Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα σας πω κατι και θα σας φανει εντελως απιστευτο. Σηκωνομαι σημερα κανω τις δουλειες μου και περιμενω ενα φιλο μου να παμε γυμναστηριο. Οπως περιμενα στο δρομο και εβλεπα ο αμαξι της οικογενειας μας βλεπω ενα κουνουπι και ειχε κατσει πανω στην ροδα. Δεν εδωσα σημασια και εφυγα αφου ηρθε ο φιλος μου. Οταν γυρισα απο το γυμναστηριο το λαστικο ηταν ξεφουσκωτο εντελως. Παιζει να εχει γινει καμια βλακεια? Η να εσκασε απο κατι? Διοτι η μανα μου δεν το κινησε και φυσικα το αμαξι ηταν στη θεση του και οταν το πηγαμε στο συνεργειο δεν ειχε καμια τρυπα με γυμνο ματι τουλαχιστον και αναγκαστηκαμε να βαλουμε καινουργιο. Ηταν σαν αυτα που τα λεμε ελικοπτερα. Προσοχη!!! Που να σας τσιμπησουνε κιολας...Καηκαμε!!!!!!!!!!

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μας ψεκάζουν (εμάς όχι τα κουνούπια)

Κατι πρεπει να γινει και με αυτα. Τσαμπα 30 ευρω? :/

Δημοσ.

Καποιος ειχε αναφερει ενα θεμα με το υγρο πυρ. Μου φαινεται θα ειναι καλη λυση σε περιπτωση που το ξανα δω..

Δημοσ.

Καποιος ειχε αναφερει ενα θεμα με το υγρο πυρ. Μου φαινεται θα ειναι καλη λυση σε περιπτωση που το ξανα δω..

Ξεπερασμενα πραγματα

Δημοσ.

Εγω παντως βαζω κουνουπιερες στα λαστιχα γυρω γυρω και ειμαι  κομπλε !

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεις και τη Ζωή είναι επίσης καλή λύση

• Like 1
Δημοσ.

Mην είσαι συ.. ;;  :D

Οχι ρε συ.!

Εγω παντως βαζω κουνουπιερες στα λαστιχα γυρω γυρω και ειμαι  κομπλε !

Θελω λινκ για να το παραγγειλω. Και μην σου πω και την εξυπνη σιτα. Απο Harvard την θελω και πανω. Πληρωνω οσο οσο :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...