george3000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους, θελω να κανω γνωστο το προβλημα που αντιμετοπιζω με το σερβις της εν λογο εταιρειας. Πηρα ενα Memopad ME 176CX μεσα Γεναρη. Παρουσιασε αμεσα προβλημα με την οθονη του. Φαινοταν ξεβαμενα τα χρωματα. Επικοινωνησα με το σερβισ, κανονισαμε ραντεβου για παραλαβη - αποστολη οπως και εγινε. Μετα απο κανα 2 βδομαδες (οπως θα καταλαβετε παρακατω δικαιολογουμε που εχασα το μετρημα) ηρθε το ταμπλετ επισκευασμενο με αλλαγμενα 2 κομματια (οθονη και bottom case assy). μετα απο επανεκιννηση η οθονη μαυρισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε... Ξανα παλι τα ιδια σερβισ - αποστολη - παραλαβη ενω εχει περασει σχεδον ακομα ενας μηνας. Η απαντηση του σερβισ εναι οτι η τακτικη της εταιριας ειναι η συσκευη να παει στο τμημα σερβισ 3 φορες. Ερχετε λοιπον η επισκευασμενη (ακομα μια φορα) συσκευη και με το πρωτο restart παπαλα.. παλι μαυρισαν ολα... Αντε αλλη μια φορα λοιπον το 3πτυχο τηλεφωνο - κουριερ - σερβισ. Φτασαμε κοντα στο πασχα λοιπον, Εγω να εχω πληρωσει μια καινοθργια συσκευη που δεν εχω χρησιμοποιησει σχεδον 3 μηνες, και να περιμενω απο την Asus το αυτονοητο. Αντικατασταση τησ συσκευης με καινουργια.. Ελα ομως που η εταιρια - οικος ανοχης ονοματι Asus, εχει παγια τακτικη να κανει αντικατασταση μιασ ελατωματικης συσκευης με μια αλλη που επισκευαστηκε και οχι με μια καινουργια... Η απαντηση τους οταν τοθσ ειπα οτι πληρωσα μια καινουργια κ@λοσυσκευη και οχι για μια αλλη μεταχειρισμενη ηταν οτι ολες οι εταιρειες ετσι κανουν απλα δεν το λενε... Να μαστε λοιπον, μετα απο 3 μηνες αγορας, χωρις ταμπλετ να περιμενω το μπουρδελο ονοματι ASUS να μου κανει αντιπροσφορα λεει να την αρνηθω για να κανουμε μετα την διαδικασια επιστροφης των χρηματων... Οι ανθρωποι δεν παιζονται.... Μεχρι οτι αν ειχαν καταστημα εδω, θα τους εκανα κλυσμα τα ταμπλετ αλλα δεν συγκινηθηκαν.. Συμπερασματικα με αυτα που αντιμετωπιζω κατεληξα οτι ειναι μεγαλο ριμαδι σαν σερβις..... Για πολλα κατακεφαλα.. Εχουμε αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο ?
xristoforos89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γιατί δεν το επέστρεψες άμεσα στο κατάστημα που το αγόρασες ως DOA για να πάρεις καπάκι τα χρήματα σου πίσω;
george3000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εγινε παραγγελια απο ιντερνετικο μαγαζι φιλε μου και ηρθε στα χερια μου σαν δωρο..
xristoforos89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Και εγώ μια εμπειρία έχω από το service. Είχα αγοράσει ένα zenbook laptop από public. Είχε θέμα μπαταρίας εξαρχής. Πάω στο public και ζητάω αντικατάσταση ( μου πρότειναν επιτόπου επιστροφή χρημάτων αλλά ήθελα το λαπτοπ που τότε ήταν σε προσφορά και είχε τελειώσει). Μου είπαν λοιπόν να καλέσω της Asus και να ζητήσω ένα χαρτί doa για να το παραγγείλουν επιτόπου από το public για εμένα μιας και είχε εξαντληθεί. Μην τα πολυλογω, μετά από 3 τηλεφωνήματα μου και μετά από..2χρόνια που έχουν περάσει, ακόμα περιμένω το χαρτί εκείνο στο mail μου.. Τουλάχιστον είχα άμεση επιστροφή χρημάτων οπότε έληξε το θέμα θετικά για εμένα. Γενικώς, είναι ολίγον τι μπουρδ@λο από συνεννόηση στο τηλεφωνικό κέντρο. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2015 από xristoforos89
alextrela172 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγινε παραγγελια απο ιντερνετικο μαγαζι φιλε μου και ηρθε στα χερια μου σαν δωρο.. Ακόμα και δώρο να ήταν θα μπορούσες να ζητούσες την απόδειξη αγοράς από αυτόν που σου έκανε το δώρο να πήγαινες κατάστημα και είτε αντικατάσταση ειτε καινούργιο από τη στιγμή που είχε πρόβλημα από το πρώτο διάστημα στην κατοχή σου. Πάντα χρησιμοποιώ το DOA όταν μου τύχει ελαττωματική κατασκευή με το κατάστημα αγοράς πάντα,οχι με την εκάστοτε αντιπροσωπία. 2 tablet Asus το ένα με καμένο pixel το δεύτερο με προβληματικά volume button και στα 2 το πηγα κατάστημα στη μια refund ζήτησα στην δεύτερη αντικατάσταση όπως και έγινε. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2015 από alextrela172
horror movie Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν σου είπε ψέματα, μετα την βδομάδα όντως πρακτικά όλοι αντικαθιστούν με επισκευασμενο, οπότε μέσα στην βδομάδα να απαιτείτε αντικατάσταση λόγω doa Επεξ/σία 15 Απριλίου 2015 από horror movie
vtecakias Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος η asus δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, σωστά;
xristoforos89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος η asus δεν έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, σωστά; Γιές. Τσεχία φάση μεριά.
george3000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τελοσπαντον, επειδη θα βγω και μ@λ@κ@ς, βλεπω αυτην τησ συμπεριφορα της εταιρειας τραγικη εντελως. Μας τα παιρνουν μια χαρα και γλεντανε στην υγεια του καθε κοροιδου.. Αλλα αφου αυτα περνανε οπως με το προσφατο παραδειγμα τησ καρτασ γραφικων καλα κανουν. Απο τη μερεια μου το μονο που μπορω να κανω ειναι μποικοταζ στην εν λογο εταιρεια. Τοθλαχιστιν να μην νοιωθω κοροιδο και τενεκες..
doa5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγινε παραγγελια απο ιντερνετικο μαγαζι φιλε μου και ηρθε στα χερια μου σαν δωρο.. Για αυτό φιλε μου χωρις να θελω να σε προσβαλλω όταν προκειται για "σοβαρες" αγορες ΠΑΝΤΑ προτιμαμαμε "μεγαλα" και επωνυμα μαγαζια και όχι μαγαζάκια από το ιντερνετ επειδή το βρήκαμε 10-20 ευρω πιο φθηνα, ετσι και δεν "τρεχουμε" μετα αλλα και γινεται αμεση αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων εάν δουμε ότι δεν μας "εκανε" η αγορα!! Δεν διακιολογω την εδώ αντιπροσωπεια(?) η ΟΠΟΙΑ πιο πολύ για αρπαχτη τυπου Α...Ν.Ο που εχει και το service εταιρειας που ξεκιναει από S και τελειωνει σε Y μου κανει, στην οποια όταν πας πισω κινητο ή smartwatch στο βγαζει 101% εκτος εγγυησης και με υγρασία....δηλ εξαιτιας της αρπαχτης τι θα κανουμε δεν θα ξανααγορασουμε S..Y? όχι βεβαια απλα από επωνυμο μαγαζι και ψιλοεχεις τουλάχιστον το κεφαλι σου ησυχο, ή τουλάχιστον ετσι θελω να πιστευω μεχρι την ληξη της εγγυησης, από εκει και περα? βαρδα μην σου τυχει προιον που πρεπει να επισκεφτείς την ακατανομαστη!! Εχω παράδειγμα από εξυπηρετηση της ASUS Ισπανιας η οποια στο 4μηνο χρησης, χωρις πολλα πολλα μου αλλαξε Laptop με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΑΜΕΣΩΣ, επειδή ειχα την υποψια ότι "ετρεχε" φως εξαιτιας του πλαισιου της οθονης και όταν και στο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ειχα την ιδια υποψια οι ανθρωποι χωρις ερωτήσεις Μου ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ 1800Ε!! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2015 από doa5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα