johnbond Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μη κολλά στις λέξεις, το μν λέει ότι υπάρχει η τάδε προσφορά αν τηρείς τους τάδε κανόνες Προφανώς ο ts έκανε κάτι που παραβιάζει τους κανόνες και μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρος πως ξέρει και τι είναι αυτό Όταν μιλάμε για όρους και αυτοί δεν είναι και ξεκάθαρα γραμμένοι κάθε λέξη παίζει το ρόλο της. Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές οι διάφορες στοιχηματικές προσφορές να μην έχουν ξεκάθαρους όρους και η ερμηνεία τους να είναι πάντα όπως συμφέρει την εταιρία.. Πάντως για το δεύτερο που λες είναι πιθανό..Πρόκειται για σοβαρή εταιρία και είναι περίεργο να κάνει τέτοια πράγματα.
Backpacker Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Σίγουρα δεν παίζει να μην εκανες εσύ κατι λαθος...γιατί και γω έχω παιξει απειρες φορες στην συγκεκριμενη σελιδα και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. Και καποιες φορες που νομιζα οτι κατι εγινε λαθος ηταν απο δικη μου πλευρα τελικα.
et13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μη κολλά στις λέξεις, το μν λέει ότι υπάρχει η τάδε προσφορά αν τηρείς τους τάδε κανόνες Προφανώς ο ts έκανε κάτι που παραβιάζει τους κανόνες και μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρος πως ξέρει και τι είναι αυτό Ναι φίλε μου, ξέρω τι έκανα λάθος αλλά ήθελα να το παίξω τρελός στο Ινσόμνια και να κακοχαρακτηρίσω την Bet365. Απλά για την ιστορία, η Bet μου επέστρεψε τα 25 ευρώ αφού μίλησα με agent της εταιρίας. Αυτό έγινε κατ' εξαίρεση διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχει χρησιμοποηθεί η προσφορά από την ίδια IP με τη δική μου (άλλαξα ήδη password στο router πάντως). Το απαράδεκτο της συμπεριφοράς που ανέφερα στον τίτλο αναφέρεται στην αρχική απάντηση που μου έδωσε την αίσθηση ότι "δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε ακριβώς τι φταίει διότι είναι στο χέρι μας αν θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα". Όπως και να 'χει θεώρησα καλό να κάνω μια ερώτηση στο Ινσόμνια, χωρίς να προσπαθώ να δυσφημίσω τη Bet στην οποία είμαι πελάτης πολλά χρόνια και θα συνεχίσω να είμαι.
johnbond Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Απλά για την ιστορία, η Bet μου επέστρεψε τα 25 ευρώ αφού μίλησα με agent της εταιρίας. Αυτό έγινε κατ' εξαίρεση διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχει χρησιμοποηθεί η προσφορά από την ίδια IP με τη δική μου (άλλαξα ήδη password στο router πάντως). Δε μπορεί να σου δώσει κάποιο στοιχείο για τον άλλο λογαριασμό που χρησιμοποίησε την ip σου; πχ σε ποιά περιοχή μένει ώστε να δεις αν παίζει κάτι..
et13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δε μπορεί να σου δώσει κάποιο στοιχείο για τον άλλο λογαριασμό που χρησιμοποίησε την ip σου; πχ σε ποιά περιοχή μένει ώστε να δεις αν παίζει κάτι.. Δεν ήξερε κάτι περισσότερο ο agent που μίλησα στο τηλέφωνο, παρά μόνο ότι είναι συστημική ένδειξη. Για να αναφέρουν όλοι ότι είναι αξιόπιστη η εταιρία, είμαι σίγουρος ότι κάποιο θέμα υπάρχει και το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω το password του router και του wifi. Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα