DeiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει Perfect Money? Με ενδιαφερουν πληροφοριες σχετικα με topup και withdraw απο και σε ελληνικες τραπεζες μεσω debit cards (οχι πιστωτικη). Επισης αν εχετε γενικα καποια γνωμη για OKpay, Payeer και Solid Trust Pay. Ευχαριστω!
genious1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αυτα τα site εχουν ποιο λίγα fees και στα περισσότερα (δεν είμαι σίγουρος για το payeer) δεν γινεται refund και για αυτό χρησιμοποιούνται για αγορές bitcoin και συναλαγες σε διάφορα ξένα φορυμ!παντός λεφτα προς τράπεζα μπορείς να βγάλεις!τώρα για τοπ υπ δεν ξέρω γιατί έβαλα λεφτα με συναλλαγή από παυπαλ
DeiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Προφανως εβαλες λεφτα απο paypal μεσω ενος exchanger σωστα? Και σε ποιο απο αυτα που ανεφερα παραπανω? Επισης εκανες και το αναποδο? Δηλαδη να κανεις withdraw στο paypal???
genious1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Με άτομο π είχα βρει σε φορυμ έκανα την συναλλαγή,για το ανάποδο νομίζω υπάρχουν (η τουλάχιστον υπήρχαν πριν κανα 6μηνο) αρκετά σιτε π το έκαναν και αρκετα ατομα αφου ολοι ηθελαν να μετατρεψουν σε perfect money ktl για να πάρουν bitcoin! είχα χρησιμοποιεισει perfect money,okpay,solidtrust, και έχασα και κάνα 60-80ρι στο liberty reserve (τι άσχημες εποχές θυμήθηκα τώρα )
DeiX Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Πλεον υπαρχουν και exchangers που συνεργαζονται αμεσα με perfect money/okpay/payzaa απλα ηθελα να τους αποφυγω... Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα