Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Δείτε το νέο trailer!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαρακτήρας που δημιούργησε αρχικά η Bioware για το Kotor κι ύστερα απέκτησε comics/lore μόνο και μόνο για το ξεζούμισμα...

Xαίρομαι που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό με τον Talion του Shadow of Mordor...

Ο darth raven ειναι ενας απο τους παμπολους χαρακτηρες του star wars lore,o Lucas ειχε βγαλει ενα βιβλιο μεσα στην δεκαετια του '90 που ειχε ολο το συμπαν του star wars και μεσα εχει και τον kyle katarn,και τον darth raven και αλλους,π.χ να σου πω το αλλο,το ονομα που εχω εγω σαν ψευδώνυμό,δεν το εχω απο τον τραγουδιστή,αλλα απο εναν commander της αυτοκρατοριας που ειχε μεγαλο στρατηγικό μυαλό,Commander Drake!!Οπως επισης το "καινουργιο" lightsaber,δεν ειναι καινουργιο αλλα μεσα απο την ιστορια και το lore το ειχανε φτιαξει αρκετοι sith και jedi,και οπως και αλλα ακομα.

Καλα αμα ξεκινησω να γραφω,ουτε αυριο δεν θα τελειωσω :P :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο darth raven ειναι ενας απο τους παμπολους χαρακτηρες του star wars lore,o Lucas ειχε βγαλει ενα βιβλιο μεσα στην δεκαετια του '90 που ειχε ολο το συμπαν του star wars και μεσα εχει και τον kyle katarn,και τον darth raven και αλλους

Ίσως να φταίει ότι έψαξα πρόχειρα...

http://www.comicvine.com/revan/4005-46930/

"Revan was created to be the protagonist of the RPG game Star Wars: Knights of the Old Republic made by Bioware. Initially, not much information was provided for him (Knights of the Old Republic allowed the player to make decisions regarding the character for their individual game stories) but over time his story was expanded and more information was given"

Δημοσ.

Ο darth raven ειναι ενας απο τους παμπολους χαρακτηρες του star wars lore,o Lucas ειχε βγαλει ενα βιβλιο μεσα στην δεκαετια του '90 που ειχε ολο το συμπαν του star wars και μεσα εχει και τον kyle katarn,και τον darth raven και αλλους,π.χ να σου πω το αλλο,το ονομα που εχω εγω σαν ψευδώνυμό,δεν το εχω απο τον τραγουδιστή,αλλα απο εναν commander της αυτοκρατοριας που ειχε μεγαλο στρατηγικό μυαλό,Commander Drake!!Οπως επισης το "καινουργιο" lightsaber,δεν ειναι καινουργιο αλλα μεσα απο την ιστορια και το lore το ειχανε φτιαξει αρκετοι sith και jedi,και οπως και αλλα ακομα.

Καλα αμα ξεκινησω να γραφω,ουτε αυριο δεν θα τελειωσω :P :P

αν είναι εύκολο, το όνομα του βιβλίου;

Δημοσ.

Raven???Oh this is gonna be badass..

Εγώ θέλω να δω μάχες τύπου star wars the force unleashed.Το star wars δηλαδή σε επίπεδο που αρχίζει να θυμίζει dragonball :P

Δημοσ.

<< Ήμουν ο καλύτερος στη χρήση της δύναμης. Γιατί; Επειδή καθώς όλα είναι διπολικά, έτσι κι εγώ ήμουν κάποτε στους Jedi, αλλά και στους Sith ...>>

D.R.

Δημοσ.

o sith ta σπαει οπως και το excellent γκομενακι ..γενικα δε μπορω θα συγκινηθω πολυ ασχημα διοτι αυτο το εβλεπα στα σινεμα με τον μπαμπα μου μικρουλης .. ναι τον τραβαγα τοχα δει 3 φορες .. αχχ // ΔΩΣΤΕ ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡ΅Σ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!

Δημοσ.

Το franchise του star wars ανήκει στην Disney . Αν κανουν την ίδια καλη δουλεια όπως κάνανε με την marvel , θα δούμε σπουδαία πραγματα !!!

• Like 2
Δημοσ.
Το franchise του star wars ανήκει στην Disney . Αν κανουν την ίδια καλη δουλεια όπως κάνανε με την marvel , θα δούμε σπουδαία πραγματα !!!

Ανηκει στην Disney αλλα οι ταινίες γυρίζονται υπο την επίβλεψη του Λούκας,παλι καλα για μενα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ανηκει στην Disney αλλα οι ταινίες γυρίζονται υπο την επίβλεψη του Λούκας,παλι καλα για μενα :P

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά και η δεύτερη τριλογία υπό τον Lucas ήταν.

Δημοσ.

χειρότερο και από το Serenity (που όχι, δεν αξίζει για 8 κι ας χτυπιέται κάτω όλο το imdb).

Ούτε εγώ το έχω καταλάβει αυτό. Το ξεκίνησα και παίζει να το σταμάτησα στα 10 λεπτά.

Το ότι ξεκινάει με το "This Christmass" είναι πρόβλημα... είναι Disney

Han Solo; Είμαι πουρο-smuggler κι όμως μπορώ lol!

O Chewbaca δεν έχει μεγαλώσει; δεν έχουν γκριζάρει οι τρίχες; Τα βάφει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...