Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

δουλεύω ως ιδιωτικός υπάλληλος και είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ.

Εάν θέλω να δημιουργήσω ένα eshop για να πουλάω Χ,Ψ,Ζ προϊόντα, μπορεί να γίνει;

Πρέπει να σταματήσω από την δουλειά μου και να ξεκινήσω ως ελεύθερος επαγγελματίας;

Αν για "e-shop" εννοείς να πουλάς υπηρεσίες hosting (το λέω αυτό γιατι είδα την υπογραφή σου - επίσης νομίζω ότι επιτρέπετε να την μετατρέψεις σε link κανονικά για μην χρειάζεται κάποιος αναγκαστικά να σου στείλει πρώτα pm τεσπα- ) δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.. απλά άνοιξε μια σελίδα με squarespace και ενα κανονικό domain (να φαίνεται πιο επίσημη απο blog για να αυξήσεις την πιθανότητα πωλήσεων λόγω αντιληπτής φερεγγυότητας/κύρους)

Επίσης μπορείς να ανοίξεις μια LLC στο εξωτερικό και στο όνομα της να ανοίξεις το eshop και έτσι δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα σε φόρους...

Δημοσ.

Παιδιά ας σταματήσουμε να το κουβεντιάζουμε.

Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, έχοντας πλήρες ωράριο (25 μεροκάματα / month) παίρνεις 100% απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ. Μπορείς να το κάνεις μέχρι και εικονικά. Τέλος.

Επίσης μην αποτύχεις και αφήσεις απλήρωτο το IKA ενώ είσαι στην εξαίρεση. Αναφέρθηκε και πίσω πως παίζει να σου ζητήσουν πολλά περισσότερα από ένα μηνάκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...