Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θέλω να αντικαταστήσω την παρακάτω μπαταρία για αυτην την συσκευή ( ειναι πολύπλοκο να σας εξηγήσω τι ειναι ) , την έψαξα με αυτα τα στοιχεία της μπαταρίας αλλα δεν μπόρεσα να βρώ την ίδια οποτε οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη , δεν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να παραγείλω και απο ebay / εξωτερικό και αν βρώ την κατάλληλη θα παραγείλω γύρω στις 10

Ευχαριστώ

post-40279-0-44477100-1428993394_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ μαλλον αυτην θέλω αν και δεν ξέρω αν εχει σημασία αν πρέπει να ειναι η συγκεκριμένη μάρκα που εχει τώρα , το μονο αρνητικό ειναι απο οτι βλέπω αυτος ειναι κίνα δεν ειναι ελλάδα αλλα θα μιλήσω μαζι του στο email

Δημοσ.

το καλύτερο είναι να πας απο κοντά σε ένα κατάστημα που πουλάει μπαταρίες,να του δείξεις την δικιά σου και να σου βρεί αντίστοιχη ίδιων προδιαγραφών και μεγέθους.Όταν αντιμετοπίζω custom/περίπλοκες μπαταρίες που θέλουν αντικατάσταση αυτό κάνω. ;)

Δημοσ.

Έχω μία τέτοια volt από ένα ποτιστικό της Gardena.

Επειδή δεν βρίσκω και όταν βρίσκω έξω οι τιμές είναι στο υπερ πέραν, θα πάω να φτιάξ μία.

Νομίζω πως μπορείς να κάνεις το ίδιο.

Τα mAh δεν έχουν τόσο σημασία όσο τα volt.

Δημοσ.

Καλημέρα

Θέλω να αντικαταστήσω την παρακάτω μπαταρία για αυτην την συσκευή ( ειναι πολύπλοκο να σας εξηγήσω τι ειναι ) , την έψαξα με αυτα τα στοιχεία της μπαταρίας αλλα δεν μπόρεσα να βρώ την ίδια οποτε οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη , δεν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να παραγείλω και απο ebay / εξωτερικό και αν βρώ την κατάλληλη θα παραγείλω γύρω στις 10

Ευχαριστώ

Ειναι σε καποιο κουτι; Παιζει ρολο το μεγεθος - παχος;

Στο ebay παιζουν δεκαδες τετοιες ψαξτες ως LiPo και κοιτα ποια σου ταιριαζει μπιο πολυ στο μεγεθος, στα mA δεν πειραζει αν ειναι περισσοτερο καλο θα σου κανει, θα κραταει πιο πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...