Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τελειωσει ιεκ (τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης δικτυων και αυτοματισμοι γραφειου).στην πραξη απλα ενα χαρτι στην ακρη.αν περιμεναα να μαθω απο τα ιεκ θα ημουν ακομα ανεργος.ναι θα ειχα προτιμησει να παω τει αει χωρις να σημαινει οτι επειδη θα το τελειωσεις θα βρεις δουλεια.ειναι μετα ποσο γουσταρεις ααυτο που κανεις.αλλα στο ιεκ απλα θα μαθεις δυο τρια πραγματα και σε πολυ αρχικο σταδιο.λιγο να το εχεις δεν χρειαζεται να διαβαζεις καν.ναι μεν σε καποιες δουλειες ζητανε ατομα αποο ιεκ επειδη θα τους πληρωσουν λιγοτερο αλλα εφοσον εισαι τει καλυτερα να τελειωσεις τει αρκει να εχεις περασει κατι που το θες.

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε τει θα έιναι σίγουρο το μεροκάματο παίζει να κάνεις όμως και μεταπτυχιακό η κάποια καριέρα.

αν ειναι για "σιγουρο μεροκαματο" καλυτερα να πιασεις το δημοσιο

Δημοσ.

Για να τελειώνει η συζήτηση το τι θα κάνεις με την ζωή σου είναι δική σου υπόθεση. Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τι σου αρέσει και τι όχι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν τύπο ο οποίος κάθεται και βασίζεται περισσότερο στην άποψη των γονιών και γενικά όλων των άλλων για το πως θέλει να ζήσει παρά στην δική του, πιθανόν γιατί δέχεται πίεση από το περιβάλλον του . Γι αυτό κάθεσαι άλλωστε και ρωτάς αγνώστους στο Internet για το πως θα καθορίσεις τις σπουδές σου. Και όχι τα 20 δεν είναι χαζή ηλικία. Ξέρω άτομα στην ηλικία σου που συντηρούνται μόνοι τους και ξέρουν τι τους αρέσει. Κανε ένα γαμώ log out τράβα μια βόλτα και σκέψου τι θες πραγματικά να κάνεις. Τα ''το τει νικάει το ιεκ γιατί είναι ποκεμον lvl 90'' έτσι όπως είναι η σημερινή οικονομική κατάσταση δεν έχουν καμιά σημασία και είναι θέμα που ενδιαφέρει είτε την γρια στο χωριό που έστειλε την κόρη της σε καμιά ιατρική για να χει να λέει στην γειτονιά είτε κανέναν τειτζη ο οποίος την έχει μικρή και με το πτυχίο παίρνει έξτρα πόντους το πιτσίου του

Δημοσ.

Για να τελειώνει η συζήτηση το τι θα κάνεις με την ζωή σου είναι δική σου υπόθεση. Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τι σου αρέσει και τι όχι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν τύπο ο οποίος κάθεται και βασίζεται περισσότερο στην άποψη των γονιών και γενικά όλων των άλλων για το πως θέλει να ζήσει παρά στην δική του, πιθανόν γιατί δέχεται πίεση από το περιβάλλον του . Γι αυτό κάθεσαι άλλωστε και ρωτάς αγνώστους στο Internet για το πως θα καθορίσεις τις σπουδές σου. Και όχι τα 20 δεν είναι χαζή ηλικία. Ξέρω άτομα στην ηλικία σου που συντηρούνται μόνοι τους και ξέρουν τι τους αρέσει. Κανε ένα γαμώ log out τράβα μια βόλτα και σκέψου τι θες πραγματικά να κάνεις. Τα ''το τει νικάει το ιεκ γιατί είναι ποκεμον lvl 90'' έτσι όπως είναι η σημερινή οικονομική κατάσταση δεν έχουν καμιά σημασία και είναι θέμα που ενδιαφέρει είτε την γρια στο χωριό που έστειλε την κόρη της σε καμιά ιατρική για να χει να λέει στην γειτονιά είτε κανέναν τειτζη ο οποίος την έχει μικρή και με το πτυχίο παίρνει έξτρα πόντους το πιτσίου του

εφημευρευει το παιδων σημερα αντε καλη συνεχεια ! :D δεν εισαι καλα

κανενας δεν σου ειπε να ασχοληθεις

περνω γνωμες απο ατομα που εχουν περασει απο την φαση μου

ΚΑΤΑΛΑΒΕς?

Δημοσ.

εφημευρευει το παιδων σημερα αντε καλη συνεχεια ! :D δεν εισαι καλα

κανενας δεν σου ειπε να ασχοληθεις

περνω γνωμες απο ατομα που εχουν περασει απο την φαση μου

ΚΑΤΑΛΑΒΕς?

2η φορά που πάω να δώσω συμβουλή φιλικά και είσαι εχθρικός. Μάλλον γιατί αυτά που έγραψα ισχύουν.  Ναι θα πάω στο παίδων αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να ωριμάσεις λιγάκι. Απ' ότι φαίνεται μόνο τα αφτιά θες να σου χαϊδεύουν. Άποψη μου άσε τα ΤΕΙ και τα ΙΕΚ. Μόνο για απόφοιτος λυκείου κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Οι "τεχνικοί Η/Υ" είναι ένα επάγγελμα που πεθαίνει ραγδαία. 

Επίσης ο τομέας του σοβαρού ΙΤ στην Ελλάδα είναι ελάχιστος. τα πιο πολλά τμήματα είναι για γέλια από οργάνωση, δομή και προυπολογισμό - budget .

Δεν διάβασα όλο το τοπικ από έλλειψη χρόνου. θα παραβλέψω το πόσο Hotheaded είσαι στο από πάνω ποστ παραλληλίζοντας ότι είσαι μικρός ηλικιακά - και γω τα ίδια σκατά ημουν. 

Να δέχεσαι την κριτική, να μάθεις 5-10 πράγματα στο ΤΕΙ, 150 μόνος σου και να την κάνεις για έξω. 

οι κλίμακες και το scope είναι άνισα

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει φιλε μου το καταλαβα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον

Δημοσ.

Επίσης ο τομέας του σοβαρού ΙΤ στην Ελλάδα είναι ελάχιστος. τα πιο πολλά τμήματα είναι για γέλια από οργάνωση, δομή και προυπολογισμό - budget .

Επισης τεχνικος Η/Υ και ΙΤ εχουν τοση σχεση οση ο χτιστης με τον αρχιτεκτονα :P

Δεν το λεω για σενα, εσυ καλα το εθεσες. Απλα εχω ακουσει αρκετες φορες τεχνικους Η/Υ να αυτοαποκαλουνται ΙΤ σε φαση να το πιστευουν.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω είμαι 20 χρονών, και έχω περάσει στην ίδια σχολή με εσένα αλλά στην Αθήνα. Επειδή δεν μπορώ να πηγαίνω στις θεωρίες γιατί δουλεύω, έχω καταφέρει εδώ και 2 χρόνια να περάσω μόνο 1 θεωρία και 2-3 εργαστήρια.

Αποφάσισα λοιπόν του χρόνου να ξαναδώσω πανελλήνιες και να περάσω διοίκηση επιχειρήσεων σε κάνα Μεσσολόγγι, Λαμία διαβάζωντας μόνο ΑΟΘ, έκθεση και πληροφορική και να πηγαίνω μόνο για τις εξετάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε εμενα μου ειπαν οτι εαν δεν πηγαινεις και μεινεις σστα εργαστηρια ( δικαιολογεισαι μεχρι 2 απουσιε) τοτε δινεις ξανα το μαθημα 

Δημοσ.

Τί πάει να πει δίνεις ξανά το μάθημα; Θεωρία και εργαστήριο έχουν διαφορετικές εξετάσεις. Μπορεί να κοπείς στο εργαστήριο και να περάσεις στη θεωρία και το ανάποδο.

• Like 1
Δημοσ.

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ: διοίκηση επιχειρήσεων;

μάλιστα. εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο για το μέλλον σας. 

ΥΓ για να παραποιήσω ένα αστείο από τα αγγλικά,  το δεν θέλω πατάτες με το σουβλάκι μου.

@Midi υπάρχουν αρκετοί επιτυχημένοι στον χώρο του ΙΤ και developers στο φορουμ, το θέμα είναι ότι όταν απαντάμε/νε εμπειρικά με σκοπό να παρέχεις κινητρο, λαμβάνεις ειρωνεία. Ε δεν γίνεται. Είσαι 20 χρονών. έχεις πάθος με το ΙΤ. ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. ΠΕΙΣΕ ΜΕ όμως ότι έχεις πάθος και μαθαίνεις. 

Δεν χρειάζεται λεφτά! μια εκατόμβη μαθημάτων από την ίδια την Microsoft είναι ΔΩΡΕΑΝ στο Microsoft virtual academy. Για να μην επεκταθούμε σε δυνατότητες που έχεις να πειραματισθείς με λίνουξ/ web development κτλπ επενδύοντας χρόνο στο μέλλον σου.

Στο τέλος, λες ένα καλή τύχη και γεια σας.

• Like 2
Δημοσ.

εαν περασεις ενα απο τα 2 δεν μπορεις να περασεις το μαθημα

πρεπει να περασεις και τα 2 για να φανει οτι το ¨'περασες ' 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...