solton57010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Βλεπω να σου χτυπαει το κουδουνι καμια μερα ο κος Σφακιανακης .... 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Βλεπω να σου χτυπαει το κουδουνι καμια μερα ο κος Σφακιανακης .... Αν δεν το χτυπησε ηδη, χαχαααααα 1
papousss13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα να μπω και να σου γραφω καθε μερα καθε ωρα στα ακυρα που ειναι ελεγκτες... να δω τι θα κανεις τοτε τζαμπατζη 1
Nistisimos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μη μασάς της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Ελπίζω να μην είσαι ωραίο αγόρι... 1
eko13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μου φαινεται οτι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας... Τα σημεια ρανταρ στο Gps τι ειναι? Ευγενικη χορηγια της Garmin?? Οσο περιεργο και σας φαινεται υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ουτε για εισητηριο, και εγω ημουν ανεργος ειχα αναγκαστει να κυκλοφορω, χωρις εισητηριο, εκεινη την περιοδο δεν με ειχε πιασει καποιος ελεκτης απο καθαρη τυχη... Δυο φορες με εχουν πιασει σε περιοδο που εβγαζα καρτα απεριοριστων (οπως και τωρα) και απλα αλλαζε ο μηνας Σ/Κ και ειχα ξεχασει να ανανεωσω... Προσωπικα δεν βλεπω κακο να υπαρχουν τετοια σαητ, δουλευουν ολα σωστα σε αυτη την χωρα και μας φταινε οι τζαμπατζηδες... 2
newtech Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα να μπω και να σου γραφω καθε μερα καθε ωρα στα ακυρα που ειναι ελεγκτες... να δω τι θα κανεις τοτε τζαμπατζη Αντι να κανεις αυτο μπορεις να πας σε παιδια που δεν εχουν χρηματα (και οχι εχουν και δεν θελουν να τα δωσουν για ticket) και να τους διευκολινεις οταν πχ εχουν ενα interview για δουλεια και ειναι στην αλλη ακρη της πολης! Εξω απο τον χορό... 2
papousss13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αντι να κανεις αυτο μπορεις να πας σε παιδια που δεν εχουν χρηματα (και οχι εχουν και δεν θελουν να τα δωσουν για ticket) και να τους διευκολινεις οταν πχ εχουν ενα interview για δουλεια και ειναι στην αλλη ακρη της πολης! Εξω απο τον χορό... και εσυ εισαι ενας απο αυτους ? που τελικα οτι τους μενει το βαζουν στο στοιχημα... αν οχι δεν πειραζει δεν με νοιαζει οσο για αυτους που δεν εχουν χρηματα να ζησουν σε μια ακριβη πολη σαν την Αθηνα μπορουν να δοκιμασουν καποιο αλλο μερος της Ελλαδας.. more chances! Επισης υπαρχουν νομοι.. μερικοι ευνοϊκοι και μερικοι αλλοι οχι. Ετσι παει μπροστα μια κοινωνια.. και το οτι αυτο δεν ειναι και κατι μεγαλο δα πραγμα, παραμενει να ειναι μια παρανομη πραξη να μην χτυπας εισητηριο Τελος, αμα εισαι ανεργος το εισητηριο στο μετρο πας μια,δυο,τρεις ή και στην αλλη μερια της πολης ειναι 60 ΛΕΠΤΑΑΑΑΑΑ!! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! ΜΟΝΟ! οποτε η δικαιολογια παω για Interview στου διαολου τη μανα πες την σε κανα αντιδραστικο ον την ωρα που θα πινεται τα ουζακια σας και θα λετε τον πονο σας... υ.γ. ξερω απο πρωτο χερι σε τι κατασταση βρισκονται πολλα ατομα στην χωρα μας, αλλα προς θεου τα 60 λεπτα Χ δυο φορες την μερα (πηγαινε - ελα) ειναι τιποτα..μην πιεις τον καφε σου, κανε 5 τσιγαρα λιγοτερα, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ 1
johnkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τελος, αμα εισαι ανεργος το εισητηριο στο μετρο πας μια,δυο,τρεις ή και στην αλλη μερια της πολης ειναι 60 ΛΕΠΤΑΑΑΑΑΑ!! ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! ΜΟΝΟ! οποτε η δικαιολογια παω για Interview στου διαολου τη μανα πες την σε κανα αντιδραστικο ον την ωρα που θα πινεται τα ουζακια σας και θα λετε τον πονο σας... υ.γ. ξερω απο πρωτο χερι σε τι κατασταση βρισκονται πολλα ατομα στην χωρα μας, αλλα προς θεου τα 60 λεπτα Χ δυο φορες την μερα (πηγαινε - ελα) ειναι τιποτα..μην πιεις τον καφε σου, κανε 5 τσιγαρα λιγοτερα, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Μια χαρά τα λέει ο newtech. Εσύ μιλάς για στοίχημα, τσιγάρα και ουζάκια λες και ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο καθένας και τι κάνει επειδή είσαι βολεμένος. Επίσης συγγνώμη αλλά είσαι άσχετος: 1) οι άνεργοι δεν δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο. Μπορείς να δεις εδώ ποιοι δικαούνται http://www.oasa.gr/content.php?id=mkom 2) Το εισιτήριο έχει διάρκεια 70λεπτά, αν κάνει κάποιος πολλαπλές διαδρομές ή με διαφορά ώρας σίγουρα χρειάζεται πάνω από 2,40€ τη μέρα. Εσύ χρησιμοποιείς συγκοινωνία ή έχεις αυτοκίνητο; Οικονομικά πως τα πας; Έχεις μείνει ποτέ αδέκαρος; Σε συντηρούν οι γονείς η δουλεύεις; Φίλησες άραγε κατουρημένες ποδιές για να βρεις δουλειά; Ξέρω τις απαντήσεις, απλά ρωτάω για να σε κάνω να σκεφτείς πως είσαι λάθος. Προσωπικά παίρνω εισιτήριο όταν χρησιμοποιώ συγκοινωνία, παλιότερα όμως έτυχε να βρεθώ και στη δύσκολη θέση να μην έχω ούτε γι'αυτό. Κατά τ' άλλα είμαι κατά των τζαμπατζήδων αλλά υπέρ της δωρεάν μετακίνησης σε ανέργους και της φτηνής μετακίνησης σε όλους. 1
papousss13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μια χαρά τα λέει ο newtech. Εσύ μιλάς για στοίχημα, τσιγάρα και ουζάκια λες και ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο καθένας και τι κάνει επειδή είσαι βολεμένος. Επίσης συγγνώμη αλλά είσαι άσχετος: 1) οι άνεργοι δεν δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο. Μπορείς να δεις εδώ ποιοι δικαούνται http://www.oasa.gr/content.php?id=mkom 2) Το εισιτήριο έχει διάρκεια 70λεπτά, αν κάνει κάποιος πολλαπλές διαδρομές ή με διαφορά ώρας σίγουρα χρειάζεται πάνω από 2,40€ τη μέρα. Εσύ χρησιμοποιείς συγκοινωνία ή έχεις αυτοκίνητο; Οικονομικά πως τα πας; Έχεις μείνει ποτέ αδέκαρος; Σε συντηρούν οι γονείς η δουλεύεις; Φίλησες άραγε κατουρημένες ποδιές για να βρεις δουλειά; Ξέρω τις απαντήσεις, απλά ρωτάω για να σε κάνω να σκεφτείς πως είσαι λάθος. Προσωπικά παίρνω εισιτήριο όταν χρησιμοποιώ συγκοινωνία, παλιότερα όμως έτυχε να βρεθώ και στη δύσκολη θέση να μην έχω ούτε γι'αυτό. Κατά τ' άλλα είμαι κατά των τζαμπατζήδων αλλά υπέρ της δωρεάν μετακίνησης σε ανέργους και της φτηνής μετακίνησης σε όλους. οκ για το 1 το αλλαξαν... γτ το 2013 υπηρχε το μισο εισητηριο! για το 2... μου λε οτι εχει διαφορες δουλειες και δεν προλαβαινει σε 70 λεπτα? εχει ΔΙΑΦΟΡΕΣ δουλειες κιολας και θελει να ειναι και τζαμπε? Ελληναρας.... Εγω μεσα 6 χρονια.. οσα και ειμαι φοιτητης στην Αθηνα, Αμα δεν θα εχω ουτε 250 ευρω (το ελαχιστο που μπορεις να ζησεις ΜΙΑ ΧΑΡΑ στην Αθηνα με τα μεσα, τους καφεδες και διαφορα αλλα, απο την στιγμη που εισαι απο Αθηνα δλδ εχει σπιτι (αν δεν εχεις να μην κατσεις Αθηνα) ) θα πηγαινα στην πολη μου και θα εκανα ζωη εκει με το 1/3!! Η ζωη ειναι αδικη οπως και να το κανουμε.. αλλα δεν ειναι για τους τζαμπατζηδες! καπου θα μπορεις να βρεις ενα ημερομισθιο για να βγαλεις το 30αρι για την μηνιαια καρτα! πηγαινε στα χωραφια, πηγαινε γινει καθαριστρια σε σπιτια, πηγαινε κανε ντελιβερι.. αν δεν εχει στην αγαπημενη σου και πανακριβη Αθηνα πηγαινε χωριουδακι σου και ζησε χωρις καφε-μαγαζια-ποτα οσο για το στοιχημα. δν ειμαι εγω αυτος που εχει σελιδα με προτασεις ... και μην μου πεις δεν εχει σχεση αυτο! ολοι ξερουμε οτι αυτο το πραγμα ειναι αρρωστια, και αυτος για να εχει φτιαξει και σελιδα το εχει τερματισει το πραγμα 1
Federacion Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Σας παρακαλώ, όσοι θεωρήτε μαγκιά να έχεις φράγκα και να κάνεις το κομμάτι του, σας θέρμοπαρακαλώ μην πουλάτε μούρη ότι έχετε φράγκα σε όσους δεν έχουμε και προσπαθούμε να τα φέρουμ βόλτα. Είναι αηδία να είσαι βολεμένος και να σε πειράζει όταν κάποιος πάει απλά να γλιτώσει το εισητήριο, γιατί απλά δεν έχει να το πληρώσει. Τι σε ενοχλεί δλδ; Στη τσέπη σου πάνε; Ή μήπως με αυτά τα λεφτα γίνονται κοινωφελή έργα; Έλεος δλδ, τουλάχιστον αν έχεις φράγκα και το παίζεις μουράτος, μαζέψου λίγο, η ξετσιπωσια φαίνεται και γίνεσαι ρόμπα. 1
newtech Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ας τα πάρω από την αρχή λοιπόν 1)Όχι δεν έχω θέμα πλέον με τα εισιτήρια. Είχα όμως και ξέρω πως είναι να μην έχει κάποιος χρήματα. Και ναι εγώ βοηθάω πλέον γιατί ΕΙΧΑ βρεθεί σε άσχημη κατάσταση. Αντί να κράξεις λοιπόν πήγαινε βοηθα.. 2)Αν θεωρείς ότι κάποιος που μένει με τους γονείς του Αθηνα (Η θεσσαλονίκη) και δεν έχει λεφτά για εισιτήριο έχει την πολυτέλεια να πάει σε ΑΛΛΟ μέρος τις ελλάδας... τι να σου πω.. δεν αντιλαμβάνομαι την λογική σου. Πως θα το κάνει αυτό αφού ΛΕΜΕ ότι δεν έχει ούτε τα βασικά..? Τι λύση είναι αυτή που προτείνεις? 3)Ναι είναι παράνομο να μην χτυπάς εισιτήριο... SO? Αλλα ξέρεις πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου και να μπορείς να διαχωρίσεις μια παρανομία από μια παρανομία. Άλλο πλημμέλημα και άλλο κακούργημα! 4)ΟΧΙ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι.. γιατί ο μονος αντιδραστικός είσαι εσύ! Δεν ξέρεις τι επικρατεί εκεί έξω γιατί εσύ είσαι σπιτάκι σου με το internet σου! 2nd post 1)Από το 2013 άλλαξαν.. είδες... τελικά ΔΕΝ ξέρεις! 2)Ναι φιλε μου.. σε 70 λεπτά ΔΕΝ προλαβαίνεις.. αν έχεις να πας σε 3 σε μια μέρα.. και να γυρίσεις και σπίτι. θεωρείς ότι είναι απλό? Με τα πόδια δεν γίνετε... Το ελληνάρας που κολλάει? 3)Και ξανά τα ίδια.. Μερικοί βγάζουν η περνούν επίδομα 200 euro και ζουν με τους γονείς τους.. γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ.. μερικοί τσοντάρουν και στους γονείς τους. Υπάρχουν κάπου επιδοτούμενα προγράμματα για στέγαση και δουλειά εκτος αθηνών ? Τα σκέφτεσαι αυτά που λες? 4)Ναι είναι άδικη.. Αλλα με το να ΚΡΑΖΕΙΣ αυτούς που είναι σε χειρότερη mira από σένα δεν αλλάζεις κάτι! ΟΧΙ δεν μπορείς να βρείς τόσο εύκολα δουλειά φιλε μου. Και τελειώνεις πάλι με την αθηνα.. και θέλοντας να τους διώξεις όλους από την αθηνα.. γιατί όπως μάλλον πιστεύεις.. αυτός που δεν έχει το 1 euro για το εισιτήριο έχει να πληρώσει γκαρσονιέρα και φαΐ σε μια άλλη πολύ! 5)Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με το όλο θέμα μια σελίδα που διατηρώ... Τώρα για να μου λες ότι έχω τερματίσει κάτι λόγο του ότι έχω κάνει μια σελίδα και μιλάω με άτομα που ασχολούνται με το στοίχημα.. δεν μπορώ να το καταλάβω. Υγ.. αρρώστια μπορούν να γίνουν τα ΠΑΝΤΑ. Από τον Μοντελισμό μέχρι και το πλέξιμο! Υγ2. Greeklish to Greek converter λογο του pc της δουλειας που ειναι Locked και δεν παίρνει greek. Sorry 1
solton57010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Είναι αηδία να είσαι βολεμένος και να σε πειράζει όταν κάποιος πάει απλά να γλιτώσει το εισητήριο, γιατί απλά δεν έχει να το πληρώσει. Τι σε ενοχλεί δλδ; Στη τσέπη σου πάνε; Ή μήπως με αυτά τα λεφτα γίνονται κοινωφελή έργα; Έλεος δλδ, τουλάχιστον αν έχεις φράγκα και το παίζεις μουράτος, μαζέψου λίγο, η ξετσιπωσια φαίνεται και γίνεσαι ρόμπα. Το να μην πληρωσεις σε καποια ιδωτικη εταιρεια ειναι δικο σου προβλημα και προβλημα της εταιρειας που το ανεχεται αλλα οταν μιλαμε για μμμ στην ελλαδα τα οποια ειναι επιχορηγουμενα απο τον κρατικο προυπολογισμο ναι φιλε μου ειναι προβλημα ολων γιατι εμας θα γ...ουν με εκτακτες εισφορες και δεν ξερω εγω τι αλλο "εισπρακτικο ονειρο " για να πηγαινεις απο Αγια Παρασκευη - Γκαζι να πιεις το καφεδακι σου που κανει 3-5ευρω και να μην αξιωνεσαι να αγορασεις ενα εισητηριο 1
newtech Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το να μην πληρωσεις σε καποια ιδωτικη εταιρεια ειναι δικο σου προβλημα και προβλημα της εταιρειας που το ανεχεται αλλα οταν μιλαμε για μμμ στην ελλαδα τα οποια ειναι επιχορηγουμενα απο τον κρατικο προυπολογισμο ναι φιλε μου ειναι προβλημα ολων γιατι εμας θα γ...ουν με εκτακτες εισφορες και δεν ξερω εγω τι αλλο "εισπρακτικο ονειρο " για να πηγαινεις απο Αγια Παρασκευη - Γκαζι να πιεις το καφεδακι σου που κανει 3-5ευρω και να μην αξιωνεσαι να αγορασεις ενα εισητηριο Εχει διαφορα ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ που γουσταρει να εχει IPHONE 6 και να πινει καφεδακι με 3-5€ και διαφορα αυτος που μετραει ακομα και τα ευρολεπτα για να βγαλει τον μηνα!
papousss13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχει διαφορα ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ που γουσταρει να εχει IPHONE 6 και να πινει καφεδακι με 3-5€ και διαφορα αυτος που μετραει ακομα και τα ευρολεπτα για να βγαλει τον μηνα! και ποιος δηλαδη θα μπαινει να τσεκαρει απο το κινητο του την σελιδα για να δει που εχει ελεγκτες? αυτος που ΔΕΝ εχει συνδεση με δεδομενα, ΔΕΝ εχει κινητο με δυνατοτητα ιντερνετ και να μπει σε αυτη τη σελιδα? και στην τελικη αν το καλοσκεφτεις εγω και οποιος εχει τα παραπανω (ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ) του ειναι πιο ευκολο να μπαινει στην τζαμπατζιδικη σελιδα... ειπαμε και εγω οταν δεν κοβω μηνιαια καρτα και χτυπαω εισητηρια να τα μοιραζω καμια φορα σε καποιον τυχαιο, αλλα οχι και να το κανουμε και διαφημιση (πραγμα που εγινε) αυτο το site! οσο για το οτι τα μμμ κατα ενα μεριδιο ειναι κρατικα οποτε επιβαρυνεις τον φορολογουμενο Ελληνα (οποτε εμενα, εσενα και ολους) ελπιζω να το καταλαβες.. Μενεις Τσεχια και χεστηκες για το τι επιβαρυνει εμενα η φορολογια αλλα καθεσαι και σκας για το τι πληρωνουν οι αποροι συνανθρωποι σου στην Ελλαδα ? 1
Silverage Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχει διαφορα ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ που γουσταρει να εχει IPHONE 6 και να πινει καφεδακι με 3-5€ και διαφορα αυτος που μετραει ακομα και τα ευρολεπτα για να βγαλει τον μηνα! Και αυτός που μετράει τα λεπτά θα έχει mobile internet για να δει τους ελεγκτές απο το κινητό του. Όχι, αυτό το site απευθύνεται μόνο σε τζαμπατζίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα