NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ok, το paypal αποφάσισε και με δικαίωσε. του το επιστρέφω και παίρνω refund. πολύ το κούρασα. ανάμεσα στα άλλα λέει: -You are responsible for the shipping costs to return the item to the seller. υποθέτω θα μπορώ να κάνω πάλι χρήση της υπηρεσίας return cost refunded. Το μήνυμα λεει αλλα ομως
torq Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Λογικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία που ανέφερες. απ ότι έχω καταλάβει είναι κάτι σαν ξεχωριστά τμήματα. οπότε εσύ: ταχυδρομείς πίσω το πακέτο κρατάς την απόδειξη των ΕΛΤΑ όπου τα αναγράφεται η τιμή και το track. no. μόλις το δώσεις στον υπάλληλο και του κολλήσει το χαρτάκι που κολλάνε με το track no. το βγάζεις μια φωτογραφία με το κινητό σου, να φαίνεται η διεύθυνση αποστολής καθώς και track. συμπληρώνεις τη φόρμα και στέλνεις τις φωτογραφίες στο mail που έχουν στο link . μέχρι 30€ θα σου τα επιστρέψουν. αλλά αφού είπες ότι το έχεις ξανακάνει θα τα ξέρεις. ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα
kleo1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τελικά μάγκες τα κατάφερα. το paypal αποφάσισε να του στείλω πίσω το αντικείμενο και να πάρω refund (κι ας τραγούδαγε ο κινέζος...). το πακετάρω, το στέλνω και μια εβδομάδα μετά μου στέλνει μήνυμα το Paypal... ότι εξετάσανε το θέμα και λόγω της ειδικής περίπτωσης (τι εννοούσαν?) μου κάνουν refund το ποσό της αγοράς χωρίς κόστος για τον πωλητή. χρησιμοποίησα και την υπηρεσία που αναφέρθηκε παραπάνω και μου επέστρεψαν και το κόστος των μεταφορικών διότι το έστειλα με δικά μου έξοδα. το μόνο κακό είναι ότι προφανώς λόγω της ισοτιμίας € - $ ή της ισοτιμίας του paypal, ενώ μου επιστράφηκαν σε $, στη μετατροπή σε € έχασα 2€. περίεργο αυτό, άλλες φορές παρόλο της αλλαγής της ισοτιμίας, όταν μου επιστρέφαν λεφτά από paypal-ebay, μπαίνανε όσα είχα δώσει. μάλλον έχει να κάνει με το ότι ήταν διαφορετικού τύπου επιστροφή. αν ξέρει κανείς ας μας πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα