Periklitos25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έκανα το λάθος και το έβαλα στο 4S, μπας και διορθωθεί κάπως η κατανάλωση της μπαταρίας (έσβηνε από το 30% και έλεγα μήπως είναι θέμα λογισμικού) Μέγα σφάλμα, σέρνομαι αφάνταστα... Δοκίμασε να κάνεις ένα hard reset μέσω iTunes. Μετά κάνε 3-4 επαναφορτίσεις από το 100% στο 0% και tip άφηνετω στο 100% καμιά ώρα παραπάνω να φορτίζει. Μπορεί να θέλει καλιμπράρισμα το chip της μπαταρίας
russianpa50 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Κ άλλο ένα θέμα είναι η υπηρεςια τοποθεσίας που στις γνωστοποίησεις αν δείτε λέει στην πόλη περιοχή τοποθεσίας δείχνει τον καιρό κλπ εμένα αντί να λέει Αιγιο πχ που ναι λέει ώρες ώρες Φωκίδα ...Λολ ...απέναντι αγ Νικόλαο ρουμελη ...ακριβώς απέναντι στον χάρτη .... Άσε που πριν μερικές μέρες μου έκανε το 5σ μπλε οθόνη και επανεκκίνηση πολύ γρήγορα ..μια φορά ευτυχώς δεν λουπαρε..από αντικατάσταση είναι μιας κ το πρώτο είχε στον χρόνο πάνω ένα πρωί ξαφνικά τρελή πτώση μπαταρίας κ το έστειλα 100% 7:30 κ 20% 12:30 όλα κλειστά όλα όλα κ με δυο τηλέφωνα μόνο ... Όλη μέρα
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Aκόμα να φτιάξουν αποστολή αρχείου με bluetooth? Από το 2007 το λέτε, ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν πρόκειται να γίνει τώρα στα κοντά;
steve_usher Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Από το 2007 το λέτε, ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν πρόκειται να γίνει τώρα στα κοντά; Eγω προσωπικα το συνειδητοποιησα, πριν λίγο καιρό απο το 4s ενός φίλου. Εσπαγα το κεφάλι μου και μετα το συνειδητοποίησα... απλά τραγικό
qsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Από το 2007 το λέτε, ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν πρόκειται να γίνει τώρα στα κοντά; βασικά πλέον υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής αρχειων σε τοπικό επίπεδο (χωρίς internet από όσο ξέρω), αλλά μόνο μεταξύ συσκευών apple οπότε το έχει λύσει και αυτό..
Hellraiser76 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πως το εχει λυσει ακριβως αφου ειναι μονο μεταξυ συσκευων apple;
ramarg Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Έκανα το λάθος και το έβαλα στο 4S, μπας και διορθωθεί κάπως η κατανάλωση της μπαταρίας (έσβηνε από το 30% και έλεγα μήπως είναι θέμα λογισμικού) Μέγα σφάλμα, σέρνομαι αφάνταστα... Φίλε έχεις ελέγξει κύκλους μπαταρίας ? Και σε μένα στο 4S μου τα έκανε τελευταία αυτά τα κόλπα με power off στο 30% αλλά έχω και 500 κύκλους στην πλάτη του.Γνωρίζω ότι πάω για αλλαγή αλλά δεν κάνω κίνηση γιατί το μόνο εύκολο είναι βάλω μπαταρία της πλάκας και να κρατάει λιγότερο. Περιμένω να κάνω μια μαζική παραγγελία από ifixit μαζί με κάτι άλλα που χρειάζομαι για επισκευές.Δεν φταίει το 8,πας για αλλαγή σύντομα να ξέρεις. Aκόμα να φτιάξουν αποστολή αρχείου με bluetooth? Οταν το android σταματήσει να laggarei τότε θα γίνει και αυτό !! Ειλικρινα,τι κολλημα ειναι αυτο της Apple?Γιατι δεν επιτρεπει τον διαμοιρασμό αρχειων μεταξυ συσκευων bluetooth???? Υπάρχει το airdrop μην μπερδεύεστε ! Από το 2007 το λέτε, ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν πρόκειται να γίνει τώρα στα κοντά; Σωστός !!
vag_del Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εχει κανεις το προβλημα που ανεφερα παραπανω, δηλ. ο safari να θελει μεγαλυτερη πιεση του δαχτυλου για να σερφαρεις? μηπως καμια ιδεα πως διορθωνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα