Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Είμαι ο μόνος που βλέπει τα επιδοματικά μέτρα σαν βασικό κίνητρο για μαυρη εργασία ? Ειλικρινά, ας ρωτήσω τον TS ... αν έχεις τσάμπα ρευμα (1200kwh το τετράμηνο - προσωπικά καιω λιγότερο), δωρεάν μετακίνηση, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, "ελέυθερη πρόσβαση στην υγεία για ασφαλισμένους και ανασφάλιστους", επίδομα θέρμανσης κλπ .... θα δούλευες με βασικό μισθό και να τα χάσεις όλα αυτά ή θα προτιμούσες μαύρα ? θα σου απαντησω ειλικρινα στην αρχη μπορει και να δουλευα μαυρα για να φτιαξω λιγο την οικονομικη μου κατασταση γιατι τωρα ειναι πολυ χαλια καιω 800 κιλοβατορες την τετραμινια , χαλαω 300 ευρω το μηνα με ολα μεσα κοινοχρηστα, φαι, τηλεφωνο κλπ και εχω πολλες αναγκες ακαλυπτες ρουχα εχω χρονια να παρω , ειμαι με ενα ζευγαρι παπουτσια κλπ κλπ Αυτο θα το εκανα μονο για τους πρωτους μηνες μετα σιγουρα θα κοιταζα κατι μονιμο και νομιμο γιατι Α ντρεπομαι να κανω παρανομα πραγματα και αν τα κανω πρεπει να εχω μεγαλη αναγκη και δεν μπορω να τα κανω για πολυ , το ιδιο ισχυει και με τα ψεμματα και Β θελω μια δουλεια με ενσημα για να γραψω προυπηρεσια . Πρόγραμμα για να έρθουν εταιρίες στην Ελλάδα και έτσι να μπορέσει να βρει ο κόσμος κανονικές δουλειές (και όχι ψευτοδουλειές που κάνει σήμερα ο ελληνικός πληθυσμός τύπου 'βάζω σφραγίδα', 'βάζω υπογραφή', 'μεταφέρω χαρτιά από το ένα γραφείο στο άλλο') υπάρχει; Περιμένω 30 χρόνια για αυτό σε ρωτάω. οχι δεν υπαρχει γιατι αν γενικα ο καπιταλισμος ειναι κακος στην ελλαδα ειναι και στρεβλος. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/56941/ksekinoyn-oi-aitiseis-gia-to-epidoma-enoikiou-sitisis-kai-dorean-reyma λογικα θα μπω γιατι περσινο εισοδημα ειχα 1900 ευρο απο ενοικια και φετος μηδενικο και ακινητη περουσια 25 χιλιαδες ευρω. 1
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Bγηκαν τα αποτελεσματα οσοι ενδιαφερεσθε μπειτε στο ιδηκα αλλα ψυχραιμια γιατι ειναι οτι νανε τα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα