harrys23 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Οντως απο μπαταρία πασχουμε στα 5αρια. Τωρα οσο αφορα το ανανεωμενω πληκτρολογιο emoji που ειδα ενα λιγο μπαχαλο το λες οτ το κανανε τελικη διαπιστωση απο την καρτελα με τις σημαίες εχουν 52 σημαίες πουθενα η ελληνικη. 1
oliz Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 μεγαλη επιτυχια λοιπον για την apple εν ετη 2015 μπήκαν τα emoji.. απο ταχυτητα πως πάμε με το iphone 4s (το οποίο μετα τον μεγάλο ανταγωνισμό με την samsung εξακολουθει να το πουλά στα 280 ευρώ.. ενω παλαιότερα μολις εβγαινε το καινουργίο αυτοματος το "παλιο" μοντέλο εβγαινε μονο σε εκδοση 8gb και 50 ευρω μείον απο το καινουργιο..
Chocobo Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Να το βάλω στο ipad mini.? γιατί απο τότε που ξεκίνησαν ταν update απο 8 και πέρα τρώει κάτι κολήματα άστα..Εαν το δοκίμασε κανείς σε mini και είδε άσπρη μέρα ας μου το πεί.Ευχαριστώ
kifinas Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 μεγαλη επιτυχια λοιπον για την apple εν ετη 2015 μπήκαν τα emoji.. απο ταχυτητα πως πάμε με το iphone 4s (το οποίο μετα τον μεγάλο ανταγωνισμό με την samsung εξακολουθει να το πουλά στα 280 ευρώ.. ενω παλαιότερα μολις εβγαινε το καινουργίο αυτοματος το "παλιο" μοντέλο εβγαινε μονο σε εκδοση 8gb και 50 ευρω μείον απο το καινουργιο..Μάλλον σε έχουν παραπληροφορήσει. Το άχρηστα για μένα emoji υπήρχαν και αυξήθηκαν τώρα. Το iPhone 4S ακόμα και το 5 δεν το πουλάει η Apple. Έχουν καταργηθεί. Το πουλούν τα μαγαζιά που έχουν στοκ. Τα μοντέλα που πουλάει η Apple και που καθορίζει την τιμή τους είναι το 5C στα 8GB, το 5S, το 6 και το 6+. Στο θέμα μας, αναμενόμενες μικροδιορθώσεις στο iOS. Τίποτα ιδιαίτερο. Αναμονή για το iOS 9.
ahill2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Χμμμ επιλογή πλέον για 4g,3G,2g παράξενο που δεν το αναφέρει κανείς. 2
BoullyBoy Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Να αναφέρετε τα 2 ''καλά'' που έχουν κάνει 1) άφησαν πλέον τα 3d party keyboard , δηλαδή το swiftkey δουλεύει παντού 2) Για όσους δεν έχουν ίντερνετ μπορούν να το έχουν πάντα στο 2G και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας
cache22 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για όσους δεν έχουν Ίντερνετ ας κλείσουν τα δεδομένα. Λολ. 1
Zus Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έκανα το λάθος και το έβαλα στο 4S, μπας και διορθωθεί κάπως η κατανάλωση της μπαταρίας (έσβηνε από το 30% και έλεγα μήπως είναι θέμα λογισμικού) Μέγα σφάλμα, σέρνομαι αφάνταστα... 1
shodan Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για όσους δεν έχουν Ίντερνετ ας κλείσουν τα δεδομένα. Λολ. Τα δεδομένα τα κλείνεις αλλά σε περιοχές με υποτυπώδες έως ανύπαρκτο 3G/4G τι κάνεις; Εκεί χρειάζεται ο διακόπτης για 2G και πολύ χαίρομαι που τον κράτησαν και στην τελική έκδοση.
steve_usher Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Aκόμα να φτιάξουν αποστολή αρχείου με bluetooth? 1
panagiotis1988 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 σε iphone 4s παντως ειναι το καλυτερο ios μετα τo ios 6
Arisyo13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Στο iPad 4 μου φαινεται πιο γρηγορο αποτην 8.2 Μπράβο παντως στην Apple που μονιμως αναβαθμιζει τις συσκευές της.
giodoul Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Aκόμα να φτιάξουν αποστολή αρχείου με bluetooth? Ειλικρινα,τι κολλημα ειναι αυτο της Apple?Γιατι δεν επιτρεπει τον διαμοιρασμό αρχειων μεταξυ συσκευων bluetooth????
taslikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 <p>Έκανα το λάθος και το έβαλα στο 4S, μπας και διορθωθεί κάπως η κατανάλωση της μπαταρίας (έσβηνε από το 30% και έλεγα μήπως είναι θέμα λογισμικού)</p> <p> </p> <p>Μέγα σφάλμα, σέρνομαι αφάνταστα... </p> Φίλε μου εχει πρόβλημα η μπαταρία κανε άμεση αντικατάσταση.. Εγω εχω να πω οτι το 5αρι μου παει πολυ καλα και εφόσον μας αφήνει να επιλέξουμε για το 2g νομιζω ειναι πολυ καλη αναβάθμιση.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα