Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω τον εν λογο σκληρο δισκο ssd και εχω απορισει μαζι του. Ειναι 120 gb με windows 7 και τον εχω κοντα 1 χρονο και με μονο το λογισμικο επανω του εχει 3,69 gb ελευθερα!!!!! Ολα μου τα πραγματα ειναι στον εφεδρικο. Μπορει να μου πει καποιος τι γινεται? Οι φακελοι μεσα στο c:/ ειναι 71 gb. Τα αλλα 50 που ειναι ρε γμτ? :S. Αντε πες να εχει παρει κατι το λογισμικο. Ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο πολυ φορτομενος? Η ταχυτητα του εχει πεσει κατακορυφα μιλαμε. Ειχα ακουσει οτι σταδιακα πεφτει η ταχυτητα του αλλα στο 8 μηνο απο εκει που εκανε 17-18 δευτερα ο υπολογιστης να ανοιγει σιγουρα θα θελει καμια 30αρια.....Δε με νοιαζει τοσο σε συγκριση με εναν μηχανικο και παλι ικανοποιημενος ειμαι αλλα με εκνευριζει αυτο το πραγμα που εχει φουλαρει χωρις λογο. Ειχα τρεξει πιο παλια το Hirens Boot CD και ειχε βγαλει στο 4μηνο 1-2 bad sector. Σιγουρα τωρα θα εχει πολλα περισσοτερα. Τι να κανω μπορει να μου πει κανεις? Να τον στειλω πισω στην εταιρια?Διοτι ειναι εντος εγγυησης. Να τον στειλω στο κουβα? :P Να τον κανω format? Καποια λυση παντως γιατι δεν υποφερεται....

Δημοσ.

Για αρχή ,hd sentinel,να δούμε τι συμβαίνει από άποψη υγείας του.

Θεωρώ πως έχεις win επάνω,οπότε το λειτουργικό και μόνο θα είναι 30 γίγα.

3-4 παιχνίδια χωρίς σωστή απεγκατάσταση,κανα office και να τα τα 120 γίγα.

Κατέβασε και ccleaner,να δούμε τι έχεις εγκατεστημένο.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/

διαβασε εδω αν δεν εχεις κανει αυτα τα πραγματα ξεκίνα να δοκιμαζεις να δεις τι θα σου βγαλει στο τελος.

με προσοχη και παρε μπακ απ αρχεια που θελεις για παν ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Εδω ανεβασα τις φωτογραφιες. Ολα τα παιχνιδια ειναι στον 2ο σκληρο και τον εχω τσεκαρει μηπως εχουνε μεινει σκουπιδια. Και τον εχω καθαρισει και με το ccleaner αλλα τιποτα :(

http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/

διαβασε εδω αν δεν εχεις κανει αυτα τα πραγματα ξεκίνα να δοκιμαζεις να δεις τι θα σου βγαλει στο τελος.

με προσοχη και παρε μπακ απ αρχεια που θελεις για παν ενδεχόμενο.

Με το που τον αγορασα αυτα εκανα :) Ειχα ενημερωθει :) Eυχαριστω για την πληροφορια σου!!

post-236660-0-41938600-1429295604_thumb.jpg

post-236660-0-01176000-1429295610_thumb.jpg

post-236660-0-58628600-1429295616_thumb.jpg

post-236660-0-51455400-1429295619_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το ρημάδι το system protection σου κάνει την ζημιά. Δεξί κλικ Υπολογιστής μου, προστασία συστήματος, διαλέγεις τον δίσκο και βλέπεις ότι σου έχει φάει ένα σωρό GB. Κάν' το disable ή βάλε αν θες όριο 6%. Εγώ το έχω απενεργοποιημένο

Δημοσ.

Τι ακριβως προσφέρει αυτο το system protection?

Αυτό το ρημάδι το system protection σου κάνει την ζημιά. Δεξί κλικ Υπολογιστής μου, προστασία συστήματος, διαλέγεις τον δίσκο και βλέπεις ότι σου έχει φάει ένα σωρό GB. Κάν' το disable ή βάλε αν θες όριο 6%. Εγώ το έχω απενεργοποιημένο

Δημοσ.

Εβγαλα αυτο που μου ειπες και παρατηρισα οτι ειχε μεινει και η Dota 2 μεσα με το steam. Moυ εδωσαν 50 gb κοντα!! Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες να ειστε καλα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...