Aias Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 ισα ισα προλαβαινω να κανω επαναληψη τα προηγουμενα 6
moumias Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Κι ο luke ειχε τελικα...ρε ολοι χερια κοβανε? Θα δουμε στο 3 trailer. Ως το δεκεμβρη εχουμε ακομα να λεμε...
Drake27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Xαρακτήρας που δημιούργησε αρχικά η Bioware για το Kotor κι ύστερα απέκτησε comics/lore μόνο και μόνο για το ξεζούμισμα... Xαίρομαι που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό με τον Talion του Shadow of Mordor... Ο darth raven ειναι ενας απο τους παμπολους χαρακτηρες του star wars lore,o Lucas ειχε βγαλει ενα βιβλιο μεσα στην δεκαετια του '90 που ειχε ολο το συμπαν του star wars και μεσα εχει και τον kyle katarn,και τον darth raven και αλλους,π.χ να σου πω το αλλο,το ονομα που εχω εγω σαν ψευδώνυμό,δεν το εχω απο τον τραγουδιστή,αλλα απο εναν commander της αυτοκρατοριας που ειχε μεγαλο στρατηγικό μυαλό,Commander Drake!!Οπως επισης το "καινουργιο" lightsaber,δεν ειναι καινουργιο αλλα μεσα απο την ιστορια και το lore το ειχανε φτιαξει αρκετοι sith και jedi,και οπως και αλλα ακομα. Καλα αμα ξεκινησω να γραφω,ουτε αυριο δεν θα τελειωσω :P 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ο darth raven ειναι ενας απο τους παμπολους χαρακτηρες του star wars lore,o Lucas ειχε βγαλει ενα βιβλιο μεσα στην δεκαετια του '90 που ειχε ολο το συμπαν του star wars και μεσα εχει και τον kyle katarn,και τον darth raven και αλλους Ίσως να φταίει ότι έψαξα πρόχειρα... http://www.comicvine.com/revan/4005-46930/ "Revan was created to be the protagonist of the RPG game Star Wars: Knights of the Old Republic made by Bioware. Initially, not much information was provided for him (Knights of the Old Republic allowed the player to make decisions regarding the character for their individual game stories) but over time his story was expanded and more information was given"
ebola75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ο darth raven ειναι ενας απο τους παμπολους χαρακτηρες του star wars lore,o Lucas ειχε βγαλει ενα βιβλιο μεσα στην δεκαετια του '90 που ειχε ολο το συμπαν του star wars και μεσα εχει και τον kyle katarn,και τον darth raven και αλλους,π.χ να σου πω το αλλο,το ονομα που εχω εγω σαν ψευδώνυμό,δεν το εχω απο τον τραγουδιστή,αλλα απο εναν commander της αυτοκρατοριας που ειχε μεγαλο στρατηγικό μυαλό,Commander Drake!!Οπως επισης το "καινουργιο" lightsaber,δεν ειναι καινουργιο αλλα μεσα απο την ιστορια και το lore το ειχανε φτιαξει αρκετοι sith και jedi,και οπως και αλλα ακομα. Καλα αμα ξεκινησω να γραφω,ουτε αυριο δεν θα τελειωσω :P αν είναι εύκολο, το όνομα του βιβλίου;
Human Soul Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Raven???Oh this is gonna be badass.. Εγώ θέλω να δω μάχες τύπου star wars the force unleashed.Το star wars δηλαδή σε επίπεδο που αρχίζει να θυμίζει dragonball
Geo4ever Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Arlond στο καινούργιο Termi Harisson εδώ, αφήστε ρε και κανένα νέο να δουλέψει επιτέλους.
mpamphsosougias Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ελπίζω να φτιάξουν κάτι καλό. Αντάξιο των original αποκλείεται, αλλά τουλάχιστον κάτι που να είναι (πολύ) καλύτερο απο τα prequels. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 << Ήμουν ο καλύτερος στη χρήση της δύναμης. Γιατί; Επειδή καθώς όλα είναι διπολικά, έτσι κι εγώ ήμουν κάποτε στους Jedi, αλλά και στους Sith ...>> D.R.
exor Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 o sith ta σπαει οπως και το excellent γκομενακι ..γενικα δε μπορω θα συγκινηθω πολυ ασχημα διοτι αυτο το εβλεπα στα σινεμα με τον μπαμπα μου μικρουλης .. ναι τον τραβαγα τοχα δει 3 φορες .. αχχ // ΔΩΣΤΕ ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡ΅Σ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!
aelaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το franchise του star wars ανήκει στην Disney . Αν κανουν την ίδια καλη δουλεια όπως κάνανε με την marvel , θα δούμε σπουδαία πραγματα !!! 2
Drake27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το franchise του star wars ανήκει στην Disney . Αν κανουν την ίδια καλη δουλεια όπως κάνανε με την marvel , θα δούμε σπουδαία πραγματα !!! Ανηκει στην Disney αλλα οι ταινίες γυρίζονται υπο την επίβλεψη του Λούκας,παλι καλα για μενα 1
nomes Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ανηκει στην Disney αλλα οι ταινίες γυρίζονται υπο την επίβλεψη του Λούκας,παλι καλα για μενα Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά και η δεύτερη τριλογία υπό τον Lucas ήταν.
Innersense Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 χειρότερο και από το Serenity (που όχι, δεν αξίζει για 8 κι ας χτυπιέται κάτω όλο το imdb). Ούτε εγώ το έχω καταλάβει αυτό. Το ξεκίνησα και παίζει να το σταμάτησα στα 10 λεπτά. Το ότι ξεκινάει με το "This Christmass" είναι πρόβλημα... είναι Disney Han Solo; Είμαι πουρο-smuggler κι όμως μπορώ lol! O Chewbaca δεν έχει μεγαλώσει; δεν έχουν γκριζάρει οι τρίχες; Τα βάφει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα