Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) https://www.skroutz.gr/s/4307328/Asus-H81M-D-Plus.html(με κλειστα ματια)                                                                                         2) https://www.skroutz.gr/s/4885500/MSI-Z97-G45-Gaming.html

Ο ανθρωπος λεει οτι εχει κλειδωμενο επεξεργαστη και ταβανι τα 135ευρω και του προτεινεις Z Μητρικη που κοστιζει 155+ευρω,απλα οτι να ναι....

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει στο  σπιτι μου ενας 4460 με μια h97 pro gamer εδω και 5 μηνες.Κανενα προβλημα.Τωρα αν ειναι οτι καλυτερο δεν το γνωριζω,απλως λεω  οτι ειμαι υπερευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ.

ναι φιλε,για τον g3258.

αν θες κανε την συγκριση σου στο http://www.pc-specs.com/και δες βαθμολογιες μητρικων με βαση τον επεξεργαστη.

160σχεδον ευρω μητρικη για αυτο τον επεξεργαστη???Και δεν αγοραζει καλυτερα ενα i5 4460 με H81 μητρικη???1000φορες καλυτερα.

Δημοσ.

μαλλον καποιο λαθος εκανες... για τον g3280 προτεινα τον asus 81m d-plus που κειμενεται στα 65-70 ευρω.. 

οσο για τον ι5 4460 με ταβανι 90-135 ευρω προτεινω https://www.skroutz.gr/s/4869783/Gigabyte-Z97X-Gaming-3.htmlνομιζω ειναι οτι καλυτερο γι αυτην την τιμη

ναι μεν κλειδωμενος αλλα σε περιπτωση μελλοντικης αναβαθμισης σε επεξεργαστη δεν θα τον χαλασει..

Δημοσ.

1) https://www.skroutz.gr/s/4307328/Asus-H81M-D-Plus.html(με κλειστα ματια)                                                                                         2) https://www.skroutz.gr/s/4885500/MSI-Z97-G45-Gaming.html

Επειδη εγω λες οτι μπερδευτηκα για πες μου η παραπανω δευτερη μητρικη τοτε σε ποιο post πηγαινε???

Δημοσ.

η δευτερη πηγαινε για τον ι5 4460,αλλα λαθος μου που εφυγα απο το ταβανι τον 135 ευρω. η https://www.skroutz.gr/s/4869783/Gigabyte-Z97X-Gaming-3.htmlπου προτεινα τωρα πως σου φαινεται φιλε fulgore?

Μου φενεται και παλι σαν πεταμενα χρηματα και λογω Z μητρικης(που αν ηθελε θα πηγαινε εξ αρχης σε i5 4690k)αλλα και για μελλοντικη αναβαθμιση που λες,αν μιλαμε παντα για παιχνιδια,οταν ο I5 4460 δεν θα ειναι αρκετος για παιχνιδια και θα χρειαζεται αλλαγη θα εχουν γινει Mainstream οι Ddr4 μητρικες και αρα θα παει παλι για αλλο Socket. Αυτο τουλαχιστον αν καποιος αναβαθμιζει με λογικη.

Δημοσ.

καλα ναι,εκει ξεφευγουμε ομως και μιλαμε για ολικη αναβαθμιση.μπορει μελλοντικα ο φιλος στο μελλον να παει σε ενα ι7-4790κ,ετσι για αναβαθμισουλα.φυσικα δεν αντιλεγω για την Ζ αλλα απο εκει και περα αφου ειναι διατεθειμενος να τα δωσει τα 135 δεν νομιζω πως εχει να χασει κατι.για 30-40 ευρω παραπανω που θα δωσει πες πως βγηκε εξω και ηπιε 2-3 ποτα στην υγεια σου..  :-)

Δημοσ.

καλα ναι,εκει ξεφευγουμε ομως και μιλαμε για ολικη αναβαθμιση.μπορει μελλοντικα ο φιλος στο μελλον να παει σε ενα ι7-4790κ,ετσι για αναβαθμισουλα.φυσικα δεν αντιλεγω για την Ζ αλλα απο εκει και περα αφου ειναι διατεθειμενος να τα δωσει τα 135 δεν νομιζω πως εχει να χασει κατι.για 30-40 ευρω παραπανω που θα δωσει πες πως βγηκε εξω και ηπιε 2-3 ποτα στην υγεια σου..  :-)

Σοβαρη αναβαθμιση απο i5 4460 σε i7 4790 δεν την λες,αν εχεις κοιταξεις μια γρηγορη ματια τα διαφορα Benchmarks,γιαυτο το λογο αλλωστε παλιοτεροι i5 κρατανε μεχρι και σημερα τοσο καλα.Και αυτο γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια ως τωρα βασιζονται περισσοτερο στην καρτα γραφικων παρα στον επεξεργαστη(εκτως καποιων μικρων παραδειγματων που και παλι η διαφορα μεταξυ ενος προσφατου i5 με i7 δεν ειναι μεγαλη). Καλυτερα τα χρηματα αυτα να τα δωσει για αλλη καρτα γραφικων.

Προφανως και την τελικη γνωμη αυτος την εχει και θα αγορασει οτι φυσικα αυτος θελει,απλα την γνωμη μου ζητησε και την γνωμη μου του δινω,και μαλιστα εχω περασει απο i5 4570 και τωρα στον 4770 και εχω ενα λογο παραπανω σε αυτα που γραφω.

Δημοσ.

http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2230&cmp[]=2275             σοβαρη αναβαθμιση δεν την λες με σχεδον διπλασια  Benchmarks και πρωτος στα high end του socket 1150??? και η μητρικη Ζ σε περιπτωση οc θα τον απογειωσει...τεσπα..οτι νομιζει ο φιλος,θα κρινει και θα καταληξει.χριστος ανεστη να εχουμε,παω για "τσιμπλες"

Δημοσ.

Καταρχην χρονια πολλα σε ολους και Χριστος Ανεστη!!!

Κατα 2ον ο καθε χρηστης εχει διαφορετικες αναγκες και διαφορετικη οπτικη,

οντως μελλοντικα σε ενα χρονο? σε δυο ? απο ι5 θα παει σε ι7. (οποτε η αναβαθμιση θα γινει στην ιδια πλατφορμα, το ιδιο ισχυει και για τον g3258)

τωρα το τι ειναι πεταμενα λεφτα παλι ειναι υποκειμενικο.....πχ για μενα το να παρουμε μια μητρικη 90 ευρω γιατι ειναι φθηνη για αυτα που προσφερει ενω με 20 ευρω παραπανω μπορεις να παρεις κατι ακομα καλυτερο ειναι επενδυση και οχι πεταμενα λεφτα.

προσωπικα πιστευω οτι η μητρικη ειναι το πιο σημαντικο hardware part σε μια συνθεση.

κατανοω και την συγχιση με τον 4460 ο οποιος ειναι κλειδωμενος (αρα αυτοματα δεν παμε σε Ζ97 chipset) αν και δεν ειμαι αυτης της νοοτροπιας.(πχ πιο ακριβα Μ/Β οπως τα Ζ97 εχουν καλυτερες ψυχτρες χαμηλοτερες θερμοκρασιες περισσοτερες φασεις) anyway..

Mεχρι στιγμης 3 απαντησεις εχουμε!!! δυστυχως.

οποτε ανακεφαλαιωνω

1) Asus H97 Pro            125 E

2) Asus H97 Plus           102 E

3) Asus Z97 K                125 E

4) Asus Gamer Pro H97 125 E

5) G1 sniper z97             135 E ( τα εξτρα features που εχει ειναι καθαρα για overclockers reset mem-bios on board & audio την soundblaster) και δεν εχει M.2 slot δεν εχει sata express και κανα 2-3 usb ports λιγοτερα! ) το παραδοξο ειναι οτι ολα τα voltages για tweeking εiναι στο 1/3 σε σχεση με την asus H97 pro gamer η οποια δεν ειναι για overclocking με εξαιρεση το pci express clock το οποιο ειναι κλειδωμενο στην asus αλλα και παλι η sniper εχει 16 lines για ολα τα pci ενω η asus 20 (αυτα για οσους νομιζουν οτι το Ζ97 ισουτε με overclock)

6) Msi Gaming 3 H97       125 E   (η διαφορα με την απο κατω ειναι απλα 7 ευρω)

7) Gigabyte Gaming 3 Z97 132 E

8) Msi Z97 G45 gaming 150 E (πολυ ωραια....μητρικη ειδικα εμφανισιακα την ζηλεψα.... παρολα αυτα δεν θα παμε σε 2 way crossfire και βρηκα ενα συγκριτικο τεστ και ειναι ακριβως ΙΔΙΑ και τα χαρακτηριστικα και οι αποδοσεις στα benchmark με την αντιστοιχη MSI H97 και την Gigabyte....οποτε δεν αξιζει.) thanks Kosta!! θα την εχω υποψιν

*** αυτο εννουσα τι αξιζει να παρουμε σε αυτο το ευρως χρηματων πχ απο την 7) και την 8) τα 18 ευρω ειναι πεταμενα λεφτα

ενω h διαφορα απο την 6) και την 7) περα του chipset ειναι οτι η 6 υποστηριζει και sli & crossfire για 7 ευρω ειναι αμιλητεο.

δευτερο sum up

range 100 ευρω 1) asus H97 Plus ή Gigabyte H97-HD3 thanks @ selianx (οτι προτεινες ειναι πολυ καλο)

range 125 ευρω 1) asus H97 gamer pro ή asus H97 Pro

range 130 ευρω η Gigabyte Z97 Gaming 3

Τελος θα πρεπει να καθησουμε να δουμε λιγο τι παιζει και με τα sata express και τα Μ.2 γιατι μου φαινετε οτι ειναι μουφα και απλα για να πουλανε και να καταληξουμε....

μην καθεστε αμετοχοι πειτε την γνωμη σας, πια προτιματε.... και

η συνεχεια.....αυριο γιατι το κεφαλι μου εχει γινει πουρες με τοσα σπεκς και ρεβιους....... :) :)

Δημοσ.

δες και την msi z97 g43

παίζει στα 125 και σε full atx και σε m-atx και διαβάζω καλές κριτικές (απο Γερμανία στα 104)

Δημοσ.

πιστευω το εχεις ψαξει πολυ το θεμα και ειμαι σιγουρος καπου εχεις καταληξει...εν τελει παρε οποια σου καθεται καλα στο ματι..η τεχνολογια προχωραει ποοοοοοοοολυ γρηγορα και στο τελος ολα αναλωσιμα ειναι,μην σκας,μην βαζεις το μυαλο σου σε σκοτουρες...

Δημοσ.

Λοιπον παιδια για τον ι5 καταληξαμε.

And the winner is ASUS H97 Pro επειδη δεν θα ασχοληθει με overclock. (τουλαχιστον για τον επομενο χρονο)

την προτιμισαμε απο την Gigabyte H97 HD3 για το design, τα features για τα funs και το USB 3.1 που μπορεις να προσθεσεις αργοτερα απο την asus).

Η gamer pro πηγε στα 138 ευρω και σε αυτα τα λεφτα δεν αξιζει. (αν και ειναι πολυ καλη μητρικη, σε benchtests εχει τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες με διαφορα. τα καλυτερα αποτελεσματα σε computation & 3D tests και εχει μεχρι και ασφαλεια στα slots στις μνημες για προστασια).

και βεβαια η Gigabyte gaming 3 σε αυτα τα λεφτα ειναι λαβρακι!!!!!!! για οποιον σκεφτετε Ζ97 chipset, το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι δεν υποστηριζει USB 3 για το Front case αλλα εχει τρομερα καλουδια!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...