Προς το περιεχόμενο

Mouse για gaming - R.A.T. 5 ή G700s;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι μεταξύ αυτών των δύο mice (sic) για gaming χρήση. Έχω το G9, το οποίο -αν και σκυλί- είναι αρκετά dated για τα σημερινά δεδομένα. Εμφανισιακά το R.A.T. 5 με κερδίζει, αλλά το G700s έχει πολύ καλύτερα features.

Έχει να προτείνει κανείς κάτι διαφορετικό, όμορφο και εργονομικό για gaming χρήση;

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα g700s μιας και έχω το απλό g700 και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος, όμως ο πρόσφατος σχεδιασμός της Logitech τουλάχιστον στο αισθητικό κομμάτι που το παίζουν "περιφερειακά για gamerz" είναι λίγο αισχρός..

Δυσκολεύομαι και να βρω κάτι να μου αρέσει και να το ταιριαξω με κάτι άλλο

Λογικά το g700s θα είναι τουλάχιστον εξίσου καλό με το δικό μου, οπότε είναι αρκετά καλό, αλλά δε βλέπεται

Τώρα για τα rat δεν έχω άποψη

• Moderators
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα g700s μιας και έχω το απλό g700 και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος, όμως ο πρόσφατος σχεδιασμός της Logitech τουλάχιστον στο αισθητικό κομμάτι που το παίζουν "περιφερειακά για gamerz" είναι λίγο αισχρός..

Δυσκολεύομαι και να βρω κάτι να μου αρέσει και να το ταιριαξω με κάτι άλλο

Δεν θα έλεγα ότι με χαλάει εμφανισιακά το G700s. Οκ, δεν είναι τόσο εξαίσιο όσο τα R.A.T. αλλά δεν είναι και έκτρωμα όπως κάτι Razer Naga κλπ.

Και κάτι άλλο, μιάς και έχεις το G700. Στο χέρι σε βολεύει; «Κάθεται» καλά πάνω στο mouse το χέρι σου; Τα extra κουμπιά είναι εύκολα προσβάσιμα;

Δημοσ.

Ναι μου κάθεται μια χαρά στο το σχήμα γενικά είχα άλλωστε πριν MX revolution και MX performance

Τα κουμπιά είναι σε γενικές γραμμές άνετα ειδικά αυτά του αντίχειρα, του δείκτη μόνο το τρίτο το πιο μακρινό θέλει προσπάθεια

Σε ενδιαφέρει και το ασύρματο κομμάτι; Γιατί βλέπω ότι το αντίπαλο που κοιτάς είναι ενσύρματο

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μου κάθεται μια χαρά στο το σχήμα γενικά είχα άλλωστε πριν MX revolution και MX performance

Τα κουμπιά είναι σε γενικές γραμμές άνετα ειδικά αυτά του αντίχειρα, του δείκτη μόνο το τρίτο το πιο μακρινό θέλει προσπάθεια

Σε ενδιαφέρει και το ασύρματο κομμάτι; Γιατί βλέπω ότι το αντίπαλο που κοιτάς είναι ενσύρματο

Με ενδιαφέρει και το ασύρματο κομμάτι, αλλά δεν είναι άμεση προτεραιότητα. Με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα της ομορφιάς και το θέμα της εργονομίας.

Παρήγγειλα το G700s τελικά, ελπίζω να μην το μετανιώσω. :P

Δημοσ.

Ειχα και το G700 και το G700s. Ειναι τα ιδια ποντικια! Αν εχεις χερι μεγαλυτερο του κανονικου,θα σε βολεψει παρα πολυ! Απ τα λιγα ποντικια που καθεται τελεια σε μεγαλο χερι ;)

Δημοσ.

Ειχα και το G700 και το G700s. Ειναι τα ιδια ποντικια! Αν εχεις χερι μεγαλυτερο του κανονικου,θα σε βολεψει παρα πολυ! Απ τα λιγα ποντικια που καθεται τελεια σε μεγαλο χερι ;)

Ακριβως αυτο!Καθεται τελεια στο χερι!Προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το g700s..τα πλαγια κουμπια ειναι πολυ ευκολα προσβασιμα.. δεν το εχω και πολυ καιρο(4 μηνες για την ακριβεια)..

Βεβαια την μπαταρια την καταπινει αλλα δυστυχως και αυτα "μεσα στο παιχνιδι" ειναι.. :-)

Δημοσ.

Καο στο σκέτο g700 τη πίνει γρήγορα τη μπαταρία, έλεγα μπας και το διόρθωσαν στο νέο αλλά από ότι βλέπω όχι

Δημοσ.

Aυτο με την μπαταρια ειναι οντως θεμα,αλλα εγω την ειχα βγαλει και ημουν με καλωδιο επειδη μου φαινοταν λιγο βαρυ με την μπαταρια. Αλλα γενικα ειναι πως θα το συνηθισεις. :)

Δημοσ.

Logitech + για εγγυηση,after sales support και Software. Αυτα τα Rat ρε γμτ αν και μου αρεσουν παρα πολυ εμφανησιακα,οποτε γινεται αναφορα ολο διαβαζω για προβληματα που βγαζουν και ξενερωνω παρολο που θα ηθελα να τα δοκιμασω. Δεν ειναι τυχαιο που ελαχιστοι τα εχουν ακομα και στο Insomnia :)

Δημοσ.

G502 Logitech πήρα ένα πριν 2 εβδομάδες, απλά κορυφή ! Μη πάρεις ασύρματο! Σε βάθος χρόνου μπορεί να έχεις προβλήματα.

Δημοσ.

G502 Logitech πήρα ένα πριν 2 εβδομάδες, απλά κορυφή ! Μη πάρεις ασύρματο! Σε βάθος χρόνου μπορεί να έχεις προβλήματα.

Τι προβλήματα;
Δημοσ.

Τι προβλήματα;

Συνδεσιμότητας. Είχα λίγο πιο παλιά σε άλλο pc κορυφαίο μοντέλο της Logitech και είχα προβλήματα.

Τι προβλήματα;

Συνδεσιμότητας. Είχα λίγο πιο παλιά σε άλλο pc κορυφαίο μοντέλο της Logitech και είχα προβλήματα.

Δημοσ.

Αφου ουτως ή αλλως το Logitech εχει μεσα και καλωδιο που οποτε γουσταρεις γινεται ασυρματο που ειναι το προβλημα???Ασε που αν οντως του παρουσιαστει προβλημα στα πρωτα 3 χρονια θα ειναι εντως εγγυησης αρα παλι δεν τον νοιαζει.

• Moderators
Δημοσ.

Πήρα τελικά το G700s.

Με διαφορά το καλύτερο mouse που έχω πιάσει στα χέρια μου. Δεν έχω δουλέψει ακόμα τα macros για να δω αν βολεύουν, αλλά σε εργονομία και άνεση το ποντίκι σκίζει. Στα αρνητικά είναι η αυτονομία της μπαταρίας, αλλά ούτως ή άλλως το προτιμώ ενσύρματο χωρίς μπαταρία για να είναι ελαφρύτερο όταν παίζω και ασύρματο μόνο όταν αράζω στον καναπέ για καμιά ταινία κλπ.

Κάτι άλλο που με ενοχλεί στο ασύρματο mode είναι ότι ο receiver πρέπει να είναι αρκετά κοντά για να νιώσει. Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...