Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις απορρήτου κάθε λογαριασμού στο facebook εχει  την επιλογη

"Θέλετε οι άλλες μηχανές αναζήτησης να οδηγούν στο Χρονολόγιό σας;"

Αυτο τι ακριβώς σημαίνει?

Δημοσ.

Λογικά αν γράψεις πχ spank ή το όνομα σου να βγάζει και το προφίλ που εχεις στο facebook η οτιδήποτε σχετικό με εσένα

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά αν γράψεις πχ spank ή το όνομα σου να βγάζει και το προφίλ που εχεις στο facebook η οτιδήποτε σχετικό με εσένα

Μέσο του facebook μπορει να δει ο άλλος το ιστορικο επισκέψεων μου στον ιντερνετ, πχ εγω χρησιμοποιω το chrome, μπορει να δει ο αλλος το ιστορικο οταν αυτη η επιλογη στο facebook ειναι ενεργοποιημενη?

Δημοσ.

Μέσο του facebook μπορει να δει ο άλλος το ιστορικο επισκέψεων μου στον ιντερνετ, πχ εγω χρησιμοποιω το chrome, μπορει να δει ο αλλος το ιστορικο οταν αυτη η επιλογη στο facebook ειναι ενεργοποιημενη?

oxi

• Like 1
Δημοσ.

Σημαίνει ότι αν κάποιος πληκτρολογήσει σε μια μηχανή αναζήτησης το όνομά σου, τότε δε θα πάρει σχετικά αποτελέσματα από το Facebook. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσένα, που θέλεις να διαφυλάξεις την ιδιωτικότητά σου, όμως π.χ. ένας ηθοποιός / τραγουδιστής κ.λπ. θα ήθελε οι θαυμαστές του να μπορούν να βρουν το προφίλ του στο Facebook. 

Περισσότερες συμβουλές για θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας στο Facebook μπορείς να βρεις εδώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...