AlienTechGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με paysafe κτλ και καθώς έφτιαχνα έναν νέο λογαριασμό στο site της paysafe,μου λέει ότι υπάρχει ήδη το email και ο αριθμός κινητού.Και όντως ισχύει,είχα φτιάξει παλαιότερα έναν "δοκιμαστικό" λογαριασμό ο οποίος όμως έχει μερικά στοιχεία λάθος. Πάω λοιπόν στις ρυθμίσεις λογαριασμού,και αρχίζω να επεξεργάζομαι κάποια στοιχεία.Μετά από λίγο με πετάει έξω από τον λογαριασμό μου και μου λέει ότι δεν μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου για λόγους προστασίας και να επικοινωνήσω με την ομάδα εξυπηρέτησης κτλ... Στέλνω email λοιπόν στους ανθρώπους της paysafe και ζήτησα να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου εντελώς ώστε να φτιάξω έναν καινούργιο με τα στοιχεία μου κανονικά.Μου είπαν ότι πρέπει να στείλω μία αίτηση και μου ζήτησαν αριθμό πελάτη. Δυστυχώς όμως τον αριθμό πελάτη μπορώ να τον δω μόνο αφού συνδεθώ.Τις άλλες πληροφορίες (username,κωδικός,email κτλ) τις θυμάμαι κανονικά αλλά μου είπαν ότι πρέπει υποχρεωτικά να δώσω και τον αριθμό πελάτη. Τι κάνουμε τώρα;;
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τους εξηγεις αυτο ακριβως που μας γραφεις και εδω και λογικα θα υπαρχει καποια λυση.αλλιως αλλο account
AlienTechGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 τους εξηγεις αυτο ακριβως που μας γραφεις και εδω και λογικα θα υπαρχει καποια λυση.αλλιως αλλο account Όλα οκ,επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και λύθηκε το πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα