jjb Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά tablet με μεγάλη οθόνη. Η χρήση αφορά κυρίως τσεκάρισμα mail, διάβασμα pdf, browsing και όχι παιχνίδια. Λειτουργικό σύστημα android ή iOS. Από brands samsung ή apple λόγω ανώτερης ποιότητας ως προς τα άλλα (εδώ μπορεί να είμαι λάθος, περιμένω τις απαντήσεις των ειδικών). Δεν έχω πρόβλημα να μην έχει 3g αλλά μόνο wifi. Φυσικά η μπαταρία να είναι ικανοποιητική τουλάχιστον, να μην θέλει φόρτισμα μέσα στη μέρα. Με μια πρόχειρη ματιά στο internet βρήκα αυτό: Site: samsung 10'' Αυτό που θέλω είναι να μου προφέρει αξιοπιστία, δηλαδή να μην κολλάει καθόλου και να μην είναι για πέταμα μετά από κανα-δυο χρόνια. Κάτι που δεν καταλαβαίνω και εδώ θέλω τη βοήθειά σας, είναι όσον αφορά τα ipad, τί το παραπάνω προσφέρουν (γιατί ξεκινάς από 500άρικο) που δεν το προσφέρουν τα άλλα brand.Επίσης είναι αλήθεια πως για να είσαι καλυμμένος με ipad πρέπει να πας σε 32gb και πάνω; Όσον αφορά το μπάτζετ, ιδανικά δεν θα θελα να δώσω πάνω από 300€, αλλά αν όντως τα ipad είναι τόσο ανώτερα και μόνο αυτά εγγυώνται ότι θα λειτουργούν στο 100% χωρίς κολλήματα για τα επόμενα χρόνια, θα πάω σε tablet. Απλά δεν καταλαβαίνω τί το τόσο παραπάνω προσφέρουν και πάνε σε διπλάσιο κόστος. Θα παρακαλούσα να μην λάβω απαντήσεις τύπου apple fun-boys - apple haters. Πραγματικά θέλω να καταλάβω τί παραπάνω θα πάρω από το ipad των 500 € σε σχέση με το samsung των 300 €, γιατί έχω δυο συναδέλφους, ο ένας με ipad των 800 € και ο άλλος με samsung των 150 € και δεν βλέπω καμία διαφορά στη ποιότητα (για την ίδια χρήση που το θέλω και εγώ). Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων για τον κόπο να διαβάσετε και να απαντήσετε στο σχόλιό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα