Nks13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, αρχικά θέλω να ρωτήσω ως τι λογίζονται οι απόφοιτοι του τμήματος "Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας" και αν έχουν κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα του ΟΠΑ στην αγορά εργασίας. Επίσης, όσων αφορά τους αποφοίτους ΗΜΜΥ, ως τι μπορούν να εργαστούν; Δηλαδή τι ακριβώς κάνουν;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dacourt Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μην αγχώνεσαι... θα βρεις δουλειά και εσύ όπως και οι υπόλοιποι! Εκτός και αν είσαι τυχερός... που στο εύχομαι. 5
The_Colonel Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, αρχικά θέλω να ρωτήσω ως τι λογίζονται οι απόφοιτοι του τμήματος "Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας" και αν έχουν κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα του ΟΠΑ στην αγορά εργασίας. Επίσης, όσων αφορά τους αποφοίτους ΗΜΜΥ, ως τι μπορούν να εργαστούν; Δηλαδή τι ακριβώς κάνουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στην σχολή τόσα χρόνια τι έκανες και δεν το ξεδιάλυνες τοσο καιρό; ή απλα εισαι μαθητής λυκείου και ενδιαφέρεσαι για να μπείς;
Nks13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μην αγχώνεσαι... θα βρεις δουλειά και εσύ όπως και οι υπόλοιποι! Εκτός και αν είσαι τυχερός... που στο εύχομαι. <a%20%20class= Χαχαχα ασε με να ονειρεύομαι τουλαχιστον... Στην σχολή τόσα χρόνια τι έκανες και δεν το ξεδιάλυνες τοσο καιρό; ή απλα εισαι μαθητής λυκείου και ενδιαφέρεσαι για να μπείς; Μαθητής λυκείου.. αν ειχα μπει και δεν τα γνώριζα θα είχαμε πρόβλημα :ρ Sent from my iPhone using Insomnia
Mfpc Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλα πιστεύω οτι το βιβλίο "Πάμε... Πανεπιστήμιο" θα λύσει όλες σου τις απορίες. Συνήθως υπάρχει τουλάχιστον ένα σε κάθε σχολείο. Καλή τύχη φίλε μου. 1
defacer Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Επίσης, όσων αφορά τους αποφοίτους ΗΜΜΥ, ως τι μπορούν να εργαστούν; Δηλαδή τι ακριβώς κάνουν; Για τους ΗΜΜΥ (btw όσον αφορά) ο τομέας σα σύνολο είναι πολύ πολύ μεγάλος και δεν υπάρχει απλή απάντηση σ' αυτό που ρωτάς. Είναι σα να λες "απόφοιτος ιατρικής πού μπορεί να εργαστεί", υπάρχουν προφανείς απαντήσεις αλλά μ' αυτές δεν καλύπτεις όλη τη γκάμα των επιλογών. Στους ΗΜΜΥ τυπικά υπάρχουν κατευθύνσεις ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής. Ανεξαρτήτως κατεύθυνσης θα πάρεις στάνταρ βασικές γνώσεις φυσικής μαθηματικών κλπ το οποίο σημαίνει ότι αν βάλεις τις βάσεις σωστά μετά τα υπόλοιπα μπορείς ανα πάσα στιγμή να τα μάθεις "στην πορεία", επομένως η κατεύθυνση ναι μεν παίζει ρόλο αλλά δεν την παντρεύεσαι κιόλας. Το πιο σημαντικό όλων είναι εσύ με τι θέλεις ν' ασχοληθείς στη ζωή (τουλάχιστον όσο μπορείς να φανταστείς αυτή τη στιγμή). Προσωπικά είμαι ΗΜΜΥ αλλά δεν έχω εργαστεί ποτέ ως τέτοιος, η αγάπη μου ήταν ανέκαθεν ο προγραμματισμός.
zynif Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Κοίταξε τα πρόγραμματα σπουδών στα αντίστοιχα τμήματα της Ελλάδας και πήγαινε εκεί που σ' αρέσει.
Nks13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλα πιστεύω οτι το βιβλίο "Πάμε... Πανεπιστήμιο" θα λύσει όλες σου τις απορίες. Συνήθως υπάρχει τουλάχιστον ένα σε κάθε σχολείο. Καλή τύχη φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ φίλε θα περιμένω του 2016 μιας και έχω χρόνο μπροστά μου. Για τους ΗΜΜΥ (btw όσον αφορά) ο τομέας σα σύνολο είναι πολύ πολύ μεγάλος και δεν υπάρχει απλή απάντηση σ' αυτό που ρωτάς. Είναι σα να λες "απόφοιτος ιατρικής πού μπορεί να εργαστεί", υπάρχουν προφανείς απαντήσεις αλλά μ' αυτές δεν καλύπτεις όλη τη γκάμα των επιλογών. Στους ΗΜΜΥ τυπικά υπάρχουν κατευθύνσεις ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής. Ανεξαρτήτως κατεύθυνσης θα πάρεις στάνταρ βασικές γνώσεις φυσικής μαθηματικών κλπ το οποίο σημαίνει ότι αν βάλεις τις βάσεις σωστά μετά τα υπόλοιπα μπορείς ανα πάσα στιγμή να τα μάθεις "στην πορεία", επομένως η κατεύθυνση ναι μεν παίζει ρόλο αλλά δεν την παντρεύεσαι κιόλας. Το πιο σημαντικό όλων είναι εσύ με τι θέλεις ν' ασχοληθείς στη ζωή (τουλάχιστον όσο μπορείς να φανταστείς αυτή τη στιγμή). Προσωπικά είμαι ΗΜΜΥ αλλά δεν έχω εργαστεί ποτέ ως τέτοιος, η αγάπη μου ήταν ανέκαθεν ο προγραμματισμός. Και εμένα ο προγραμματισμός είναι η αγάπη μου αλλά σίγουρα σαν φοιτητής/απόφοιτος ΗΜΜΥ ασχολείσαι και με άλλα πράγματα για αυτό ρωτάω.. ΥΓ. Ευχαριστώ και για την διόρθωση. Κοίταξε τα πρόγραμματα σπουδών στα αντίστοιχα τμήματα της Ελλάδας και πήγαινε εκεί που σ' αρέσει. Τα έχω κοιτάξει αλλά δεν έχω καταλάβει αν οι απόφοιτοι του ΔΕΤ έχουν πλεονέκτημα ή μειονέκτημα απέναντι στα άλλα τμήματα του ΟΠΑ μιας και δεν έχουν φανερή εξειδίκευση σε κάποιον τομέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα