Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα που τα λέμε, το vfm είναι τραγικό. Και λεφτά να εχεις, παλι το σκέφτεσαι αυτό το 1.2€.

Μια φορά που έμεινα απο παπι, πήγα στη δουλεια με λεοφοριο, έπειτα γυρισα με ταξί. Χίλιες φορες να δώσω 5€ στο ταρίφα παρα 1.2€ σε αυτό που αποκαλούν ΜΜΜ.

Δημοσ.

Το μοναδικό που τα αξίζει είναι το μετρό. Τα λεωφορεία είναι μαύρο χάλι.

Ειδικά κάτι διπλά λεωφορεία π.χ. Α10 είναι τσισάθλια, πανβρώμικα, διαλυμένα και ουσιαστικά μπορείς να κάθεσαι μόνο στα 3/4 του λεωφορείου γιατί πίσω πίσω μαζεύονται όλα τα αλβανογυφτοπακιστανά πρεζόνια και ανταλλάζουνε χαπάκια.

• Like 3
Δημοσ.

και ποιος δηλαδη θα μπαινει να τσεκαρει απο το κινητο του την σελιδα για να δει που εχει ελεγκτες? αυτος που ΔΕΝ εχει συνδεση με δεδομενα, ΔΕΝ εχει κινητο με δυνατοτητα ιντερνετ και να μπει σε αυτη τη σελιδα? 

και στην τελικη αν το καλοσκεφτεις εγω και οποιος εχει τα παραπανω (ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ) του ειναι πιο ευκολο να μπαινει στην τζαμπατζιδικη σελιδα... 

ειπαμε και εγω οταν δεν κοβω μηνιαια καρτα και χτυπαω εισητηρια να τα μοιραζω καμια φορα σε καποιον τυχαιο, αλλα οχι και να το κανουμε και διαφημιση (πραγμα που εγινε) αυτο το site!

οσο για το οτι τα μμμ κατα ενα μεριδιο ειναι κρατικα οποτε επιβαρυνεις τον φορολογουμενο Ελληνα (οποτε εμενα, εσενα και ολους) ελπιζω να το καταλαβες.. 

Μενεις Τσεχια και χεστηκες για το τι επιβαρυνει εμενα η φορολογια αλλα καθεσαι και σκας για το τι πληρωνουν οι αποροι συνανθρωποι σου στην Ελλαδα ? 

Το να απανταω σε σενα ενα ενα αυτα που γραφεις (9 πραγματα) και να απαντας σε μενα σε ενα ποστ που εγραψα σε αλλον.. με ξεπερναει!

Και αυτός που μετράει τα λεπτά θα έχει mobile internet για να δει τους ελεγκτές απο το κινητό του.

Όχι, αυτό το site απευθύνεται μόνο σε τζαμπατζίδες.

Δωρεάν DATA , πρόγραμμα (με 3€ 500mb) , Wifi... 

Εμένα μου άρεσε το domain name του site..

Ελληνικοτατη :)

Εδω εχει το http://farebandit.net/

(με google app)

https://play.google.com/store/apps/details?id=revizorwatch.cz&hl=cs

Τώρα που τα λέμε, το vfm είναι τραγικό. Και λεφτά να εχεις, παλι το σκέφτεσαι αυτό το 1.2€.

Μια φορά που έμεινα απο παπι, πήγα στη δουλεια με λεοφοριο, έπειτα γυρισα με ταξί. Χίλιες φορες να δώσω 5€ στο ταρίφα παρα 1.2€ σε αυτό που αποκαλούν ΜΜΜ.

Το αυτο.. ερχομενος στο εξοτερικο απλα καταλαβα οτι τα ΜΜΜ ειναι παναθλια στην ελλαδα.. πραγματα που στην Ευρωπη τα θεωρούν αυτονόητα στην ψωροκώσταινα ειναι ακομα.. παραλογες απαιτήσεις. (θα μπορουσα να φερω 2-3 παραδειγματα αλλα θα ημουν Off topic)

Δημοσ.

Το να απανταω σε σενα ενα ενα αυτα που γραφεις (9 πραγματα) και να απαντας σε μενα σε ενα ποστ που εγραψα σε αλλον.. με ξεπερναει!

γιατι ρε φιλε ανοιξατε και προσωπικη συζητηση σε forum και απαγορευεται να μιλησω εγω? ξεχασα οτι ξαφνικα εγινες moderator

και ναι τα 3 ευρω να βαζεις 500 mb και να σερφαρεις στο ιντερνετ απο το κινητο τουλάχιστον 100 ευρω ... δηλαδη 10 ευρω καθε μηνα για καρτα τα ΕΧΕΙ??? 

ρε φιλε σοβαρα τωρα εσυ εκανες την καλη και εφυγες και μας το παιζεις οι 3 σωματοφυλακες τωρα.. αι κατσε κανε δουλεια σου στην Τσεχια και οταν γυρισεις κανονισε με την παρεα σου να πατε στο συνταγμα να τα σπασετε ολα για αντιδραση! 

ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

• Like 2
Δημοσ.

γιατι ρε φιλε ανοιξατε και προσωπικη συζητηση σε forum και απαγορευεται να μιλησω εγω? ξεχασα οτι ξαφνικα εγινες moderator

και ναι τα 3 ευρω να βαζεις 500 mb και να σερφαρεις στο ιντερνετ απο το κινητο τουλάχιστον 100 ευρω ... δηλαδη 10 ευρω καθε μηνα για καρτα τα ΕΧΕΙ??? 

ρε φιλε σοβαρα τωρα εσυ εκανες την καλη και εφυγες και μας το παιζεις οι 3 σωματοφυλακες τωρα.. αι κατσε κανε δουλεια σου στην Τσεχια και οταν γυρισεις κανονισε με την παρεα σου να πατε στο συνταγμα να τα σπασετε ολα για αντιδραση! 

ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ελα ρε που θα μου πεις και τι θα κανω.. και αι κατσε στην δουλεια σου και CAPS μετα φωνάζεις..

Και δεν ειμαι απο ΑΘΗΝΑ αρα συνταγμα δεν θα παω. Ευχαριστω.

Εσυ ΚΑΛΑ κανεις και πληρωνεις. Κοιτα τον εαυτουλη σου λοιπον οπως λες και εσυ και ασε τους αλλους. Δεν ξερεις τι θα πει φτωχια! Αστο!

Δημοσ.

ξερεις εσυ... ΔΕΝ εισαι Αθηνα, ΔΕΝ πληρωνεις εισητηριο, ΔΕΝ κανεις χρηση μετρο της Αθηνας, ΔΕΝ σε επιβαρυνουν ολοι αυτοι εσενα στους φορους και στις μετακινησεις σου, ΑΛΛΑ την γνωμη σου την εχεις για πραγματα που επηρεαζουν εμας που ζουμε με τον βασικο και πληρωνουμε κανονικα... 

και οπως γουσταρω θα μιλαω γιατι τους τζαμπατζηδες δεν τους γουσταρω μια! Γιατι και οι γυφτοι δεν εχουν λεφτα να ζησουν αλλα δεν σας ειδα να κανετε σαιτ για να λετε που ειναι και ζητιανευουν

• Like 2
Δημοσ.

ξερεις εσυ... ΔΕΝ εισαι Αθηνα, ΔΕΝ πληρωνεις εισητηριο, ΔΕΝ κανεις χρηση μετρο της Αθηνας, ΔΕΝ σε επιβαρυνουν ολοι αυτοι εσενα στους φορους και στις μετακινησεις σου, ΑΛΛΑ την γνωμη σου την εχεις για πραγματα που επηρεαζουν εμας που ζουμε με τον βασικο και πληρωνουμε κανονικα... 

και οπως γουσταρω θα μιλαω γιατι τους τζαμπατζηδες δεν τους γουσταρω μια! Γιατι και οι γυφτοι δεν εχουν λεφτα να ζησουν αλλα δεν σας ειδα να κανετε σαιτ για να λετε που ειναι και ζητιανευουν

Το οτι δεν μενω αθηνα με καθιστά ανίκανο γνώμης? Το ακουσαμε και αυτο.

Οσο ζουσα αθηνα πληρωνα το μετρο (ηλεκτρικο για την ακριβεια) φιλε μου. Φορους πληρώνω στην Ελλάδα.

Και αν γουσταρεις να μιλας οπως θελεις.. στα φιλαράκια σου! Και το τι γουσταρεις και τι οχι.. ξανα δικο σου θεμα. Δεν μας ενδιαφερει.

Οσο για το τι κανει και πως βοηθάει ο καθενας τις ανίσχυρες κοινωνικά ομαδες δεν μπορεις να το ξερεις οποτε ασε αυτα τα δεν σας ειδα να κανετε σιτε.. αν θελεις κανε εσυ σιτε! 

Αυτα απο μενα.. 

Υγ.. αντι να κραζεις πολεμησε να εχουν οι ανεργοι και οι ανίσχυρες κοινωνικά ομαδες δωρεαν μετακινιση.. το να κραζεις κατι ειναι ευκολο (ποσο μαλλον απο το PC σου).. το να κανεις πραγματικα κατι ειναι δύσκολο!

Δημοσ.

Ο μόνος δρόμος να επιβάλλουμε να έχουμε δωρεάν μετακινήσεις είναι η ανυπακοή στο εισιτήριο με κάθε μέσο. Και σε αυτό βοηθάει και η εφαρμογή αυτή. Προφανώς αυτοί που θα το επιβάλλουν θα είναι αυτοί που το έχουν ανάγκη και όχι αυτοί που ειδικά με τις ποινικές ρήτρες που παίζουν σήμερα έχουν να τα δώσουν.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ο μόνος δρόμος να επιβάλλουμε να έχουμε δωρεάν μετακινήσεις είναι η ανυπακοή στο εισιτήριο με κάθε μέσο. Και σε αυτό βοηθάει και η εφαρμογή αυτή. Προφανώς αυτοί που θα το επιβάλλουν θα είναι αυτοί που το έχουν ανάγκη και όχι αυτοί που ειδικά με τις ποινικές ρήτρες που παίζουν σήμερα έχουν να τα δώσουν.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Αν είναι ετσι εγω προτιμώ ανυπακοή στα super market, την δεη, τον οτε, ευδαπ κλπ, για να γλυτώσουμε από την πείνα και την εξαθλίωση

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι ετσι εγω προτιμώ ανυπακοή στα super market, την δεη, τον οτε, ευδαπ κλπ, για να γλυτώσουμε από την πείνα και την εξαθλίωση

Καλή αρχή ή μάλλον συνέχεια,είμαστε μαζί σου.

Δημοσ.

Το να χρησιμοποιείς τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της Δ.Ε.Η,  Ο.Τ.Ε  ,  Ε.Υ.Δ.Α.Π η οτιδήποτε άλλο σημαίνει οτι συμφωνείς με το να πληρώνεις για τη υπηρεσία που σου παρέχουν,άσχετο με το αν είναι ακριβή η φτηνή,άσχετο με το αν είσαι φτωχός η πλούσιος.Αν το πρόβλημα είναι η ανεργία και την αδυναμία αγοράς εισητηρίου φταίει το κράτος (αν και νομίζω οτι δε γράφουν ανέργους στα ΜΜΜ).Αν δε συμφωνείς με κάτι μη το χρησιμοποιείς.Οτιδήποτε άλλο είναι κλοπή η λαμογιά.

• Like 1
Δημοσ.

ενας θεος ξερει ποσοι απο αυτους που κατακεραυνωνουν τον op κλεβουν την εφορια κ οποιον αλλον μπορουν με την πρωτη ευκαιρια

γ@μω την υποκρισια σας μεσα

Δημοσ.

Το να χρησιμοποιείς τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της Δ.Ε.Η,  Ο.Τ.Ε  ,  Ε.Υ.Δ.Α.Π η οτιδήποτε άλλο σημαίνει οτι συμφωνείς με το να πληρώνεις για τη υπηρεσία που σου παρέχουν,άσχετο με το αν είναι ακριβή η φτηνή,άσχετο με το αν είσαι φτωχός η πλούσιος.Αν το πρόβλημα είναι η ανεργία και την αδυναμία αγοράς εισητηρίου φταίει το κράτος (αν και νομίζω οτι δε γράφουν ανέργους στα ΜΜΜ).Αν δε συμφωνείς με κάτι μη το χρησιμοποιείς.Οτιδήποτε άλλο είναι κλοπή η λαμογιά.

Έχεις δίκιο...θεωρείς πως οι σωλήνες που έχει η ΕΥΔΑΠ πληρώθηκαν με δικά σου χρήματα,και δε σου επιστράφηκαν ποτέ;

Θεωρείς το νερό δημόσιο αγαθό και πως πληρώνεις παχυλούς μισθούς συμβούλων;

Σταμάτα να πίνεις νερό.

Θεωρείς πως το δίκτυο παραγωγής και διανομής ηλεκτροδότησης χρηματοδοτήθηκε από τον κρ.προϋπολογισμό,ενώ χρησιμοποιεί ακριβά καύσιμα,γιατί έτσι εξυπηρετεί καταστάσεις;

Μην έχεις ρεύμα.

Θεωρείς πως το δίκτυο τηλεφωνίας χρηματοδοτήθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό,τους φόρους δηλαδή,και πουλήθηκε για ένα κομμάτι ψωμί στους Γερμανούς,για να βγάλουν κάποιοι και άλλα χρήματα;

2015 και μην έχεις τηλέφωνο.

Έφτασες σε σημείο να μην έχεις χρήματα να επιβιώσεις,όχι να ζήσεις,για να μην χάσουν τα λεφτά τους οι γερμανικές τράπεζες;

Απλά τα πράγματα.Σταμάτα να θεωρείς πως είσαι κάτοικος δυτικής χώρας,με πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα και πήγαινε να συμπαρασταθείς στον ελεγκτη που σκότωσε τον άνεργο νέο που δεν είχε εισιτήριο.

Το κωλόπαιδο.

ΥΓ.Μην διαβάσω πως "ναι,αλλά έχουν και λειτουργικά έξοδα" γιατί θα ανταπαντήσω πως πρέπει να έχουν και κέρδη,και η κουβέντα δεν είναι οικονομοτεχνική μελέτη δημ.επιχείρησης.Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από την ενίσχυση που λαμβάνουν ΟΑΣΑ και λοιποί,και το σκεπτικό "δεν πληρώνεις εισητήριο,πληρώνω παραπάνω φόρους",είναι ντροπιαστικό για κάποιον που θέλει να λέγεται άνθρωπος.

Στην προκειμένη περίπτωση,το μετρό είναι ανώνυμη εταιρεία,που στήθηκε με τους φόρους μας και πολλά χρυσοπληρωμένα σκάνδαλα..δεν διάβασα κανέναν να παραπονιέται για αυτό..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...