και ο :

κράζεις? θαυμάζεις! 

αυτό είναι πέραν της υπερβολής...

βρωμοφέιςμπουκ καταραμένο!

• Like 2
Δημοσ.

ειμαι περιεργος να δω τι αλλη χαζομαρα θα γινει μεσα απο τα κοινωνικα δικτυα το εχουμε παρακανει ομως σαν τα προβατα ομως!!! 

Δημοσ.

Τι ανήθικο βρίσκετε όλοι εσείς μωρέ.

Να χωρίσουν θέλουν, όχι να ζήσουν το συναίσθημα. Λες και δεν υπάρχουν εκεί έξω ρηχά ζευγάρια, ωχαδερφιστές και φυγόπονοι.

Ο χωρισμός του Facebook ξεπέρασε το όριο της αποξένωσης για σας; Μέχρι τώρα όλα good;

• Like 9
Δημοσ.

Ό,τι να ναι...θεωρώ πως απαντάτε πριν καν διαβάσετε όλο το άρθρο.

Για την ικανότητα καταννόησης δε,δε περίμενα και πολλά εξ'αρχής.

Τι σχέση έχει το fb,και το τι είναι και το τι πιστεύει καθείς σας για αυτό ,σε σχέση με το άρθρο ;

Το μόνο πρόβλημα,είναι πως δημιουργεί δεδικασμένο,και θεωρεί πως έλαβες γνώση της κατάστασης,μπεις δε μπεις.

Κάτι σαν την εφορία που θεωρεί πως σε ενημέρωσε με αποστολή μειλ,το χρησιμοποιείς δε το χρησιμοποιείς,υπάρχει δεν υπάρχει.

• Like 9
Δημοσ.

Ό,τι να ναι...θεωρώ πως απαντάτε πριν καν διαβάσετε όλο το άρθρο.

Για την ικανότητα καταννόησης δε,δε περίμενα και πολλά εξ'αρχής.

μμμ ναι ηρθε ο πυρηνικος φυσικος να μας αναλυσει το αρθρο ελα πες δωσε μας τα φωτα σου σε ακουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω πως οι μισοί θα βγουν έξω απ' το σπίτι τους σήμερα και θα πουν στο πρώτο συνάδελφο:

Οι Αμερικάνοι χωρίζουν απλά με μια αίτηση στο Facebook.

..and thats how you Greek your news.

• Like 3
Δημοσ.

Φτου και εγω εκανα διαγραφη απο το φατσαμπουκ εδω και κατι χρονια; Πως θα ριξω φαπα στην γυναικα μου μεσω φατσαμπουκ ???

:-D :cry: :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...