GreekMonkey Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ζουζουνογαργαλίτσες για πείτε λίγο ρε. Πόσο καλό/κακό είναι να κάνεις μπάνιο κάθε μέρα και από δύο φορές μέσα στην ημέρα; Τώρα στο χωριό αυτό κάνω αλλά έχω ακούσε ότι δεν είναι καλό. Τα φώτα σας επιστήμονες.
MT60RS Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κανε να δροσιστεις να γουσταρεις. Δεν χρειαζεται 5 ξεπλυματα στα μαλλια λες και δουλευεις στα ορυχεια ή να τριβεσαι σαν μανιακος με το σφουγγαρι. Λιγο νερακι, λιγο σαπουνακι. Καλο ξεπλυμα, χαλαρο ταμποναρισμα με την πετσετα.
GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ζουζουνογαργαλίτσες για πείτε λίγο ρε. Πόσο καλό/κακό είναι να κάνεις μπάνιο κάθε μέρα και από δύο φορές μέσα στην ημέρα; Τώρα στο χωριό αυτό κάνω αλλά έχω ακούσε ότι δεν είναι καλό. Τα φώτα σας επιστήμονες. Ποιος πληρώνει τα νερό/θερμοσίφωνα/σαμπουάν/μαλακτικά/αφρίλουτρα/ξυραφάκια/ρεύματα για πιστολάκι/απορρυπαντικό και ρεύμα για πετσέτες/πιστολάκι/μους, ζελέ κτλ/καθάρισμα τουαλέτας, πετσετών, κτλ να σου πω πόσο κακό κάνει 1
GreekMonkey Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 λολ τα μισά από αυτά που γράφεις δεν ξέρω καν τι είναι
Runner25 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μη κανετε μλκς ειναι επικυνδινο το μπανιο μπορει να πνιγεις 9
GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 λολ τα μισά από αυτά που γράφεις δεν ξέρω καν τι είναι Αν δεν ξέρεις κακό στον εαυτό σου δεν κάνεις, συνέχισε ακάθεκτος!Για όποιον πληρώνει βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο...
Anorymous Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κανε να δροσιστεις να γουσταρεις. Δεν χρειαζεται 5 ξεπλυματα στα μαλλια λες και δουλευεις στα ορυχεια ή να τριβεσαι σαν μανιακος με το σφουγγαρι. Λιγο νερακι, λιγο σαπουνακι. Καλο ξεπλυμα, χαλαρο ταμποναρισμα με την πετσετα. το καθημερινο μπανιο δεν ειναι και τοσο καλο οσο νομιζουμε, κανει κακο στο δερμα, μας κανει μερικες φορες πιο ευαλοτους σε μικροβια και αν καθε μερα πλενουμε τα ευαίσθητα σημεια με τα αντιστοιχα σαμπουαν που ειναι αλκαλικα μπορει να κανουμε ζημια. 1
MT60RS Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κυκλοφορα κεντρο και φαε καυσαεριο καλοκαιριατικα και δες αν μπορεις να χαλαρωσεις χωρις ντουσακι 1
Gtr34 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κάθε μέρα κάνω μπάνιο και το καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα.Δεν έχω πάθει κάτι.
GreekMonkey Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλά δεν είναι θέμα χαλαρώματος. Αλλά πρωί τρέξιμο, ο ιδρώτας ποτάμι. Απόγευμα χωράφι, πως να μην κάνεις; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αν κάνεις μπάνιο κάθε μέρα, δεν θα είσαι ο Βόζης που μάθαμε κι αγαπήσαμε. 'Νuff said. 1
MT60RS Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλά δεν είναι θέμα χαλαρώματος. Αλλά πρωί τρέξιμο, ο ιδρώτας ποτάμι. Απόγευμα χωράφι, πως να μην κάνεις; οχι ρε καλυτερα κοιμησου με τα χωματα και τα φυλλα για να μην παθεις τιποτα
Anorymous Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κυκλοφορα κεντρο και φαε καυσαεριο καλοκαιριατικα και δες αν μπορεις να χαλαρωσεις χωρις ντουσακι αλλο ντουζ αλλο μπανιο
nicoc89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αρχίζει και ξετυλίγεται το πέπλο του μυστηρίου για τη μπόχα στα λεωφορεία ...ΟΧΙ ΡΕ δεν υπάρχει κίνδυνος ! σαπουνιστείτε σα να μην υπάρχει αυριο και αποσμητικό να νιώστε τη φρεσκάδα !! δώστε πόνο μη το λυπάστε 2
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Tα λεωφορεία θα είναι εκεί και η μπόχα θα είναι EKEI. Για πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα