Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Syrma.gr

Δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, αλλά τα βασικά λειτουργούν.
Θέλω γνώμες, ιδέες και προτάσεις.
Είναι το πρώτο site που φτιάχνω και είναι όλο custom (no cms).

Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι κάτι που κάνω για την πάρτη μου (δεν μένω καν Αθήνα) οπότε απ' αυτή την άποψη "απαιτώ" την βοήθεια της κοινότητας. Αν δεν έχει ανταπόκριση πολύ πιθανό να το παρατήσω.
Όποιος πιστεύει στο σκοπό και μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Κυρίως χρειάζεται διαφήμιση και μάλλον θα χρειαστούν και moderators κάποια στιγμή.
Επίσης όποιος βρει κάποιο bug ας το αναφέρει εδώ.

Edit: Όποιος διαφωνεί με το στόχο του site ή πιστεύει οτι δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ, παρακαλώ να κρατήσει την άποψή του για τον εαυτό του ή να μου στείλει ένα pm να το συζητήσουμε.

Εδώ δεν είναι forum για πολιτική συζήτηση.

Επεξ/σία από noflags
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον να φαινεται που μπαινουν στατιστικα περισσοτεροι ελεκτες

Και αυτό αλλά και live ενημέρωση καθώς πολλές φορές κάθονται στο ίδιο σημείο για αρκετή ώρα.

Δημοσ.

Και αυτό αλλά και live ενημέρωση καθώς πολλές φορές κάθονται στο ίδιο σημείο για αρκετή ώρα.

Ντεντέκτιβ είσαι;Μπορείς να βρίσκεσαι σε πολλά διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα;Ποιος είσαι τελοσπάντων; :-D

btw η πλειονότητα των ελεγκτών λογικά βρίσκονται σε κεντρικούς τομείς.Σύνταγμα,Μοναστηράκι,Ομόνοια κλπ.

Σπάνια παραμονεύουν στα προάστια.

Δημοσ.

Ντεντέκτιβ είσαι;Μπορείς να βρίσκεσαι σε πολλά διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα;Ποιος είσαι τελοσπάντων; :-D

btw η πλειονότητα των ελεγκτών λογικά βρίσκονται σε κεντρικούς τομείς.Σύνταγμα,Μοναστηράκι,Ομόνοια κλπ.

Σπάνια παραμονεύουν στα προάστια.

Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες θα ενημερώνουν το site.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Syrma.gr<a href=""></a></p>

<p><span style="color:rgb(20,24,35);font-family:helvetica, arial, 'lucida grande', sans-serif;">Δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, αλλά τα βασικά λειτουργούν.</span><br><span style="color:rgb(20,24,35);font-family:helvetica, arial, 'lucida grande', sans-serif;">Θέλω γνώμες, ιδέες και προτάσεις.</span><br><span style="color:rgb(20,24,35);font-family:helvetica, arial, 'lucida grande', sans-serif;">Είναι το πρώτο site που φτιάχνω και είναι όλο custom (no cms).</span></p>

<p>Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι κάτι που κάνω για την πάρτη μου (δεν μένω καν Αθήνα) οπότε απ' αυτή την άποψη "απαιτώ" την βοήθεια της κοινότητας. Αν δεν έχει ανταπόκριση πολύ πιθανό να το παρατήσω.<br>

Όποιος πιστεύει στο σκοπό και μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Κυρίως χρειάζεται διαφήμιση και μάλλον θα χρειαστούν και moderators κάποια στιγμή.<br>

Επίσης όποιος βρει κάποιο bug ας το αναφέρει εδώ.</p>

Ωραίος φίλε μπράβο. Καλη επιτυχία και κράτα μας ενημερωμένους.

Όσο για τους πολίτες που πιστεύουν ότι πρέπει να τα πληρώνουμε όλα δύο και τρεις φορές και μάλιστα χρυσό.... Ξύδι...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο;

Ωραίος φίλε μπράβο. Καλη επιτυχία και κράτα μας ενημερωμένους.

Όσο για τους πολίτες που πιστεύουν ότι πρέπει να τα πληρώνουμε όλα δύο και τρεις φορές και μάλιστα χρυσό.... Ξύδι...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Να σαι καλά ρε φίλε

Δημοσ.

Πολύ ωραία, έφτιαξες ένα site για να κλέψεις το δημόσιο. Δεν καταλαβαίνεις όμως οτι έτσι την πληρώνουμες όλοι μας. Τί να πει κανείς, αφού μέχρι εκεί φτάνεις.

Αλλά και το insomnia καλό είναι που αφήνει το θέμα 2 μέρες ανοιχτό. Μήπως του κάνετε διαφήμηση; Όταν σε άλλα θέματα υπάρξει υποψία πειρατικού περιεχομένου πέφτει αμέσως κλείδωμα και σβήσιμο αλλά εδω που έφτιαξε ο άλλος μέθοδο για έμμεση κλοπή του κράτους, στα @@ μας; Εγω πάντως έχω κρατήσει screenshots και αν δεν σβηστεί θα κάνω καταγγελία.

• Like 2
Δημοσ.

α.δεν θεωρειται πειρατικο γιατι το εφτιαξε ο ιδιος.

β.δεν θεωρειται παρανομο διοτι οτι καταγραφει καποιος που και ποτε μπαινουν ελεγκτες δεν λεει κατι.το πως θα το χρησιμοποιησει ο καθενας ειναι αλλη σχεση.θα μπορουσε πχ να γραψει οτι εφτιαξα αυτο το site για να δω αν οι ελεγκτες κανουν την δουλεια τους.οποτε το θεμα παραμενει.

Οποιος δεν θελει να συμμετασχει στο θεμαα μπορει απλα να μην ποσταρει καν παρα να γεμιζει ενα θεμα με ποστ ασχετα με το θεμα.

• Like 4
Δημοσ.

α.δεν θεωρειται πειρατικο γιατι το εφτιαξε ο ιδιος.

β.δεν θεωρειται παρανομο διοτι οτι καταγραφει καποιος που και ποτε μπαινουν ελεγκτες δεν λεει κατι.το πως θα το χρησιμοποιησει ο καθενας ειναι αλλη σχεση.θα μπορουσε πχ να γραψει οτι εφτιαξα αυτο το site για να δω αν οι ελεγκτες κανουν την δουλεια τους.οποτε το θεμα παραμενει.

Οποιος δεν θελει να συμμετασχει στο θεμαα μπορει απλα να μην ποσταρει καν παρα να γεμιζει ενα θεμα με ποστ ασχετα με το θεμα.

Δεν είπα οτι είναι πειρατικό.

Όλοι ξέρουμε πως θα χρησιμοποιηθεί, μέχρι και ο ίδιος το παραδέχεται.

Αλλά βέβαια αφού μας συμφέρει, no problem.

Οποιος δεν θελει να συμμετασχει στο θεμα μπορει απλα να μην ποσταρει καν παρα να γεμιζει ενα θεμα με ποστ ασχετα με το θεμα.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά εδώ τα έχω πάρει στο κρανίο.

Γιατί να υπάρχει ενημέρωση για το που μπαίνουν οι ελεγκτές και να μην κόβουν πρόστιμα ενώ ταυτόχρονα αυτοί που έχουν κάρτα/εισιτήριο να πληρώνουν και να τηρούν σωστά τους κανονισμούς των  ΜΜΜ αντίθετα με αυτούς που μπαίνουν παράνομα χωρίς επικύρωση εισιτήριων να κυκλοφορούν τζάμπα? Γιατί πολύ απλά είμαστε ακόμη Ελλάδα.  

Αλλά σκεφτήκατε ότι ίσως ένα μέρος των φόρων που μας έχουν επιβάλει τα τελευταία χρόνια μπορεί να είναι από την έλλειψη εσόδων από τον οασα αφού και αυτός είναι μέρος του κράτος ?

όσον  αφορά με το οικονομικό κόστος των εισιτηρίων δεν νομίζω να υπάρχει κανένα τρομερό πρόβλημα αφού και το αυτοκίνητο θέλει βενζίνη για να πάει.. Εάν όμως βοηθάμε όλοι μαζί ίσως να είναι και μα πρόθεση στο μέλλον να μειωθεί το κόστος του εισιτηρίου στα σοβαρά ή να μεγαλώσει το δίκτυο του μετρό η γενικώς του ΟΑΣΑ.

Υ.Γ Δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις μιας στάσης πχ από τον φούρνο στο σπίτι αλλά σε μεγάλες καθημερινές διαδρομές.

• Like 8
Δημοσ.

Αφενός για το ποινικό κομμάτι μπορείς να ανατρέξεις στο άρθρο 391 του ελληνικού Ποινικού Κώδικα και αφετέρου στην πράξη η σελίδα - όσο ωραία κι αν είναι στημένη - θα αποτύχει γιατί α) δε θα μπορείς ούτε εσύ ο ίδιος αλλά ούτε και οι υπόλοιποι επισκέπτες να ελέγχετε την εγκυρότητα των δημοσιεύσεων (άρα ο καθένας μπορεί να κάνει login και να "τρολάρει" τους υπόλοιπους), β) υπάρχουν (παράνομα) στο Facebook αντίστοιχα group που λειτουργούν πολύ καλύτερα (αναρτήσεις μελών με ειδοποιήσεις κ.λπ.) και γ) με ποιο σκεπτικό θα μπει κάποιος στη διαδικασία να ενημερώνει το site σου όταν δε θα έχει εκείνος άμεσο κέρδος (πέρα από κάποια ηθική ικανοποίηση ότι "ξεγέλασε" τον "κουτό" ελεγκτή); 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...