destinity22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπερα σας εργαζομαι σε ενα γραφειο ψυχολογου και επειδη ειμαι γνωστης δημιουργιας βιντεο οντας μελος στο ΥΤ φτιαχνοντας εραστιτεχνικα βιντεακια προτεινα στο αφεντικο μου να της τα φτιαξω εγω για την αιθπυσα αναμονης και με πιθανο ανεβασμα σε φω και σαιτ γραφειου αλλα επειδη ειναι για επαγγελματικο σκοπο σκεφτηκα μηπως υπαρξει καποιο νομικο θεμα με τα πνευματικα δικαιωματα και βρω κανα μπελα απο το πουθενα... στο ΥΤ απλα σου κατεβαζουν το βιντεο στο γραφειο οκ δεν παιζει να το δει κανεις αλλα σε φβ και σαιτ υπαρχει καποια πιθανοτητα να δημιουργηθει θεμα; νταξει οχι οτι εχει και χιλιαδες likes η σελιδα η το σαιτ αλλα better safe than sorry επισης υπαρχει καποια μουσικη που να διατιθεται δωρεαν προς καθε χρηση; και να αναι πως το τσεκαρεις; εχω φτιαξει ηδη ενα βιντεο που παρουσιαζει το χωρο του γραφειου με μια τυχαια μουσικη που βρηκα απο ΥΤ απο αυτες που μπαινουν σε σπα relaxing κ ετσι...αντε τωρα να βρεις ποιανου ειναι η τα πνευματικα δικαιωματα... ξερεις κανεις τι παιζει; ευχαριστω πολυ
The_Colonel Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπερα σας εργαζομαι σε ενα γραφειο ψυχολογου και επειδη ειμαι γνωστης δημιουργιας βιντεο οντας μελος στο ΥΤ φτιαχνοντας εραστιτεχνικα βιντεακια προτεινα στο αφεντικο μου να της τα φτιαξω εγω για την αιθπυσα αναμονης και με πιθανο ανεβασμα σε φω και σαιτ γραφειου αλλα επειδη ειναι για επαγγελματικο σκοπο σκεφτηκα μηπως υπαρξει καποιο νομικο θεμα με τα πνευματικα δικαιωματα και βρω κανα μπελα απο το πουθενα... στο ΥΤ απλα σου κατεβαζουν το βιντεο στο γραφειο οκ δεν παιζει να το δει κανεις αλλα σε φβ και σαιτ υπαρχει καποια πιθανοτητα να δημιουργηθει θεμα; νταξει οχι οτι εχει και χιλιαδες likes η σελιδα η το σαιτ αλλα better safe than sorry επισης υπαρχει καποια μουσικη που να διατιθεται δωρεαν προς καθε χρηση; και να αναι πως το τσεκαρεις; εχω φτιαξει ηδη ενα βιντεο που παρουσιαζει το χωρο του γραφειου με μια τυχαια μουσικη που βρηκα απο ΥΤ απο αυτες που μπαινουν σε σπα relaxing κ ετσι...αντε τωρα να βρεις ποιανου ειναι η τα πνευματικα δικαιωματα... ξερεις κανεις τι παιζει; ευχαριστω πολυ Το τσεκάρεις googlaροντας royalty free music ή πας σε κάτι σαν αυτό http://www.audioblocks.com/ Τώρα να σε σε μπαγλαρώσουν μην φοβάσαι.. βέβαια η γρήγορη επίσημη απάντηση ειναι οτι ναι ειναι κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων και κατα συνέπεια απαγορεύεται... Αλλά κανένας δεν θα ασχοληθεί... αλλά και να ασχοληθεί (να σας καρφώσει κάποιος εχθρός και να βάλει και άλλους να παραπονεθούν κτλ ) το πολύ πολύ να πληρώσεις ενα κάτι τοις για τα δικαιώματα... Εγώ θα σου πρότεινα royalty free music για τους εξής λόγους (πέρα ότι είσαι κυριλέ και νόμιμος έτσι) το βίντεο θα έχει μια πιο επαγγελματική αίσθηση στον επισκέπτη γιατι 1) ξέρει ότι δεν έκανες τσιριμονιά με πειρατική μουσική 2) γενικά σε τέτοια βίντεο θέλεις κάτι περισσότερο σε μουσικό χαλί και όχι σε μουσική υπόκρουση, δεν θα πάει η προσοχή του (ή μέρος της) στο γνωστό μουσικό κομμάτι αλλά σε αυτό που θέλεις να του δείξεις μέσα απο το βίντεο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα