Flaoutistas Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μου ζήτησαν από την τράπεζα μια "εκτύπωση ως κάτοχος κινητού". Από ότι κατάλαβα θέλουν ένα χαρτί που να λέει ότι το κινητό μου είναι στο όνομα μου, ο αριθμός δηλαδή. Δε θυμάμαι όμως αν είναι καν στο όνομα μου. Υπάρχει τρόπος ηλεκτρονικά μέσω της cosmote να καταφέρω να εκτυπώσω αυτό το χαρτί;
dacourt Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εγώ για Vodafone έπρεπε να το ζητήσω από κατάστημα.. νομίζω ηλεκτρονικά δεν γίνετε.
d_gkal Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 παρε νεο νουμερο. αυτα που δινουν δωρεαν. μη ψαχνεις παραπανω
AntiCambeR Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν καποιος μου δωσει την ταυτοτητα του μπορω να παρω 1 καρτα sim και να την δηλωσω στο ονομα του? 5€ τις εχουν στον Γερμανο και στην Vodafone? Υπαρχει καποιο καταστημα που να δινει την sim δωρεαν?
Linus_Lost Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν καποιος μου δωσει την ταυτοτητα του μπορω να παρω 1 καρτα sim και να την δηλωσω στο ονομα του?<br><br> 5€ τις εχουν στον Γερμανο και στην Vodafone? Υπαρχει καποιο καταστημα που να δινει την sim δωρεαν? Γιατί δεν τον δηλώνεις με τ δική σου ταυτότητα?
MT60RS Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν καποιος μου δωσει την ταυτοτητα του μπορω να παρω 1 καρτα sim και να την δηλωσω στο ονομα του? 5€ τις εχουν στον Γερμανο και στην Vodafone? Υπαρχει καποιο καταστημα που να δινει την sim δωρεαν? αν ειναι disabled, λογικα θα γινεται με εξουσιοδοτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα