ZELDA Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες προωθώ στο facebook την επιχείρηση μου με ικανοποιητικά αποτελέσματα δοκιμάζοντας διαφορες τεχνικές που προτίνει το facebook, πχ να φαίνετε στις ενημερώσεις η να γίνεται προωθηση μέσω κινητού η στο πλάι στις σελίδας κ.τ.λ οπώτε γνωρίζω ποια αποδίδει καλύτερα σε εμένα και στην επιχειρηση μου , θα ήθελα να ρωτήσω όταν ενεργοποιούμε μια εκστρατεία για 5 μέρες πχ με 9 ευρώ την μέρα π.χ απο 9/4 εως 14/4 και απενεργοποιήσω την εκστρατεία την δευτερη μέρα η διαφημηση θα συνεχίσει να τρέχει εως το τέλος της εκστρατείας η θα ξαναξεκινήσει να τρέχει και να συνεχίσει να μετράει τις μέρες απο την στιγμή που θα ενεργοποιήσω την διαφημιση? Τι θέλω να πώ.. Μου δίνει την δυνατότητα το facebook οταν κανω μια προώθηση η μια εκστρατεία οπως το αναφέρει το facebook για 5 μέρες αλλα να ενεργοποιω εγώ συγκεκριμένες ώρες αλλα χωρίς να χάνω τις υπόλοιπες ώρες πχ 5 χ 24 ώρες =120 ωρες αν εγώ χρησιμοποιώ 10 ωρες την μέρα την εκστρατεία σε 5 μέρες θα εχω ξοδεψει 50 απο τις 120 ώρες σε αυτην την περίπτωση τι γίνεται? μου δίνει η σελίδα την δυνατότητα της επιμήκυνσης επιπλέον ημερών ή incert coin ? Ευχαριστώ
mobiledemon Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Συγνώμη αλλά δεν είναι πολύ κατανοητό όπως το γράφεις...όταν ανοίγεις καμπάνια στο FB η καμπάνια σου έχει ξεκάθαρα ημερομηνία έναρξης και λήξης. Για μια καμπάνια 15 ημερών επι παραδείγματι, εαν σταματήσεις ή κάνεις pause την καμπανια σου πχ. στα μισά της περιόδου για 5 μέρες, εαν κάνεις επανεκκινηση την 6η μέρα, σημαινει ότι θα ξεκινήσει πάλι την 13η μέρα, άρα θα τρέξει για άλλες 2 ημέρες μέχρι να τελειώσει. Αλλά μπορείς ανα πάσα στιγμή να επέμβεις και να επιμηκύνεις.
eleuthakis Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν και κομματακι off topic, έχω μια απορρία: Πώς καταφέρνεις να μετρήσεις αν μια καμπανια σου σε social είναι επιτιχής? Δηλαδή τι ήταν αυτό που είδες και είπες ότι αποδίδει? Υπάρχει τρόπος να μετρήσεις πχ την αναλογία κέρδους σου/ δαπάνης για διαφίμιση?
Nistisimos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Την μετράει το fb για σένα, ανάλογα τι θέλεις να πετύχεις με την διαφήμιση...
ZELDA Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 παιδιά η ενέργεια create call to action γνωρίζει κανείς τι προσφέρει?
ZELDA Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 μπορώ να στειλω δηλαδή κατι σαν μήνυμα αν κατάλαβα καλά για να κανει like στην σελίδα μου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα