papousss13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πριν κατι μερες μου ηρθε εμαιλ οτι αλλαξα τον κωδικο, εμαιλ, username, ερωτηση ασφαλειας sto origin Μπηκα και τα αλλαξα πισω, οτι μπορουσα (εμαιλ και κωδικο μονο δλδ) Ηταν ολα στα ρωσικα! Γενικα ειδα οτι συμβαινει σε αρκετους αυτο.. ξερει κανεις τι παιζει? Το account το ειχα παρατημενο 3 χρονια τωρα..
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Η έγινε κάποια επίθεση σε λογαριασμούς τους origin ή είχε φάει κανα trojan στο pc σου για αυτο κάνε ενα scan με malwarebytes και adwcleaner
genious1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εγω ειχα παθει το ιδιο σε παρατημενο steam account πριν κατι χρονια αλλα δεν πρεπει να ηταν trojan, τωρα δεν ξερω τι ακριβως παιζει!
victor1986 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Φιλε επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα. Μου χακαραν τον λογαριασμο, εκανα ανακτηση κωδικου και οταν μπηκα ηταν ολα αλαγμενα στα Ρωσικα. Το προβλημα μου ειναι οτι για να αλαξω το user name μου, πρεπει να απαντησω σε ερωτηση ασφαλειας που προφανως εβαλε αυτος που με χακαρε. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα