JohnConstantine Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και καποιους μηνες που με ταλαιπωρει ο mozila. Οταν καθομαι στο pc και κανω οποιαδηποτε δουλεια ειτε ειναι βιντεο στο youtube η κατι αλλο κολαει και λεει προβλημα με "adobe flas wave" και οτι εχω ανοιχτο ελαχιστοποιειται και τρωει error. Εχει καποιος καμια ιδεα για το πως λυνεται? Πραγματικα εχω τρελαθει :@ :@ :@
David20 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και καποιους μηνες που με ταλαιπωρει ο mozila. Οταν καθομαι στο pc και κανω οποιαδηποτε δουλεια ειτε ειναι βιντεο στο youtube η κατι αλλο κολαει και λεει προβλημα με "adobe flas wave" και οτι εχω ανοιχτο ελαχιστοποιειται και τρωει error. Εχει καποιος καμια ιδεα για το πως λυνεται? Πραγματικα εχω τρελαθει :@ :@ :@ Καλημερα..Μπες στα προγραμματα σου και ελεξγε αν εχεις εγκατεστημενο το adobe flash player.Αν δεν υπαρχει κατεβασε το απο δω και ΠΡΟΣΕΧΕ,πρεπει να ξετικαρεις το κουτακι που θελει να σε φορτωσει το Mc Afee antivirus. https://get.adobe.com/flashplayer/ 1
trujillo2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 οτι ειπε ο david και συμπληρωνω να βαλεις και το shockwave player 2
David20 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 οτι ειπε ο david και συμπληρωνω να βαλεις και το shockwave player Ναι ναι...Σωστα,με διεφυγε αυτο. 1
george200-13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Συμφωνώ αλλά το προβλημά του δεν είναι μόνο στο youtube αν καταλαβα σωστά, ας μας πει ο ts και που αλλού.
Rude_R Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 βαλε ενα βιντεακι να παιζει, δεξι κλικ στο βινεακι settings βρες το hardware acceleration και τικαρισε το! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα