Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι το κακο (κι επεσα μεσα που λεμε) να μην εχεις γνωση το υπολοιπο συστημα κ να προτεινεις...

κ να σου χει τουβλοΧ 350αρι 5 ετιας που οταν τα γραφικα μητρικης δν σηκωνει με σιγουρια...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος και πες μας το μοντέλο του τροφοδοτικού σου. Ανοίγοντας το πλαινό καπάκι του υπολογιστή θα δεις την ετικέτα στο πλάι του τροφοδοτικού, εκεί λέει ότι χρειάζεται.

Δημοσ.

η antec εχει ποιοτικα τροφοδοτικα ομως το θεμα ειναι ποσο εχει ''παλιωσει'' - ταλαιπωρηθει το δικο σου λογω χρησης κλπ....παντως με καρτες επιπεδου 7850/70 , 7790 δεν θα εχει θεμα (φυσιολογικα)

Δημοσ.

η antec εχει ποιοτικα τροφοδοτικα ομως το θεμα ειναι ποσο εχει ''παλιωσει'' - ταλαιπωρηθει το δικο σου λογω χρησης κλπ....παντως με καρτες επιπεδου 7850/70 , 7790 δεν θα εχει θεμα (φυσιολογικα)

Η 7870 καιει αρκετα παραπανω απο την 7790 παντως, δεν μπορεις να τις βαλεις στην ιδια κατηγορια. Εγω θα του ελεγα οχι για 7870 με αυτο το τροφοδοτικο. Ουτε και 6950/70

Δημοσ.

Καιρό τώρα !! Το θέμα είναι κάνει η όχι αν δεν κάνει προτάσεις για psu αν είναι να αλλάξω gpu

αναλογα το budget παντα...με 30 ευρω δν γινεται δουλεια ας πουμε.

τωρα για το τροφοδοτικο σου δν εχω αποψη.αν το χεις κ καμια 10ετια δν θα ρισκαρα εγω.δν το κοβω για ιδανικο παντως για 7870.1 6πινο εισαι ε?η 7870 θελει 2.απο αμπερ εισαι χαμηλα κτλ.

για τσεκ εδω

https://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html

Δημοσ.

το αιμα του συστηματος ουσιαστικα ειναι οποτε πρεπει να ρεει σαν νερακι εντος των καλωδιων :P

οπως κ να χει παντα στον τομεα αυτον πρεπει να ειμαστε τουλαχιστον σε ικανοποιητικο επιπεδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...