Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. 

Θέλω να αγοράσω χώρο ή Dropbox ή Onedrive. Θέλω να αγοράσω για να έχω τα αρχεία μου παντού, σε όλες τις συσκευές μου και ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ συνδέσμους.

Η ερωτησή μου είναι (επειδη δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα Terms στα Αγγλικα), μπορώ να ανεβάσω ότι θέλω επάνω ή θα έχω πρόβλημα? Δηλαδή μπορώ να ανεβάσω και μερικά προγράμματα από τον θείο που έχω? και 50 gb κατεβασμένης μουσικής?

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. 

Θέλω να αγοράσω χώρο ή Dropbox ή Onedrive. Θέλω να αγοράσω για να έχω τα αρχεία μου παντού, σε όλες τις συσκευές μου και ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ συνδέσμους.

Η ερωτησή μου είναι (επειδη δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τα Terms στα Αγγλικα), μπορώ να ανεβάσω ότι θέλω επάνω ή θα έχω πρόβλημα? Δηλαδή μπορώ να ανεβάσω και μερικά προγράμματα από τον θείο που έχω? και 50 gb κατεβασμένης μουσικής?

Εφοσον δεν το μοιράζεις σε τριτους ότι θελεις ανεβαζεις... προσοχή ομως το one εχει περιορισμο στο μεγεθος αρχειου στα 2Gb για το db δεν ξερω... 

Δημοσ.

επισης τα αρχεια θα μπορουσαν να ζιπαριστουν και να μπει κωδικος οποτε να μην μπορει να δει κανεις τι εχουν μεσα οταν τα ανεβαζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...