Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα εμενα προσωπικα το facebook με εχει βοηθησει στο να κρατησω επαφη με αρκετα ατομα με τα οποια σιγουρα θα χανομασταν αν δεν το ειχαμε.Επισης, με βολευει για να κανονιζω πραγματα διοτι δεν εχουν ολοι την πολυτελεια του τηλεφωνο η των μηνυματων για διαφορους λογους.

Τωρα το οτι καποιοι/καποιες την εχουν δει celebrities κ ανεβαζουν ακομα κ τις κλανιες τους σε στατους, ε δε φταιει το facebook.

Αυτά τα άτομα που λες εγώ έχω φροντήσει να τους παίρνω κι ένα τηλέφωνο κάθε τόσο για να μην χανόμαστε, τώρα με άλλους που ποτέ δεν ήταν φίλοι μου απλά συμμαθητές, ή ακόμα και μερικά άτομα που γούσταρα αλλά ποτέ δεν κάθησαν να μου μιλήσουν στο fb με ένα μήνυμα ή να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουν τα νέα τους και τελικά τους έλεγα μόνο τα δικά μου, απλά δεν αλλάζει κάτι και ούτε θέλω να μαθαίνω πλέον τα νέα τους. Ο καθένας ακολουθεί την πορεία του. Πλέον έχω διαπιστώσει οτι με το fb καθόμαστε και ασχολούμαστε περισσότερο με το τι κάνει ο άλλος παρά ο εαυτός μας.

Τώρα για τους celebrities δεν έθιξα κάποιο θέμα, συμφωνώ με τα περισσότερα post που γράφτηκαν πιο πριν.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα άτομα που λες εγώ έχω φροντήσει να τους παίρνω κι ένα τηλέφωνο κάθε τόσο για να μην χανόμαστε, τώρα με άλλους που ποτέ δεν ήταν φίλοι μου απλά συμμαθητές, ή ακόμα και μερικά άτομα που γούσταρα αλλά ποτέ δεν κάθησαν να μου μιλήσουν στο fb με ένα μήνυμα ή να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουν τα νέα τους και τελικά τους έλεγα μόνο τα δικά μου, απλά δεν αλλάζει κάτι και ούτε θέλω να μαθαίνω πλέον τα νέα τους. Ο καθένας ακολουθεί την πορεία του. Πλέον έχω διαπιστώσει οτι με το fb καθόμαστε και ασχολούμαστε περισσότερο με το τι κάνει ο άλλος παρά ο εαυτός μας.

Τώρα για τους celebrities δεν έθιξα κάποιο θέμα, συμφωνώ με τα περισσότερα post που γράφτηκαν πιο πριν.

Και αν ειναι εξωτερικο αυτοι που δε θες να χασεις επαφη? Η στην αλλη ακρη της γης? Εννοειται πως θα προτιμησω το facebook/skype ως μεσο επικοινωνιας και οχι το τηλεφωνο :)

Δημοσ.

Εχμ, ο ένας φίλος μου για τον οποίο κρατάω περισσότερο το fb ανήκει στην περίπτωση που λες, είναι εξωτερικό. Όταν έφυγε τον ψάχναμε με κάποιον άλλο και μας ενημέρωσε ξαφνικά από το fb οτι βρίσκεται στο εξωτερικό, δεν είχαμε το τηλέφωνό του. Επειδή πλέον όμως έχει πάψει να μας λέει τα νέα του συν οτι κάποιες φορές είχε επιστρέψει Ελλάδα και το μάθαμε από άλλα άτομα και τον βρήκαμε ενώ αυτός δεν μας είπε κάτι, μάλλον θα ξεκόψουμε και εμείς να του μιλάμε. Και προς θεού δεν λέω οτι κάποιος είναι υποχρεωμένος να λέει τι κάνει σε κάποιον άλλο, αλλά δεν έχει και νόημα το fb μόνο και μόνο για να λες οτι τον έχεις κάνει add. Τεσπα ο καθένας ας κάνει οτι θέλει με το fb. Μπορεί να έχεις μεγάλο κύκλο επαφών οπότε να σου είναι χρήσιμο, εγώ αντίθετα έχω λίγους φίλους και λίγο περισσότερους γνωστούς.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος ή όποια είναι πραγματικά όμορφος δεν έχει ανάγκη να αφιερώνει 100 ώρες για να πετύχει την κατάλληλη selfie που θα καλύψει την ασχήμια του. Και φυσικά δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση μέσω των likes από λιγούρια. Τρελαίνομαι να διαβάζω το παράλογο, ότι τάχα όσοι κριτικάρουν τις selfies είναι κομπλεξικοί. Κομπλεξικοί είναι όσοι βγάζουν selfies κάθε 2 λεπτά και φαντασιώνονται ότι είναι σταρς (βέβαια παραβλέπουν το μουχλιασμένο και σκονισμένο δυαράκι στο οποίο μένουν και θυμίζει χωματερή σε καθαριότητα!) για να καλύψουν το πόσο ανύπαρκτοι είναι. 

Γνωρίζω άτομα με κορυφαία εξωτερική εμφάνιση που απαξιώνουν εντελώς αυτή τη "μόδα". Γιατί πολύ απλά δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα. Οι πραγματικοί stars, οι πραγματικά αξιόλογοι άνθρωποι μιλούν με καθημερινές πράξεις και με τα έργα τους και όχι με πλαστές και σκηνοθετημένες φωτογραφίες και λέγοντας φίδια και δράκους που τους καθιστούν "βασιλιάδες" στον μικρόκοσμο του στενού κύκλου τους και σε όσους τους πιστεύουν.

Γενικά θεωρώ εντελώς ανάπηρα διανοητικά τα άτομα που ζουν και αναπνέουν για την εικόνα και τον αριθμό των likes που θα έχουν στο facebook και την επιδιώκουν καθημερινά με θεμιτά και αθέμιτα μέσα (το τι ιστορίες τρέλας ακούμε δεν περιγράφεται) και δεν τους νοιάζουν βασικά στοιχεία της καθημερινότητας ενός πολίτη, με αποτέλεσμα να αποτελούν πληγή για την κοινωνία. 

Οι ψυχίατροι κρίνονται απαραίτητοι σε τέτοιες περιπτώσεις...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...