Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω βρεθει σε αδιεξοοδο και δεν ξερω τι να κανω

ειμαι φοιτητης στο τει λαμιας σαν ηλεκτρονικος μηχανικων 

και θελω να ακολουθησω σε επαγελγμα τεχνικος υπολογιστων 

μπορω ? 

η να παω σε ιεκ ?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορω ? 

η να παω σε ιεκ ?

Εχεις παρει την ειδικοτητα που πηρα. Καταρχας αυτο το επαγγελμα στην επαρχια δεν υφισταται. Αν βρεις κατι σε Αθηνα και αμα και ο μισθος δεν θα ειναι τπτ. Διοτι πρεπει να παρεις και την πιστοποιηση. Προσωπικα θα σου ελεγα να ακολουθησεις αυτο το επαγγελμα που σπουδαζεις και να το παλεψεις. Εκτος αν ειναι το οικονομικο στη μεση. Αλλα πολεμα το. Εχει βρωμισει ο τοπος και format πλεον κανει και η κουτση Μαρια. Οσο για δικτυα κλαφτα Χαραλαμπε.

• Like 2
Δημοσ.

μπορω ? 

η να παω σε ιεκ ?

Για να δουλεψεις ως τεχνικος Η/Υ δεν χρειαζεσαι καν πτυχιο. Και Γυμνασιο να εχεις βγαλει αρκει, φτανει να εχεις τις "γνωσεις" (γελαει ο κοσμος). Τις οποιες δεν στις δινει κανενα ΙΕΚ, θεμα "πειρας" ειναι ως επι το πλειστον.

Περαν τουτου, καλυτερα ψαξε κανα αλλο επαγγελμα. Ιδανικα παρε το πτυχιο στη σχολη που εισαι. Και μετα βλεπεις.

Οσο για δικτυα κλαφτα Χαραλαμπε.

Τι εννοεις;
  • Like 1
Δημοσ.

Για να δουλεψεις ως τεχνικος Η/Υ δεν χρειαζεσαι καν πτυχιο. Και Γυμνασιο να εχεις βγαλει αρκει. Φτανει να εχεις τις "γνωσεις" (γελαει ο κοσμος).

Περαν τουτου, καλυτερα ψαξε κανα αλλο επαγγελμα. Ιδανικα παρε το πτυχιο στη σχολη που εισαι. Και μετα βλεπεις.

Τι εννοεις;

Μενω σε μεγαλη επαρχια. 4 χρονια ανεργος "ζητειται ατομο για δικτυα δεν εχω δει". Ψεματα εχω δει 1  φορα και φυσικα δεν με καλεσανε γτ σιγουρα θα στειλανε 100 ατομα για αυτην την θεση :)

Δημοσ.

Καλα γενικοτερα η επαρχια στην Ελλαδα δεν φημιζεται για τον IT τομεα της. Αυτο δε σημαινει οτι τα δικτυα ειναι κλαφτα.

Θεσεις networκ engineer/administrators/security κλπ υπαρχουν αρκετες παντως, αλλα απαιτουνται και αρκετα καλες γνωσεις επι του αντικειμενου, οι οποιες συνηθως αποδεικνυονται αν οχι με πειρα , τοτε με συγκεκριμενες πιστοποιησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις παρει την ειδικοτητα που πηρα. Καταρχας αυτο το επαγγελμα στην επαρχια δεν υφισταται. Αν βρεις κατι σε Αθηνα και αμα και ο μισθος δεν θα ειναι τπτ. Διοτι πρεπει να παρεις και την πιστοποιηση. Προσωπικα θα σου ελεγα να ακολουθησεις αυτο το επαγγελμα που σπουδαζεις και να το παλεψεις. Εκτος αν ειναι το οικονομικο στη μεση. Αλλα πολεμα το. Εχει βρωμισει ο τοπος και format πλεον κανει και η κουτση Μαρια. Οσο για δικτυα κλαφτα Χαραλαμπε.

στην αθηνα ζω αλλα εχω περασει λαμια

Δημοσ.

στην αθηνα ζω αλλα εχω περασει λαμια

Aληθεια. Παλεψε το. Εδω εγω εχω φτασει 25 και που και που με πιανει να δωσω πανελληνιες επειδη τοτε δεν μπορουσα λογο προβληματων και εσυ που τα καταφερες να τα πεταξεις στα σκουπιδια? (Που λεει ο λογος σκουπιδια μην παρεξιγηθουμε.) Φιλε μου παλεψε το!!!

Δημοσ.

οποτε λες να συνεχισω αυτο που εχω? επισης εχω τελειωσει επαλ 

σαν τεχνικος υπολογιστων

θα μπορω οταν τελειωσω να δουλεψω?

που μπορω να δουλεψω  οταν τελειωσω απο το τει ?

(ολες τις δουλειε)
απολυτηριο λυκειου σαν τεχνικος υπολογιστων

και απολυτηριο τει 

σαν ηλεκτρονικος μηχανικων

Δημοσ.

Μπορεις να τελειωσεις και αργοτερα να πας σε ενα ιδιωτικο η δημοσιο ιεκ η ξερω γω να συνεχισεις σε καποιο πανεπιστημιο αν γινεται .Εξαλλου ειναι δυο ειδικοτερες αλληλενδετες , εκτος αν μιλαμε μονο για στησιμο υπολογιστη και φορματ.

Τωρα αν δεν γουσταρεις μια την σχολη που περασες και νιωθεις οτι ειναι πεταμενα λεφτατα ενοικια φαγητα κλπ αλλαζει..

Μην ξεκινας απο το που θα πιασεις δουλεια.Εκτος του οτι μιλαμε για 26 % ανεργια , ειναι και θεμα τυχης, γνωριμιων κλπ , μπορει να προσληφθεις σε ασχετη  θεση μιας βιομηχανιας και το πτυχιο να μετρησει σαν εξτρα , η να το αξιοποιησεις στην πορεια κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησε σε κάνα δημόσιο ΙΕΚ αυτό που θες τσαμπε και παράλληλα συνέχισε το τει

δεν γινεται γιατι δεν εχει λαμια 

Μπορεις να τελειωσεις και αργοτερα να πας σε ενα ιδιωτικο η δημοσιο ιεκ η ξερω γω να συνεχισεις σε καποιο πανεπιστημιο αν γινεται .Εξαλλου ειναι δυο ειδικοτερες αλληλενδετες , εκτος αν μιλαμε μονο για στησιμο υπολογιστη και φορματ.

Τωρα αν δεν γουσταρεις μια την σχολη που περασες και νιωθεις οτι ειναι πεταμενα λεφτατα ενοικια φαγητα κλπ αλλαζει..

Μην ξεκινας απο το που θα πιασεις δουλεια.Εκτος του οτι μιλαμε για 26 % ανεργια , ειναι και θεμα τυχης, γνωριμιων κλπ , μπορει να προσληφθεις σε ασχετη  θεση μιας βιομηχανιας και το πτυχιο να μετρησει σαν εξτρα , η να το αξιοποιησεις στην πορεια κλπ.

οποτε ολοι προτεινετε να συνεχισω τει  και μετα απο εκει να παω καπου αλλου ?

Δημοσ.

Γίνεται, απο την στιγμή που μένεις Αθήνα, ξεκινας το ΙΕΚ εκεί και απλα πεταγεσαι στο ΤΕΙ 2 φορες τον χρονο για εξεταστική

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται, απο την στιγμή που μένεις Αθήνα, ξεκινας το ΙΕΚ εκεί και απλα πεταγεσαι στο ΤΕΙ 2 φορες τον χρονο για εξεταστική

και πως θα τα περναω ρε φιλε ?  

χωρις διαβασμα δεν εχω καταλαβει

Δημοσ.

φιλε μου παιζει δεν εχω θεμα εξαλλου το εχω βαλει σκοπο και τα πρωτα 2 εξαμηνα τα περασα ολα τα μαθηματα αλλα κρατωντας σημειωσεις απο θεωριες και λοιπα \

συγγνωμη εαν σε προσβαλα δεν το ειχα σκοπο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...