Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Babadook

Standard 7/10

Το πλεον αξιοπρεπες θριλερακι (και πολυβαθμιο) των τελευταιων χρονων......καθαρος ψυχολογικος τρομος! A MUST SEE!

• Like 4
Δημοσ.

Τι 1? 0,5/10

Το φινάλε ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.

Και να ταν μονο το φιναλε παει στην ευχη..!!!

Εχω δει απειρα θριλερ, και b-movies..(πχ τα Wrong Turn) Αυτο ηταν ισως ο,τι χειροτερο εχω δει

Δημοσ.

Και κατά τη διάρκεια ήταν σάπια η ταινία περίμενα μπας και γίνει καλύτερη πιο μετά και με "ξυπνήσει" αλλά δεν!

Αυτό το φινάλε δε θα το ξεχάσω ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

Και να ταν μονο το φιναλε παει στην ευχη..!!!

Εχω δει απειρα θριλερ, και b-movies..(πχ τα Wrong Turn) Αυτο ηταν ισως ο,τι χειροτερο εχω δει

Μαργαριτα σοβαρα ? μου γλυτωνεις ενα 2ωρακι απο την ζωη μου ? καποιος ειχε ποσταρει εδω πριν καιρο οτι ειναι γαματο θριλερακι το καλυτερο που εει δει τελευταια κ να κατεβασουμε ολοι να το δουμε, το κατεβασα κ το ειχα στα υποψην αλλα θα φαει delete  μου φαινεται thanks !  παιζουν πολλα τρολλακια KAI εδω λoιπον ,  να προσεχουμε  ..

• Like 1
Δημοσ.

Το ξαναλεω... Χρονια τωρα με τη κολλητη μου βλεπουμε θριλερ και τρομου...μιλαμε και για σαπιες ταινιες τα παντα ολα οπως πχ καποια απο τη σειρα Wrong Turn που προανεφερα.

Καμια δεν ηταν σαν αυτη!!!

Η τυπισσα που πρωταγωνιστει εχει ενα ΒΛΑΜΜΕΝΟ υφος συνεχως , το δε παιδακι πρεπει να ειχε μεσο δεν εξηγειται... Τρισαθλια ερμηνεια, δε το εχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ασε που ο ρολος του πολλες φορες γινεται ακρως εκνευριστικος!!!

Εχει και καποια κλισεδακια η ταινια , καποιες σκηνες που ξερεις τι θα γινει.

Το τελος ειναι ο,τι να ναι...

Γενικα δεν εχει ουτε ενα σημειο που να αξιζει, τιποτα. Ισως μονο σε καποιες στογμες που η πρωταγωνιστρια θελει να μας δειξει οτι ειναι ηθοποιος, γι αυτο δεν εβαλα κατω απο το 0 βαθμολογια.

• Like 2
Δημοσ.

Το ξαναλεω... Χρονια τωρα με τη κολλητη μου βλεπουμε θριλερ και τρομου...μιλαμε και για σαπιες ταινιες τα παντα ολα οπως πχ καποια απο τη σειρα Wrong Turn που προανεφερα.

Καμια δεν ηταν σαν αυτη!!!

Η τυπισσα που πρωταγωνιστει εχει ενα ΒΛΑΜΜΕΝΟ υφος συνεχως , το δε παιδακι πρεπει να ειχε μεσο δεν εξηγειται... Τρισαθλια ερμηνεια, δε το εχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ασε που ο ρολος του πολλες φορες γινεται ακρως εκνευριστικος!!!

Εχει και καποια κλισεδακια η ταινια , καποιες σκηνες που ξερεις τι θα γινει.

Το τελος ειναι ο,τι να ναι...

Γενικα δεν εχει ουτε ενα σημειο που να αξιζει, τιποτα. Ισως μονο σε καποιες στογμες που η πρωταγωνιστρια θελει να μας δειξει οτι ειναι ηθοποιος, γι αυτο δεν εβαλα κατω απο το 0 βαθμολογια.

Σορυ αλλα.... Δεν καταλαβες καθόλου την ταινια.. Εισαι και έμπειρη στα θριλερακια παναθεμα σε...

Νταξει ήθελα να ξερα μερικα site ή μερικοι reviewers τα παίρνουν κανονικα?? Πως γινεται ταινια του 1/10 να της βαζουν

http://www.rottentomatoes.com/mobile/m/the_babadook/ 97‰

Και http://www.metacritic.com/movie/the-babadook 86/100

Nuff said..

• Like 1
Δημοσ.

Δε με ενδιαφερει τι βαζει ο καθενας σε διαφορες ιστοσελιδες, εχω τη δικη μου γνωμη και αυτο μου αρκει.

Δεν εχει καποιο βαθυστοχαστο μηνυμα η ταινια που πρεπει να καταλαβεις, εχει απλα 2 κακους πρωταγωνιστες , που ειδικα ο μικρος βιάζει τη λεξη ηθοποιος.

Οσο για τις κριτικες που γραφονται για τις χ ταινιες (και τα θεατρικα) πες οτι ποτε δεν εχεις ακουσει για δωροδοκιες, εκβιασμους κλπ.

Μπηκα λιγο στα λινκς εν τω μεταξυ και γραφει ενας “I’ve never seen a film more terrifying than The Babadook," ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γελαει το συμπαν !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δε με ενδιαφερει τι βαζει ο καθενας σε διαφορες ιστοσελιδες, εχω τη δικη μου γνωμη και αυτο μου αρκει.

Δεν εχει καποιο βαθυστοχαστο μηνυμα η ταινια που πρεπει να καταλαβεις, εχει απλα 2 κακους πρωταγωνιστες , που ειδικα ο μικρος βιάζει τη λεξη ηθοποιος.

Οσο για τις κριτικες που γραφονται για τις χ ταινιες (και τα θεατρικα) πες οτι ποτε δεν εχεις ακουσει για δωροδοκιες, εκβιασμους κλπ.

Μπηκα λιγο στα λινκς εν τω μεταξυ και γραφει ενας “I’ve never seen a film more terrifying than The Babadook," ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γελαει το συμπαν !!!!

Λαθος μονη σου γελας, δεν εχεις κατάλαβει ΤΊΠΟΤΑ απο ολη την ταινία, γνωμη σου ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζι μας, αλλα δεν εχεις ΙΔΕΑ απο ταινιες μου φαίνεται. Για να συνεχίσεις να γελάς, να σου πω οτι οι ερμηνειες ειναι το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο απο οπως τις περιγραφεις εσυ, ειδικα στην κατηγορία που ανήκει η ταινία και των δυο ηθοποιών ηταν ΠΟΛΥ ανωτερες απο αλλων ταινίων ιδιας κατηγορίας...
  • Like 4
Δημοσ.

Καλη φαση επειδη διαφωνει καποιος μαζι μας τον βγαζουμε ασχετο. Βαλε ενα spoiler λοιπον και πες εσυ -που ξερεις απο ταινιες- τι δεν εχω καταλαβει , τι δεν επιασα.

Οι ερμηνειες ηταν απο τις χειροτερες που εχω δει εκτος οπως ειπα απο

τις σκηνες που δρουσε μεσα της το "τερας". Εκει που εκανε τη "δαιμονισμενη" ναι το ειχε.

Αλλα πες πως αυτο ειναι υποκειμενικο αν σ αρεσει ενας ηθοποιος . Τι δε καταλαβα περιμενω να δω...

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε πολύ το babadook παιδιά.Γούστα είναι αυτά.Τη θεωρώ ισάξια με το conjuring και κατώτερη του sinister.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε πολύ το babadook παιδιά.Γούστα είναι αυτά.Τη θεωρώ ισάξια με το conjuring και κατώτερη του sinister.

Ούτε καν στην ίδια πρόταση δεν πρέπει να μπαίνουν αυτά τα δύο.

Το sinister δε με τρέλανε ούτε εμένα.

Δημοσ.

"Γενικα τα τελευταια χρονια βγαινουν λιγα καλα θριλερ και ακομα και καποια μετρια τα θεωρουμε καλα γιατι δεν υπαρχει κατι πραγματικα καλυτερο."

Πολυ σωστη κουβεντα!

Γενικα εχω πολυ καιρο να δω μια τετοια ταινια που θα με συνταραξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...