Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα σας φανει λιγο περιεργη ερωτηση, πηρα τον κωδικο της credit card ενος ξενου κανωντας του μια εξυπηρετηση και μου ειπε να την χρησιμοποιησω στο amazon.uk οπως θελω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, μπορει αυτος μετα να βρει τη διευθυνση μου αφου γινει η παραγγελια στη διευθυνση που μενω? Χρησιμοποιω το δικο μου account στο amazon εννοειτε. Φυλαγε τα ρουχα σου που λενε.

Thanks anyway και Χριστος Ανεστη. :)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα σας φανει λιγο περιεργη ερωτηση, πηρα τον κωδικο της credit card ενος ξενου κανωντας του μια εξυπηρετηση και μου ειπε να την χρησιμοποιησω στο amazon.uk οπως θελω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, μπορει αυτος μετα να βρει τη διευθυνση μου αφου γινει η παραγγελια στη διευθυνση που μενω? Χρησιμοποιω το δικο μου account στο amazon εννοειτε. Φυλαγε τα ρουχα σου που λενε.

Thanks anyway και Χριστος Ανεστη. :)

Κάτι δεν κολλάει. Αφου σου «εδωσε» τον αριθμό της κάρτας του, γιατί αγχώνεσαι μήπως μάθει τη διεύθυνση σου;

Τέσπα, η απάντηση στο ερώτημα σου ειναι οτι ναι μπορεί να μάθει τη διεύθυνση παραλαβή (μαζί με το ονοματεπώνυμο σου).

Δημοσ.

Σοβαρα μπορει να τα μαθει και χωρις να εχει προσβαση στο account μου στο amazon?? :( Σκατα...

Τεσπα θενξ για τη γρηγορη απαντηση.

Ναι το ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα ειναι λιγο παραξενη περιπτωση και δεν υπαρχει λογος να εξηγω.

Να σαι καλα παντως!

• Like 1
Δημοσ.

επισης το amazon αν πας να παραγγειλεις με καρτα αλλου ατομου αλλα με αποστολη σε σενα μπορι να σου πει να στειλεις αντιγραφο ταυτοτητας ή διπλωματος.

μου εχει τυχει εμενα.ενας φιλος πριν πολλα χρονια ηθελε να παραγγειλει απο amazon αλλα δεν το ειχε να φτιαξει account>και εφτιαξα εγω με την καρτα του.το amazon οταν ειδε αλλo billing και αλλo delivery address μου ζητησε αντιγραφο ταυτοτητας/διπλωματος.τα ειχα βαλεει σε μενα να ερθουν τα πραγματα αφου δουλευα μαζι με το αλλο ατομο και θα του τα εδινα εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...