Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο πρόσεχε λεγόταν χειρισμό γιατί νομίζω τα επιτόκια είναι χοντρά

Ευχαριστω.Δεν είναι για μενα αλλα ενας φιλος ηθελε να κανει χργηση και του επεμενα ότι ετσι είναι ...Τα επιτόκια είναι παντα υψηλα σε τετοια "δανεια" .

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ !!!Νομιζω αυτό το τελευταιο που λες ξεκαθαριζει την κατασταση.Κατι τετοιο θυμαμαι κι εγω αλλα πανε πολλα χρονια που ειχα κανει χρηση και δεν ημουν σιγουρος.

Είναι σχεδόν το ίδιο σαν το ανοιχτό δάνειο.

Με τη διαφορά ότι συμφέρει περισσότερο, γιατί η τράπεζα κάθε μήνα ξεχρεώνεται και τις πληρώνεις το ποσό που χρωστάς, μετά ξανατραβάς πάλι από την αρχή, οπότε οι τόκοι είναι λιγότεροι από ένα ανοιχτό δάνειο. Που εκεί συνήθως πχ τραβάς τα 1000 και τον επόμενο μήνα αποκλείεται να τα δώσεις όλα πίσω, είτε κάποιο ποσό είτε το ελάχιστο.

Να το καταλάβεις αλλιώς, πες ότι εσύ έχεις δικαίωμα overdraft, ενώ εγώ έχω ανοιχτό δάνειο, και οι δυο από 1.000 ευρώ έκαστος. Μισθοί μας πάλι το ίδιο, 1.100 ευρώ. Και τα τραβάμε όλα και οι δυο. Επίσης έχουμε την δυνατότητα αποπληρωμής 200 ευρώ τον μήνα.

Εσύ τον πρώτο μήνα θα τραβήξεις 1000 ευρώ, θα ξεχρεώσεις. Μετά θα τραβήξεις 800 ευρώ και με τον επόμενο ξεχρεώνεις. Μετά τραβάς 600, κοκ

Εγώ τραβώ 1000 ευρώ, τον επόμενο πληρώνω 200 χρωστώ 800, μεθεπόμενο δίνω άλλα 200 χρωστώ 600 κοκ

Και στα δύο παραδείγματα υπάρχουν τόκοι που δεν τους υπολογίζω γιατί βαριέμαι τώρα.

Και οι δυο θα ξεχρεώσουμε σε 6 μήνες. 5 μήνες από 200 ευρώ και τον 6ο ότι έχει μείνει από τους τόκους που χρωστάμε.

Εγώ θα έχω χρεωθεί με περισσότερο τοκισμό, γιατί αποπληρωμή έκανα μόνο μια φορά στο τέλος, ενώ εσύ κάθε μήνα και ξανατραβούσες. (Βέβαια, αν κι εγώ έκανα το ίδιο στο ανοιχτό μου δάνειο, τα ίδια θα πληρώναμε, με την προϋπόθεση ότι το επιτόκιο είναι το ίδιο στον καθένα μας. Απλά επειδή κανείς δεν το κάνει αυτό σε ανοιχτό δάνειο, χρεώνεται παραπάνω τόκους).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...