RottenLungs Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Βρε makfil ο άνθρωπος είναι απατεώνας, φαίνεται... Σε άλλη περίπτωση όμως θα μπορούσε να ΜΗΝ είναι ή να ΜΗΝ φαίνεται. Γιατι να μην ξέρω τι μπορεί να γίνει ή όχι, έτσι ώστε να ξέρω τι κινδύνους ενέχει; Το διαβάζουν και άλλοι το θέμα που μπορεί να έχουν πάρει μία προσφορά, που να μην είναι τόσο κράχτης.
makfil Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 1. Για τις κανονικές πωλήσεις, μέσω ίντερνετ, που όσο πάει και λιγοστεύουν, δεν υπάρχει θέμα ενημέρωσης κανενός, και μάλιστα στην ενότητα αυτή, γιατί και οι δύο πλευρές (πωλητής/αγοραστής) γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. 2. Για τις περιπτώσεις που μυρίζουν απάτη έχουν γραφτεί αρκετά θέματα στη σωστή ενότητα (Ίντερνετ) και καθένας μπορεί να τα βρει, με σχετική αναζήτηση, να τα διαβάσει και να ενημερωθεί, πριν κάνει κινήσεις που μπορεί να το μπλέξουν. Άλλωστε, και το δικό σου θέμα σ' εκείνη την ενότητα έπρεπε να αναρτηθεί, αφού αφορά σε πώληση μέσω ίντερνετ. 3. Το τελευταίο μου σχόλιο απευθυνόταν σε όσους νομίζουν και πιστεύουν ότι, στις απάτες, ο απατεώνας "αγοραστής" είναι δυνατόν να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του πωλητή.
The_Colonel Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δεν υπάρχει κανένα θέμα να του δώσεις Iban (πές του και το pin της κάρτας ταμιευτηρίου πάλι δεν θα έχεις θέμα.. όχι πως χρειάζεται δηλαδή αλλά γαι να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος)Απο εκεί και πέρα περιμένεις αν δεν σου έχει στείλει τα λεφτά μέχρι τώρα στείλτου μήνυμα και δώστου προθεσμία άλλες 3 εργάσιμες.Και έτσι απο απορία.. τι κάμερα πουλάς;
theofanis20 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εγώ θα Σου έλεγα να τον τρολαρεις ασύστολα! Θα βγάλεις πολύ γέλιο. Αν σου στείλει ψεύτικο μαιλ ότι τα λεφτά μπήκαν ξεκινά να τον δουλεύεις με ψεύτικα τρακ.ναμπερς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα