Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια ηλεκτροκόλληση η οποία να μπορεί να κολλήσει και με gorgon με μπουκαλα (mig/mag) , κυρίως θέλω να κολλάω ανοξείδωτο χάλυβα , σίδερα  και αλουμίνιο πάχους 2 mm, γνωρίζω οτι η tig μπορεί να κολλήσει τα πάντα όμως έχω αποφασίσει να πάω για λόγους ευκολίας σε mig, πρώτα όμως σκέφτομαι να δώσω μια ευκαιρία στην tig, πριν μια πενταετία ο πατέρας μου είχε αγοράσει μια ηλεκτροκόλληση inverter ιταλική ήθελε να κολλήσει αλουμίνιο με ηλεκτρόδιο και κάποιος του πρότεινε αυτή από την κουβέντα που κάναμε προ ολίγον ημερών μου είπε οτι την ειχε πληρώσει γύρω στα 500 600 ευρώ , είναι ιταλική καλό μηχάνημα από ότι φαίνεται αλλά τα αμπέρ της μου φαίνεται ότι είναι λίγα (150) για αλουμίνιο, εκτός και αν κάνω λάθος! Παραθέτω το ταμπελάκι να μου πείτε την γνώμη σας για το εργαλείο, επίσης στο βιβλιαράκι αναγράφει κάτι για tig στα ιταλικά και θέλω να μου υποδείξετε κάποιο Tig Welding Torch για να δοκιμάσω τις ικανότητες μου στην tig

Ευχαριστώ.

post-56242-0-19723200-1428951349_thumb.jpg

Δημοσ.

Νομίζω πως για να κολλήσουν αλουμίνιο κάνουν τράμπα τα καλώδια. Δεν είναι σίγουρο όμως κάτσε να επιβεβαιώσει κάποιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...