LiquidTroll Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδες , τι κάνετε? Λοιπον , έχω χτίσει ένα φροντιστήριο πληροφορικής , που εκτός απο τα κλασσικά ECDL , προσφέρω και γλώσσες προγραμματισμου. Και Μαtlab. Σκοπεύω να βάλω AutoCAD και SPSS. Θέλω να σας ρωρήσω , όσοι είστε φοιτητές , ή και όχι , ποια προγράμματα θα θέλατε να μάθετε? πχ. Θα θέλατε γραφιστικά προγράμματα? θα θέλατε προγράμματα που έχουν να κάνουν με μαθηματικά? θα θέλατε σε φάση Joomla , Wordpess? Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου δίνατε feedback. Ευχαριστώ πολύ ! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 To autocad είναι πολύ πιασάρικο λογισμικό αν θες να προσελκύσεις μηχανικούς, είναι όμως ακριβό λογισμικό και οι άδειες από την autodesk τσούζουν. Το SPSS θα προσεκλύσει οικονομολόγους.
cb_papi Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εγώ ως φοιτητής Οικονομικών θα ήθελα Stata και πιθανώς Matlab. Βέβαια δεν έχω δει πολλούς συναδέλφους να γνωρίζουν τί είναι ή που χρησιμεύουν οπότε δεν ξέρω αν θα είχαν απήχηση. Στο εξωτερικό χρησιμοποιούνται πολύ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα