psy_simon Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Παιδιά εδώ και μέρες έχω πρόβλημα ενημερώσεων στο fb..! Έχω την παρέα μου στην λίστα στενών φίλων και πλέον δεν μπορώ να δω τα likes τους και τα σχόλια τους όπως παλιότερα..! Το κατάλαβα, γιατί εκτός του ότι δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις, είδα στο άσχετο comments και likes χωρίς όμως να μου τα εμφανίσει στην λίστα...! Έκανα report αλλά ακόμα περιμένω απάντηση..! (εδώ και τέσσερις μέρες..!) Δεν ξέρω αν συσχετίζεται αλλά είδα αυτή την αλλαγή μετά από σύνδεση του λογαριασμού μου σε νέο κινητό..! Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα;;; :/
Nistisimos Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Νομίζω γενικά μόνο για τις αναρτήσεις τους σε ενημερώνει με ειδοποίηση και απλά λόγω του ότι είναι στενοί έχουν μια σχετική προτεραιότητα ( η δραστηριότητά τους) στο timeline σου.
psy_simon Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Νομίζω γενικά μόνο για τις αναρτήσεις τους σε ενημερώνει με ειδοποίηση και απλά λόγω του ότι είναι στενοί έχουν μια σχετική προτεραιότητα ( η δραστηριότητά τους) στο timeline σου. Με ενημέρωνε για τα comments, Likes ακόμα και για friend request! Με έβγαζε ειδοποίηση δεξιά απο την λίστα και τα έβλεπα..! Πλέον τίποτα..!
fay259 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Επεσα πανω στο τοπικ σου ψαχνοντας στο google για το ιδιο προβλημα που εχω κ γω!! Δεν το χεις μονο εσυ μην ανησυχεις..Το πληκτρολογησα κ στα αγγλικα κ το ανεφερουν κ ξενοι χρηστες.. Υπομονη μεχρι να λυθει,..
atante Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 το ιδιο προβλημα εχω κ γω!! (εδώ και δεκα μέρες..!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα